eclipse 0 Postitatud Märts 18, 2013 Kuna mõned päevad mööduvad ainult autoroolis, siis võiks olla kuskil vendi ava või muu ääre taha lükatav hoidik, kust oleks mugav võtta ja tagasi panna. Kahjuks hetkel ühtegi normaalset kohta pole, kus saaks välja kukkumata hoida. Keegi äkki leiab midagi mõnest veebikaubamajast? Evicu jaoks siis mõtlen. Väiksematele olen juba nii mõndagi leidnud. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 18, 2013 http://www.quicksales.com.au/ad/electro ... nt/5634374 Share this post Link to post Share on other sites
eclipse 0 Postitatud Märts 18, 2013 Mõtetult kallis tuleb koos transaga, võiks mingi hunniku huvilisi kokku saada ja ühistellimuse teha. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Märts 18, 2013 Olen sellise asja peale mõelnud kuigi kinnitust tuleb vist natuke kombineerida. http://www.hexaplan.ee/?sisu=toode&cat_ ... 35&id=7903 Share this post Link to post Share on other sites
madisRS 0 Postitatud Märts 18, 2013 See esimene variant on ka täitsa ise tehtav, kas siis plastikust või metallist. Plastikust oleks parem vist, plast ei kraabi korpust ega ei kuluta nii lihtsalt. Tükk plastikut, kuumaföön ja natuke viilimist, puurimist. Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Märts 21, 2013 mina hoian käigukangi juures olevas topsihoidjas. natsa lai on aga hea lihtne tagasi panna. enam-vähem samas mõõdus hoidikusse peaks ju panekut sihtima Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud August 7, 2013 Autohoidiku mure sai ka lõpuks lahendatud Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 7, 2013 naaiiiisssss Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud August 7, 2013 Vahva! Mul tuli idee teha ümar mis väliselt diameetrilt ideaalselt topsihoidjasse sobib. Sent from my CAT B15 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud August 7, 2013 Mõtlesin ka ise ümmargusele, aga treipingiga on kuidagi kitsavõitu, õieti põlegi teist Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud August 8, 2013 sigaretisüütaja auku sobib ka Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud September 5, 2013 ego tarvis kruvisin autosse Skysmoke kitiga kaasa tulnud plastikust jublaka. Toimib ideaalselt. Share this post Link to post Share on other sites
simp 0 Postitatud September 7, 2013 Mondeol toetan lihtsalt topsihoidjasse(kaks tk kõrvuti ja saab kenasti pikali panna) - ainus mure on see, et väga kõvasti pidurdades leiab jalgade juurest oma modi... Peugeotil (406 coupe) on tuhatoosi servades täpselt paraja suurusega koht kuhu vamo püsti panna - ainus mure on see, et olen harjunud seal telefoni hoidma audil(90) olen pannud käigukangi ette panipaika kenasti. jne... st: iga autoga mis ma sõitnud olen pole kohaga muret olnud siiamaani... Share this post Link to post Share on other sites
Smokie 0 Postitatud November 4, 2013 Mul endal selline asi olemas ja sinna hea asju sisse torgata, kinnitub soojenduse võre külge Share this post Link to post Share on other sites
T_MM_T 2 Postitatud November 5, 2013 Mul endal selline asi olemas ja sinna hea asju sisse torgata, kinnitub soojenduse võre külge pehme ja ei kolise Share this post Link to post Share on other sites
klaas 6 Postitatud Detsember 3, 2013 Saab kasutada.. http://www.tetrax.ee/ "ego line" ka olemas :) koos laadijaga näiteks... Share this post Link to post Share on other sites