e-kodanik 295 Postitatud Aprill 13, 2013 Sirvisin Google tõlgi abil Bild.de ... [attachment=0]Bild1.jpg[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Aprill 13, 2013 Iseloomustab hästi neid, kes e-sigaretti keelustada üritavad Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 8, 2013 Õhtulehe reklaam Nicorex starikas vaid 79.80 Share this post Link to post Share on other sites
hamell 6 Postitatud Juuni 8, 2013 Õhtulehe reklaam Nicorex starikas vaid 79.80 See oli küll skysmoke reklaam,aga sama teeb välja Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 8, 2013 Õhtulehe reklaam Nicorex starikas vaid 79.80 See oli küll skysmoke reklaam,aga sama teeb välja Nicorex oli Share this post Link to post Share on other sites
hamell 6 Postitatud Juuni 8, 2013 Õhtulehe reklaam Nicorex starikas vaid 79.80 See oli küll skysmoke reklaam,aga sama teeb välja Nicorex oli Siiski skymoke Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 8, 2013 issand jummal, panin yhe sitaga teise mööda Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Juuni 9, 2013 Komplekti tavahind läheb sinna huumori valdkonda http://www.crazydeal.ee/vaata-pakkumist ... dium=email Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 9, 2013 Komplekti tavahind läheb sinna huumori valdkonda http://www.crazydeal.ee/vaata-pakkumist ... dium=emailwtf Nikotiinivaba e-sigareti komplekt-67%Mis on pistmist riistvaral/aparaadil nikotiiniga ? Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Juuni 9, 2013 Komplekti tavahind läheb sinna huumori valdkonda http://www.crazydeal.ee/vaata-pakkumist ... dium=emailwtf Nikotiinivaba e-sigareti komplekt-67%Mis on pistmist riistvaral/aparaadil nikotiiniga ? Sellel on ilmselt vedelik juba sees. Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta Share this post Link to post Share on other sites
wic 1 Postitatud Juuni 9, 2013 Eriti karm on aga see, et 22 inimest on ka selle "imeodava ja tõhusa" junni endale ostnud.. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 11, 2013 Mitte et see just väga naljakas oleks mis riik.ee portaalis toimub, mul on nimekaim, kes sai registreerida enda riikliku e-maili aadressi sama mis minul on ja tema kirjad tulevad minule ja minu omad siis temale, eksamitulemused ja kõik lähevad temale aga ise temaga kontakti on võimatu saada. Suur kala sisse lastud ja lahendust tulemas ei näe Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 11, 2013 Nimekaimudel peaks olema ju mail selline, [email protected] või midagi sellist oli. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 11, 2013 mina sain enda nimega regatud, kahjuks ka nimekaim sai sama teha, ei tea kas nutta või naerda Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 11, 2013 Võta lehe haldajaga yhendust......Eesti riigiga Seal ju maili adre olemas, võta yhenduat nendega Mul ka nimekaim olemas, elab pärnus. Samas ta 40+ ja mu maili adrel oli mingi number lõpus...... kohe kontrollin Edit: Mul 3 ametlikku eposti adret [email protected] [email protected] [email protected] Miks neid niipalju vaja? Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuni 11, 2013 jeesus, nagu sa tead on olemas esimene eesti, teine eesti ja kolmas eesti. Sedasi saad valida, kuhu kuulud Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuni 11, 2013 Mõnel veab (kadedusega öeldud)...saab ise kohe valida Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 11, 2013 Mõnel veab (kadedusega öeldud)...saab ise kohe valida Ma ei valinud, mul nimekirjas neid 3 tk Peaks huvipärast kontrollima, kas kõigilt tuleb suunamine läbi Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuni 13, 2013 Keegi võiks hr. Toscana ja hr Bogdani omavahe kokku viia. Nii kurb on vaadata nende monoloogi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 13, 2013 Keegi võiks hr. Toscana ja hr Bogdani omavahe kokku viia. Nii kurb on vaadata nende monoloogi Share this post Link to post Share on other sites
mel 0 Postitatud Juuni 13, 2013 tõesti hea samas ma arvan et see nii väga monoloog ei olegi kui nad nii aktiivselt seda jätkavad, ju siis keegi ikkagi tellib neilt Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Juuni 15, 2013 Sirvisin netti ja jäi pilk peale http://www.pakkumised.ee/?act=offers.vi ... lang_id=et Esmese asjana käis kohe mõte läbi et näe, miskid lahedad clearod müügis. Krt, mõtlemine käib ka juba ainult vape teemadel Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 15, 2013 Sirvisin netti ja jäi pilk peale http://www.pakkumised.ee/?act=offers.vi ... lang_id=et Esmese asjana käis kohe mõte läbi et näe, miskid lahedad clearod müügis. Krt, mõtlemine käib ka juba ainult vape teemadel aga meenutavad ju ma avasin lingi ja vaatasin, et hop, midagi uut Edit: käisin põhjakeskuses täna ja e-putka oli avatud. krt kui ma õigesti silte nägin pakenditel, siis oli see nicorexi oma. 10ml 7,5€ riistvara letti ma ei hakanud piilumagi Share this post Link to post Share on other sites