Andreja 0 Postitatud Märts 17, 2013 Hello, I don't speak Estonian but would like to tell you about e-liquid samples. You can choose among 19 brand names and over 300 flavours. http://www.smokerainbow.com Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 17, 2013 Hea võimalus kõigile proovida erinevate tootjate erinevaid maitseid .. G5 clearo selle 1ml vedeliku juurde abiks Share this post Link to post Share on other sites
hubi 0 Postitatud Aprill 25, 2013 kas ma sain õigesti aru, et need on maitsed mitte vedelikud? neid pannakse maitsestamata vedeliku hulka? (flavors vs liquids) Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Aprill 25, 2013 kas ma sain õigesti aru, et need on maitsed mitte vedelikud? neid pannakse maitsestamata vedeliku hulka? (flavors vs liquids)Mina saan aru et need on valmis vedelikud. Share this post Link to post Share on other sites
hubi 0 Postitatud Aprill 25, 2013 jah, ikka vedelikud on Share this post Link to post Share on other sites