admin 172 Postitatud Märts 5, 2013 Norra tervishoiuametnikud on võtnud võitlust suitsetamisega väga tõsiselt ja kui neil õnnestub tahtmine läbi pressida, siis saab riik aastaks 2040 suitsuvabaks. http://www.postimees.ee/1157350/norra-l ... mise-poole Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 5, 2013 Selleks ajaka ehk jätaks e-suitsu mahagi Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Märts 5, 2013 Hetkel veel ei ole e-suits tubakatoode, aga EU tahab ta selleks vist teha... Norra kohta ma ei tea muidugi. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Märts 5, 2013 2040 aastaks on kindlasti mingi muu jaburus välja mõeldud, mina isiklikult kavatsen küborgiks hakata Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 5, 2013 Küborg on hea mõte, toetan igati Samas, teemasse ka, kuidas need norrakad siis suitsuvabaks saavad? Kas tehakse nii kalliks, et keegi ei osta või keelatakse ära nagu narkootikumid? Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Märts 5, 2013 Küborg on hea mõte, toetan igati Samas, teemasse ka, kuidas need norrakad siis suitsuvabaks saavad? Kas tehakse nii kalliks, et keegi ei osta või keelatakse ära nagu narkootikumid? ilmselt lähevad pea maha raiumise teed Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Märts 6, 2013 Küborg on hea mõte, toetan igati Samas, teemasse ka, kuidas need norrakad siis suitsuvabaks saavad? Kas tehakse nii kalliks, et keegi ei osta või keelatakse ära nagu narkootikumid? kuna ma seal kaks aastat töötanud siis tean veitsa selle kohta isegi. See uudis on tegelt aasta vana juba. Tehniliselt on seal osades töökohtades suitsetamine keelatud. Võid ainult lõunapausi ajal, üleastumise korral premeeritakse esimene kord trahviga ja teine kord juba töökoha kaotamisega. Ja mis hindadesse puutub, need on JUBA üle mõistuse kõrged, isegi norrakate enda jaoks. Viimati kui ostsin sealt paki siis maksin umbes 90noki mis teeb üle 12euro. Kui seal veel töötasin, käisin iga kahe nädala tagant Rootsis suitsu ja alkot toomas. Võit oli vähemalt üle poole. Pigem arvan ma, et suurem löök tuleb mokatubaka keelustamisega kuna paljud, kes suitsetavad teevad ka snusi aga on ka neid kes tirivad ainul snusi. Ühesõnaga endale on mulje jäänud, et Norras/Rootsis on see mokatubakas rohkem käsitluses kui suits. Share this post Link to post Share on other sites