tripp 140 Postitatud Juuli 24, 2013 Mul on hakanud sokid haisema, ei tea nüüd kas on sokid mustad või haistmine taastunud Ennemalt nagu ei saanud aru(naine küll virises, aga ma ei uskunud teda). IRW Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud Juuli 24, 2013 Mul on hakanud sokid haisema, ei tea nüüd kas on sokid mustad või haistmine taastunud Ennemalt nagu ei saanud aru(naine küll virises, aga ma ei uskunud teda). Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Juuli 24, 2013 Mul on hakanud sokid haisema, ei tea nüüd kas on sokid mustad või haistmine taastunud Ennemalt nagu ei saanud aru(naine küll virises, aga ma ei uskunud teda). Kümnesse! Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 24, 2013 Mul on hakanud sokid haisema, ei tea nüüd kas on sokid mustad või haistmine taastunud Ennemalt nagu ei saanud aru(naine küll virises, aga ma ei uskunud teda).Suvi?Ma yldiselt suvel sokke ei kana, aga jalad hakkavad lõpuks ikka higistama Ja see tõesti pole digitaalsest suitsust tingitud Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 24, 2013 Mul on hakanud sokid haisema, ei tea nüüd kas on sokid mustad või haistmine taastunud Ennemalt nagu ei saanud aru(naine küll virises, aga ma ei uskunud teda).Suvi?Ma yldiselt suvel sokke ei kana, aga jalad hakkavad lõpuks ikka higistama Ja see tõesti pole digitaalsest suitsust tingitud Tänud jeesus, ma juba mõtlesin, et pean uuesti analoogi peale üle minema Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuli 25, 2013 Mul on hakanud sokid haisema, ei tea nüüd kas on sokid mustad või haistmine taastunud Ennemalt nagu ei saanud aru(naine küll virises, aga ma ei uskunud teda).IRW, naljamehed... Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuli 25, 2013 Mul on hakanud sokid haisema, ei tea nüüd kas on sokid mustad või haistmine taastunud Ennemalt nagu ei saanud aru(naine küll virises, aga ma ei uskunud teda). ja seda räägib elukutseline logish et saabas sellise kuumaga higistab Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 25, 2013 Mul on hakanud sokid haisema, ei tea nüüd kas on sokid mustad või haistmine taastunud Ennemalt nagu ei saanud aru(naine küll virises, aga ma ei uskunud teda). ja seda räägib elukutseline logish et saabas sellise kuumaga higistab Ei saa olla saabastes asi, mul puhkus juba 3. nädal Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 25, 2013 Jalgadel stress, jalad tahavad saapaid Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud Juuli 25, 2013 Jalgadel stress, jalad tahavad saapaid Sent from my CAT B15 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Sänikael 0 Postitatud Juuli 25, 2013 vaevalt, et sokid mustad ja eks naised ju virisevad tihti ilmaasjata Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud Juuli 25, 2013 Eks naiste kriitikale tulegi veidi läbi sõrmede (aurupilve) vaadata Share this post Link to post Share on other sites
Sänikael 0 Postitatud Juuli 25, 2013 Eks naiste kriitikale tulegi veidi läbi sõrmede (aurupilve) vaadata Läbi korraliku tiheda aurupilve ei tohiks ka sokkide haisu tunda olla Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud Juuli 25, 2013 Läbi korraliku tiheda aurupilve ei tohiks ka sokkide haisu tunda ollaTiba rohkem maasikaessentsi baasvedelikule ja sokid on justkui uued! Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Juuli 25, 2013 Võibolla on asi hoopis selles et sul pole suitsuhaisu enam kodus ja tunned tänu sellele nüüd ka teisi lõhnu. Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta Share this post Link to post Share on other sites
Maku 24 Postitatud Juuli 25, 2013 Lappasin soomlaste foorumit ja seal keegi tegelane kirjutas nii: - Minulla on todettu astma, johon polttaessani käytin vahvaa lääkitystä. Nyt, vajaan vuoden höyryttelyn jälkeen, olen jättänyt lääkkeet kokonaan pois. Puhallustestissä (PEF) lukema on pompannut kolmesta sadasta kuuteen sataan, eli täysin terveisiin lukemiin!!! -Ehk siis maa keeli, Minul on avastatud asmta ja kasutasin kangeid ravimeid. Nüüd alla aastast e-suitsu aurutamist olen jätnud ravimid kõrvale. Puhkumistestis on arv tõusnud kolmestsajast kuuesajani, mis on normaal arv. Tegelane usub, et suits on aidanud astmast lahti saada. Kas astma suht ravimatu haigus ei ole? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 25, 2013 Võibolla on asi hoopis selles et sul pole suitsuhaisu enam kodus ja tunned tänu sellele nüüd ka teisi lõhnu. Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta mu postitus algusest saati sarkasmiga- ärge süüdistage oma hädades e-suitsu Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud Juuli 26, 2013 Minu hädad said küll alguse analoogidest aga aur ravib nad ära Sent from my CAT B15 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud Juuli 26, 2013 Kas astma suht ravimatu haigus ei ole?Kunagi 13a tagasi diagnoositi mul astma ja määrati ravimid. Vahepeal kadus see haigus aga kuhugi ära. Ilmselt seetõttu, et lõpetasin rämpstoidu söömise ning võtsin kaalus 30 kg alla. See testimise "puhkpill" on mul siiani alles ja näidud normis.Ehk et kõike võib juhtuda. Sent from my CAT B15 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuli 26, 2013 Mu naise vend omas päris karmi astmat. Ilma ampullita ikka naljalt õue ei läinud. Läks trenni, tagus palli, maadles, sai medaleid ja astmast pole enam 10 aastat haisugi olnud. Nii et sellest astmast saab lahti, iseasi kas jäädavalt. Mul on hakanud kaenlaalused haisema...äkki peaks pesema vahepeal? Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Juuli 26, 2013 Mul on hakanud kaenlaalused haisema...äkki peaks pesema vahepeal? Lihtsam oleks e-suitsu süüks ajada... Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuli 26, 2013 See plaan on jah, lihtsam kimuda, kui pesta. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 26, 2013 See plaan on jah, lihtsam kimuda, kui pesta.Kui nädal jood, siis pesemine ununeb ära. Nii et las sugulased kannatavad esmaspäevani Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud August 24, 2013 Küsin kuidas teil kogenutel siis jookidega on, mulle ei istu enam õlu näiteks? Ennem oli nagu õlu ikka, aga nüüd jood ja humalamaitse käib liialt üle, maitse nagu oleks saunakerisele õlut valanud. See on ainuke kõrvalnäht mille üle olen mures, õlu mulle meeldis väga ja valmistan seda ise kah kodus, ei tahaks loobuda sellest, muidu peab hakkama puskarit ajama. Share this post Link to post Share on other sites