kivi3 225 Postitatud Jaanuar 5, 2014 Henry Ford I olevat öelnud, et toodab autosid ainult selleks, et oleks põhjust toota tagavaraosi. 7ml vedelikku 6,32€ ja tagavaracoil 11.92 € !!! Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Jaanuar 5, 2014 Ma kahtlen kah mõistuses, et kuidas saab coil nii kallis olla, kas ta peab siis vastu aastaaega või. Vaevalt. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Jaanuar 5, 2014 Ma kahtlen kah mõistuses, et kuidas saab coil nii kallis olla, kas ta peab siis vastu aastaaega või. Vaevalt.Seal ju kirjas et pakendis on 5 coili... Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 5, 2014 No see pisut leebem. Esialgne pilt ei kutsunud just täiendavat infot vaatama Share this post Link to post Share on other sites
zohan 1 Postitatud Jaanuar 19, 2014 Jäi silma: Got drunk last night, woke up to my first mod! Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 19, 2014 ego aku rikub ilusa pildi ää Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Jaanuar 21, 2014 Apple kummardajad RÕÕMUSTAGE turule tuli uus toode Share this post Link to post Share on other sites
xerox 1 Postitatud Jaanuar 22, 2014 Sain sellise reklaami täna mailile, võib vist huumorirubriiki postitada küll: SKYsmoke MINI KIT tavahind 39.00€ soodushind29.30€ SKYSMOKE EGO-C ehk EGO CLEAROMIZER System Mini KIT on järjekordne uuendus EGO e-sigarettide seeriast. Toode kasutab üldtuntud SKYsmoke 650mah ON/OFF süsteemiga liitiumioonakut ning uut CE4 klassi atomiseerijat. CE4 Atomiseerija ei vaja paake, kuna vedelik valatakse otse atomiseerijat ümbritseva klaaskorpuse ehk Clearomiseerija sisse. Ühe täidetud Clearomiseerijaga on võimalik e-sigaretti tarbida terve päeva ning enamgi. Toode on suunatud nõudlikule kliendile, kes tarbib päevas rohkem kui ühe paki tavasigarette. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Jaanuar 22, 2014 Mina olen käpp, võtan paar komplekti kohe. Sent from my GT-P3100 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Jaanuar 22, 2014 Sain sellise reklaami täna mailile, võib vist huumorirubriiki postitada küll: SKYsmoke MINI KIT tavahind 39.00€ soodushind29.30€ SKYSMOKE EGO-C ehk EGO CLEAROMIZER System Mini KIT on järjekordne uuendus EGO e-sigarettide seeriast. Toode kasutab üldtuntud SKYsmoke 650mah ON/OFF süsteemiga liitiumioonakut ning uut CE4 klassi atomiseerijat. CE4 Atomiseerija ei vaja paake, kuna vedelik valatakse otse atomiseerijat ümbritseva klaaskorpuse ehk Clearomiseerija sisse. Ühe täidetud Clearomiseerijaga on võimalik e-sigaretti tarbida terve päeva ning enamgi. Toode on suunatud nõudlikule kliendile, kes tarbib päevas rohkem kui ühe paki tavasigarette. mul oli ka junk folderis selline... Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud Jaanuar 22, 2014 Mina olen käpp, võtan paar komplekti kohe. Sent from my GT-P3100 using Tapatalk HD ühistellimus nr 0001 skysmokest tulemas? PS. endal kah sama mail, naljakas oli küll... Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Jaanuar 22, 2014 Kas reklaamist pilti ka oli antud? Tahaks kohe näha seda nõudliku kliendi innovatiivset e-suitsu Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Jaanuar 22, 2014 http://skysmoke.eu/index.php/et/e-cigar ... 1-ce4.html vot selline ilus ja kasulik vidin nõudlikule tarbiale. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 22, 2014 vaatasin videot ka Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 22, 2014 Kasinad ja kokkuhoidlikud inimesed. Isegi reklaamis ei raatsinud vedelikku clearosse kallata. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 22, 2014 Kasinad ja kokkuhoidlikud inimesed. Isegi reklaamis ei raatsinud vedelikku clearosse kallata.täpselt nii Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Jaanuar 22, 2014 Ega rikas pole see, kes palju teenib, vaid see, kes vähe kulutab Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Jaanuar 22, 2014 Ega rikas pole see, kes palju teenib, vaid see, kes vähe kulutab Just! Huvitav kas nad siin foorumis käinud maile korjamas ? Kuhu spämmida.. Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Jaanuar 22, 2014 vaatasin videot ka Mul miskipärast videot ei näidanud. Mingi nõudliku tarbija koodek mul puudu? Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud Jaanuar 23, 2014 Kayfun Lite 4.1 [attachment=0]kayfun lite 4,1.jpg[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
Valts 1 Postitatud Jaanuar 23, 2014 Veidi huumorit FB Juice Junkies Vapor Groupist: I want to get a mod but I don't want to drop a lot. (Maybe 40-50$) I don't like huge MODs cause they are massive. Its like your holding a penis. P.e.n.i.s? Personal electronic nicotine inhalation system... Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Jaanuar 28, 2014 Njah nupp on vale kohapeal... Share this post Link to post Share on other sites
Kunxmor 0 Postitatud Jaanuar 30, 2014 Sirvisin Google tõlgi abil Bild.de ... [attachment=0]Bild1.jpg[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites