masmre 39 Postitatud Märts 16, 2013 Nisukese poe saidi leidsin http://www.vaporskinz.com/ Päris huvitav oleks teada, kas kedagi huvitaks ka midagi seesugust oma MOD'le peale panna? Igasugu valikuid on seal neil... Black Carbon Fiber eVic: White Carbon Fiber VAMO: Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Märts 16, 2013 kena tegelikult..... Share this post Link to post Share on other sites
madisRS 0 Postitatud Märts 17, 2013 Carbon kilet on ju Eestis ka saada. Osavamad näpud peaks selle vabalt ära tegema, veidi kleepimist ja lõikamist ainult. Share this post Link to post Share on other sites
greendef 3 Postitatud Märts 17, 2013 Vamo kohta olen netis žablooni ka ringi liikumas näinud, olen kindel, et eVic'i kui teise populaarse sama hinnaklassi MOD'i oma on ka täitsa saadaval. Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Märts 18, 2013 Need kroomiga kaetud vamod on pronksist, kate ei kannata eriti nussimist ja olen kuulnud, et mõnedel on skin koos kroomiga maha tulnud. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 18, 2013 Kui juba nahast jutt siis äkki on kellelgi kusagil simajäänud n.ö. talvevarustust(neopreenist vms. materjalist toru kuhu oma aparaat pista õues tossamise ajaks). Äkki selline lahendus vähendab vedeliku paksenemist ja lurina tekkimist! Share this post Link to post Share on other sites
greendef 3 Postitatud Märts 18, 2013 Need kroomiga kaetud vamod on pronksist, kate ei kannata eriti nussimist ja olen kuulnud, et mõnedel on skin koos kroomiga maha tulnud.Mis sa Vamoga ikka nussid, osta parem vibraator või dildo Share this post Link to post Share on other sites
emziou 0 Postitatud Märts 21, 2013 Ma olen selle kiletamise peale ise ka mõelnud, carbon kile seisab sahtlis niisama. Mingi hetk panen fööni sooja ja kiletan ära. vaatan mis välja tuleb. Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud August 1, 2013 On siinsel rahval huvi sellise asja vastu ka? Ma saaks lõigata plotteriga täpselt šablooni järgi carbon kilet või pildiga kleebist. Share this post Link to post Share on other sites
Romka 0 Postitatud August 1, 2013 On siinsel rahval huvi sellise asja vastu ka? Ma saaks lõigata plotteriga täpselt šablooni järgi carbon kilet või pildiga kleebist.Midagi sarnast? http://www.vaporskinz.com/collections/i ... itazte-svdMis hinnaga? SVD'le võiks huvipärast võtta küll kui mõistlik hind. Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud August 1, 2013 Kindlasti vähem kui need 18 taala, mis nemad küsivad. Hakkasin ise alles täna sellist ideed uurima ja kiire googeldamisega leidsin ainult vamo v2 pinnalaotuse täpsed mõõdud. Ma usun, et entusiastid kuskil foorumites on need mõõtmistööd ära teinud juba kõikidele enamlevinud vaporiseerimis-modidele. Share this post Link to post Share on other sites
Romka 0 Postitatud August 2, 2013 Jesh, keegi võiks mõõte jagada küll, sellist musta või valget oleks ka võimalik? http://www.vaporskinz.com/collections/i ... itazte-svd Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud August 2, 2013 Nikerdasin täna wrappi enda vamo v3-le. Siit-sealt vajab natuke veel timmimist, aga põhimõtteliselt saaks lõigata mingit ägedamat kilet ka peale. Vamo v3 enda keerdudega ei ole eriti kleepsu-sõbralik selles suhtes. Ja näidised kiledest, mida siin Tallinnas müüakse: carbon valge ja must (pidi ka veel olema 'metallic' variant), naha imitatsioonid. Lähiajal peaksin saama ka SVD õnnelikuks omanikuks, siin teen sellele ka lõikekontuuri Share this post Link to post Share on other sites
Romka 0 Postitatud August 2, 2013 Anna teada kui SVD'le hakkama saad, niikaua vist tellin Vaporist. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 5, 2013 kust täpsemalt tallinnast neid saab? Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud August 5, 2013 Mehed, mida te riietate Barbiesid? Kas nad pole alasti juba piisavalt nunnud? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud August 6, 2013 Ma ka ei mõika miks peaks roostevaba millegagi katma saan aru, et kui kroomitud pill kulumise märke näitab siis äkki keegi tahab midagi viisakamat ümber, aga ss Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud August 6, 2013 Ma ka ei mõika miks peaks roostevaba millegagi katma saan aru, et kui kroomitud pill kulumise märke näitab siis äkki keegi tahab midagi viisakamat ümber, aga ss +1 Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud August 6, 2013 kust täpsemalt tallinnast neid saab?Kas mõtled lihtsalt kilesid? Neid müüvad mitmed edasimüüjad jooksva meetri hinnaga, näiteks ProStokk. Aga täpselt lõigatud kleebiseid igale erinevale piibu mudelile, neid vist ei ole. Share this post Link to post Share on other sites