pops 0 Postitatud Märts 19, 2013 Tervitus. Olen siin foorumis uus ja sooviks teada et kust eestis ma saaks vivi nova 2ml. aurustaja. Ehk on kellelgi ka pakkuda. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 19, 2013 post435.html#p435 kysi siit Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 19, 2013 Saabuvad reedel, kui miskit väga viltu ei lähe Share this post Link to post Share on other sites
pops 0 Postitatud Märts 20, 2013 Oleks täitsa siis huvi. Kas on ka erinevaid värve? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 21, 2013 Nop, clearid kõik. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Märts 21, 2013 Mul on pakkuda originaal Vision'i Mini Vivi Nova (must läbipaistev). Kui huvi on siis võta ühendust. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
kaos 0 Postitatud Märts 22, 2013 Mul on pakkuda originaal Vision'i Mini Vivi Nova (must läbipaistev). Kui huvi on siis võta ühendust. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Mis hinnaga? Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Märts 23, 2013 Mul on pakkuda originaal Vision'i Mini Vivi Nova (must läbipaistev). Kui huvi on siis võta ühendust. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Mis hinnaga? Hind on 12 EUR'i. Asi on uus ja pakendis. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 26, 2013 Oleks täitsa siis huvi. Kas on ka erinevaid värve?Kohal, kas huvi alles? Share this post Link to post Share on other sites
pops 0 Postitatud Märts 26, 2013 Oleks täitsa siis huvi. Kas on ka erinevaid värve?Kohal, kas huvi alles? Hetkel pole enam. Sain juba. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Aprill 7, 2013 Parem kui T3 igatahes Aitähh Spezz Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 7, 2013 Strohher sa kruvisid selle ego aku külge või? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 7, 2013 Sinna käib miski lulla vahele või läheb niisama? Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Aprill 7, 2013 sisemine keere, läheb niisama. kuigi visuaalsel vaatamisel oleks vaja vahetykki, et ilusam oleks. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 7, 2013 Spezz uuuuuuu, mulle ka paluks üks Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Aprill 7, 2013 selline siis näeb välja Share this post Link to post Share on other sites
Nico 0 Postitatud Aprill 8, 2013 Spezz sul neid vaherõngaid ei liigu? Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Aprill 8, 2013 Peleoni laos ei ole neid hetkel. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 9, 2013 Tänud Spezzile mul ka nüüd see olemas. Tossu ja maitse kogus sama mis T3-ega või siis on maitse veidi parem. Seda pole küll tunda, et toss kuidagi soojem oleks Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Aprill 28, 2013 Teoreetiliselt peaks ikka soojem olema, aga praktikas pole seda erinevust väga tunda. Ise eelistan ka top coil clearosi. Kuidagi paremad tunduvad... Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Aprill 28, 2013 Minu kogemuse põhjal on vivi nova ja iClear aur ikka soojem küll kui EVOD'i aur. Huvitaval kombel meeldib mulle tubaka maitseid EVOD'iga ja igasugu marju iClear'iga tõmmata. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
hubi 0 Postitatud Juuni 25, 2013 kas nova ja mini nova coilid on samasugused? Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Juuni 25, 2013 kas nova ja mini nova coilid on samasugused?Vision'i Vivi Nova, STV Nova ja Mini Vivi Nova coilid on samad. Share this post Link to post Share on other sites