hazar 8 Postitatud September 4, 2013 mõnel juhul ei aita ühest päevast ka, mul läheb ikka mitu päeva pärast 100% vg tõmbamist kui kopsud normaalselt jälle tööle hakkavad. Share this post Link to post Share on other sites
simp 0 Postitatud September 4, 2013 Minul võtavad 'mindilised' hääle kähedaks ja kergelt köhima nt... Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud September 17, 2013 Võtsin BTU 38mg, proovisin ka korraks selle kangust, see oli laks alles, mitu tundi ei tahtnud enam aurutada. Segasin selle siis 2dfreshiga nii umbes 12mg ja mulle täitsa meeldib, aga miskit mulle see BTU maitse meenutab, sigareti kohe kindlasti mitte aga midagi muud, mingi asi on olnud sarnase maitse ja lõhnaga. Ahjah meelde tuli, täitsa võilille moodi, võilille niiöelda piim määris käed alati pruuniks ja käed lõhnasid täpselt samamoodi. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud September 30, 2013 Sõber tellis Poolast Inawerast vedelikud 12mg ja tulid 0mg peal oli kiri 12mg. Saatis kirja sinna, et nii ja naa juhtus vastus oli, et sellest partiist 1000 dest pudelist peale teie pole kaebusi tulnud ja nii jäigi asi vot. A see on tõsi mis tõsi Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud September 30, 2013 Ja just baasidest jutt? Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud September 30, 2013 Ikka Baas jah Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud September 30, 2013 Aga mille järgi tuvastasid, et nullid on Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud September 30, 2013 Ta ise tiris ja kurtis minulegi, et akul miski viga, ostis just sellel hetkel uue aku ka ja neile kelledele müüs need kõik olid närvis tigedad jne. Mulle räägib tööl sitt aku kurgu laksu pole irwwww Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud September 30, 2013 Moraal: kui müüd, siis esimene katse- ole ise. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud September 30, 2013 Just nii peab enne ise Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud September 30, 2013 Kuidas see sõber sul seda testis? Lihtsalt tunde jårgi või oli tal see testimis komplekt, millega saab kangust määrata. Sent from my Xperia acro S using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud September 30, 2013 Mis seal vaja testida, kui 6 kuud oled tirinud 12 mg kangust saab iga mats aru mis on 0mg ja 12 mg. Ikka tunde järgi Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud September 30, 2013 Huvitav lugu. Mul tuli mõte. Võib-olla ükspäev kommenteerin. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Oktoober 1, 2013 Tuli poisile kiri vabandati ja saadavad uued baasid ju oli veel kundesi kelledel jama Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 1, 2013 Ma kunagi ostsin sillamäelt 36mg baasi, siiani kuri kahtlus, et sain tuhatoosi maitselise, kuigi kirjas oli, et tavaline Share this post Link to post Share on other sites
s6ltlane 2 Postitatud Oktoober 14, 2013 E: panin teemast mööda Share this post Link to post Share on other sites