masmre 39 Postitatud Märts 8, 2013 Innokin'i seeria kiidetud dual coil klearo sai omale nüüd suurema venna: mahutab 3ml vedelikku vahetatavad kuumutus pead http://en.finnvape.com/product/493/innokin-iclear30-head-1-pcs huuliku nurka saab muuta Mõõdud: Läbimõõt: 18.95mm Pikkus: 78.22mm Suht korralik jurakas. Innokin I'Clear30 täies hiilguses: Saadaval kohe finnvape.com'is http://en.finnvape.com/product/491/copy-of Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 8, 2013 Täna saan selle kätte Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 8, 2013 Kust ostsid muidu, viska link ka juurde? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 8, 2013 Eeee, tahtsin hispaaniast tellida, aga transa oli kirves träkinguga Kasutaja JazZ siis tuli appi ja myys mulle Hind tuli pm sama mis pink-mules. Kus ta need ostis, seda ma kahjuks ei tea Kysi tema käest, kindlasti tal neid rohkem kui 1 Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Märts 8, 2013 räägi ka paari sõnaga kuidas asi on. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 8, 2013 räägi ka paari sõnaga kuidas asi on.ootan veel, smartposti sms pole kohale jõudnud. Enne õhtut niikuinii näppida ei saa, hetkel tööl.Eks annan ikka teada Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Märts 8, 2013 räägi ka paari sõnaga kuidas asi on.ootan veel, smartposti sms pole kohale jõudnud. Enne õhtut niikuinii näppida ei saa, hetkel tööl.Eks annan ikka teada Smartpost näitab et su pakk on "Teel pakiautomaati", seega usun et varsti saad ka sms'i. Mina olen seda nüüd vist juba 2 nädalat kasutanud ja siiani toimib ilma igasuguse ptobleemita. Kui uue coil'i panen, siis alguses on natule vähem maitset (umbes sama palju kui Vivi Nova'ga). Peale umbes 2ml vedeliku tõmbamist tuleb maitset juurde. Üle 2,5ml korraga sisse pole mõtet kallata, siis tundub kuidagi liiga hästi wick'ivat (krt tõesti ei tea kuidas seda eesti keeles öelda), samas lurisema pole ka hakanud. Vedelikku tarbib natuke rohkem kui Vivi Nova. Kasutan vahemikus 6,5 kuni 7,5W, sõltuvalt vedelikust. Kärsakat (dry hit'e) pole siiani veel kordagi saanud. Ma olen Vivi't kasutades harjunud teda kallutama ja teen seda iClear'iga ka kui vedelikku on vähem kui 1ml sees. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 8, 2013 3ml ei kannata sisse kallata? Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 8, 2013 Sul jazz on ikka see suurem variant? Kust ostsid? Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Märts 8, 2013 jeesus188: Vastates Su kustutatud postitusele, kannatab küll 3ml ja rohkem ka sisse kallata. Nagu ma ütlesin, minul lurisema pole hakanud. Aga on nagu liiga märg, tossu vähe. Ilmselt kõrgema voldiga oleks OK, aga mulle ei meeldi väga soe aur. Sul jazz on ikka see suurem variant? Kust ostsid?iClear 30 jah, ma ei tea et sellest suuremat oleks.Väike on iClear 16.Ostsin sealt > http://www.ukecigstore.com/new/Innokin- ... -dual-coil Aga paistab et seal otsas jälle. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 8, 2013 esimest korda elus pettusin smartpostis Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 8, 2013 esimest korda elus pettusin smartpostis Normaalne....20.15 saabus sms, et pakk kohal, ime et veel öösel ei teatatud.Eks homme siis katsetan clerot Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 8, 2013 Poolteist tundi veel aega ju minna ja ära tuua Mis kell pakk masinasse muidu jõudis? Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Märts 8, 2013 SMS tuleb automaatselt, ilmselt jäid nad pakkide vedamisega hiljaks. Ametlikult täidetakse rakveres automaate kella 15:00 ja 18:30 vahel. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 8, 2013 Poolteist tundi veel aega ju minna ja ära tuua Mis kell pakk masinasse muidu jõudis? Ma ei viitsi enam linna mimna, elan homseni ehk ära Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 8, 2013 No siis homme ootame piltidega ülevaadet Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 8, 2013 Korralikku ülevaadet ei tule siis saadan sulle kolm pakki Priimat. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 8, 2013 Korralikku ülevaadet ei tule siis saadan sulle kolm pakki Priimat.Ma pole ylevaate tüüp. JazZ on kasutanud seda tükk aega, las ta teeb ylevaate Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 9, 2013 uhvo, pane priima variant käiku , ta ei tee ülevaadet Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 9, 2013 uhvo, pane priima variant käiku , ta ei tee ülevaadetOt Viimati ukrainas käisin, siis tõin kaasa 6 sorti priimat. 3kordse blabla filtriga jne. Maitse oli ylihää Hull valik suitse oli seal myygis, hind ka sigaodav. Ma hetkel tööl ja õhtul saan pakile järele minna Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 9, 2013 pakk käes, haiseb kyll kummi järgi nagu reviews eks viskan midagi siis sisse. Edit: Maasikas läks sisse, vg-d valasin peale. Krt tuleb ennem vist segu valmis teha. Totaalne kurgulaks tuli, et valus oli. Maitse on ok, aga peaks ytlema, et tuleb vist puurima hakata. No väga ettevaatlikult peab tõmbama, õhku ei tule piisavalt peale, minu arust. Lasen 9,8w Algul ei lasknud yle 8,6 panna, millegipäärast näitas takistust valesti. Nyyd näitab 2,2 oomi. Seni pole yhtegi käraakat saanud (sylitan 3 korda yle vasaku õla). Natuke lyhem võiks olla ja jooki võiks rohkem sisse mahtuda. Hetkel ok. Seda kummihaisu enam pole, kui jook sees, ennem selline chaina kingapoe lõhn oli Https://www.dropbox.com/s/dj3qp6mk6oxc0 ... 175326.jpg Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 11, 2013 Esimesed kärsakad ka saadud. 1,5ml on paagis. Tuleb vahepeal keerutada, siis peaks kõik ok olema. Vedelik nagu ei jaksaks ylespoole imbuda. Kuigi ma ei saagi pihta, et miks peaks Krd vedelikku läheb ikka suht palju sellega, selline ok on ca 8,..w peal lasta Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 12, 2013 No nii Liqua vedwlik sisse ja peale 30min hakkas täiega lekkima. See vedelik on rõve vedel. Kuivatan ära, saan 10 korda tõmmata ja alt märg ja midagi ei tule. Võtan lahti ja puhun vedelikku välja Mida teha, kas coil pekkis? Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 12, 2013 Liiga vedel vast jah, pane vg'd hulka veits ja vaata siis. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 12, 2013 Liiga vedel vast jah, pane vg'd hulka veits ja vaata siis.panin hetkel teise coili sisse, töötab ....veel.natv vg-d panin juurde. krt vedelik on vaid 9mg ja mul on vaid 0vg, mis ei haise eks homme paista, äkki coil kuidagi pekkis pesin ära ja panin kuivama, samas ennem ka pesin Share this post Link to post Share on other sites