masmre 39 Postitatud Märts 7, 2013 Nende ameerika ja igasugu imepühade värk on küll täitsa , naistepäev see eest selline ehtne 'meie' pidu. Vanamees saab peale tööd töökaaslastega nosu täis tõmmata ja siis lillekimbuga õhtal koju tuigerdada, kus siis eit pudrunuiaga ootab . Tegelikult on ilus tava, aga minu meelest selline nõuka aegne maik juures... Mul on savi, toon ka miskid koju, seda enam, et mul vaba päev ja saab ostlemas käia. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 7, 2013 Ma olen oma ema poeg, surnud lilli ei tunnista. Nagu ennem ytlesin, kui kinkida, siis midagi sellist, mis kasvab edasi Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Märts 7, 2013 Ma olen oma ema poeg, surnud lilli ei tunnista. Nagu ennem ytlesin, kui kinkida, siis midagi sellist, mis kasvab edasi Naine kingib sulle selle peale peenisepumba, et kasvata aga edasi Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 8, 2013 Nonii, HEAD NAISTEPÄEVA, tüdrukud ! Share this post Link to post Share on other sites
BuyTec 0 Postitatud Märts 8, 2013 Head naistepäeva tagant järele! Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Märts 8, 2014 Tere käes on jälle naistepäev. Ilusat naistepäeva foorumi naistele! Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Märts 8, 2014 Kaunist naistepäeva Share this post Link to post Share on other sites
enrix 0 Postitatud Märts 8, 2014 Kaunist naistepäeva! Sent from my ST25i using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 8, 2014 Kaunist naistepäeva! Sent from my ST25i using Tapatalk 2 sulle ka mõtetu kallite lillede päev õnneks pole kunagi neid kellelegi jaganud Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Märts 8, 2014 Eks ta bisnex ole. Share this post Link to post Share on other sites