masmre 39 Postitatud August 14, 2013 +1, militarile. +2Jazzile Sent from my Xperia acro S using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 15, 2013 Teen siis niinse foorumi lahti ja ohoh, keda ma näen.......faking Ženja tahab mulle madratsit müüa Kamoon, ma myyn mööblit Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud August 15, 2013 Ilma madratsita l2hevad naisel p6lved katki palja saepuru peal Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 15, 2013 Ilma madratsita l2hevad naisel p6lved katki palja saepuru peal mul madratsid ka müügil Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud August 15, 2013 Ilma madratsita l2hevad naisel p6lved katki palja saepuru peal mul madratsid ka müügil No ja kust Fokin seda teadma pidi? . Nüüd teab ja kui ikka madratsit pakub, siis saad talle pasunasse sõita. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud August 15, 2013 Keegi vist siit ostis talt midagi, igatahes Fokin on kadunud. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 15, 2013 Ilma madratsita l2hevad naisel p6lved katki palja saepuru peal mul madratsid ka müügil No ja kust Fokin seda teadma pidi? . Nüüd teab ja kui ikka madratsit pakub, siis saad talle pasunasse sõita. just tuli jälle, panin pasunasse, aga raibe viskab mind teisele lehele, kaob vaid x-ga Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud August 15, 2013 Ilma madratsita l2hevad naisel p6lved katki palja saepuru peal mul madratsid ka müügil No ja kust Fokin seda teadma pidi? . Nüüd teab ja kui ikka madratsit pakub, siis saad talle pasunasse sõita. just tuli jälle, panin pasunasse, aga raibe viskab mind teisele lehele, kaob vaid x-ga Ega ta siis pole eriti kiire taibuga... vist Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud August 15, 2013 Käis madratseid juurde tooma? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 16, 2013 Käis madratseid juurde tooma?Käis vist jah Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 16, 2013 mul madratsid ka müügil Mul hoopis toolijalga vaja, õigemini seda amortisaatorit või kuidas seda nimetataksegi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 16, 2013 mul madratsid ka müügil Mul hoopis toolijalga vaja, õigemini seda amortisaatorit või kuidas seda nimetataksegi Vaata furnituride poodi. Ma ei tea kuidas seda täpselt nimetatakse, aga äkki seal on.Www.mooblifurnituur.ee Kui leiad nimetuse, siis guugelda, see pole just odav koht, kindlasti leiad odavamalt Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 16, 2013 Mööblifurnituuris pole halligi. Ainuke leitav Eesti pakkuja on Rakvere aadressiga ITshop ainult nende markeeringutest ei saa tuhkagi aru Alumise otsa läbimõõt peaks olema 50mm, neil seal mingid D100, D120 - nii jämeda jalaga tooli pole nagu kohanud Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 16, 2013 Nad toovad jah ise hiinast. Helista neile. Aga helista kindlasti rägavere tee poodi, seal neil põhipood ja seal suh ok teenindajad. Peaks matsu jagama Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 16, 2013 Nad toovad jah ise hiinast. Helista neile. Aga helista kindlasti rägavere tee poodi, seal neil põhipood ja seal suh ok teenindajad. Peaks matsu jagama Tänud Share this post Link to post Share on other sites
simp 0 Postitatud August 17, 2013 Käis madratseid juurde tooma?Käis vist jahno ikka väga pikalt mõtlesin mida ta ajate, aga tänu sellele pildile sain aru.@ tänan adblocki, et ta folkini minust eemal hoidis:) Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud August 17, 2013 @ tänan adblocki, et ta folkini minust eemal hoidis:)Adblock on siin foorumis tsenseeritav teema aga "+1" ikkagi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 17, 2013 Arvutis on kama2, aga ma unustasin moblas uuendada, sellepärast viskas pilte Vaevalt siin tsensuur on, aga avalikult reklaamida pole ka mõtet Share this post Link to post Share on other sites
simp 0 Postitatud August 17, 2013 Off-Topic : Ega ufo klikipealt saa seda tasu? Pigem ikka bänneri lehvitamise peale... edit: Selge jätame meelde:) Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud August 18, 2013 Kliki pealt ikka enamus. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud August 21, 2013 äratuskell: http://www.priceangels.com/Defusable-Al ... 59326.html Peaks tellima, tea kas tuleb läbi...? Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud August 21, 2013 Seda kella nähes lõi esimese asjana mul ette Share this post Link to post Share on other sites
duud 0 Postitatud Oktoober 23, 2013 Seda kella nähes lõi esimese asjana mul ette https-~~-//www.youtube.com/watch?v=oaWUVvkGkGc iga jumala kord kui seda vaatad on naljakas...klassika Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Oktoober 23, 2013 Vajutasin sea http://www.thedigitalcig.com/Kanger-min ... p_814.html kogematta UNDER 18 ja viskas kohe õigesse kohta Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Oktoober 23, 2013 Vajutasin sea http://www.thedigitalcig.com/Kanger-min ... p_814.html kogematta UNDER 18 ja viskas kohe õigesse kohta Päris hea jah. Share this post Link to post Share on other sites