xiios 96 Postitatud Märts 20, 2014 ce4 evib siiski 510 keeret., krae on ego keerme peitmiseks. Krae ei oma keeret.Heh ongi.. vaatasin pikalt tõtt ce4'ga ... ja ongi seal krae ümber... ja 510 keere seal sees .Minugi jaoks on see tõdemus déjà vu. Vaidlesin 1x töökaaslasega ja siis soostusin alt sisse vaatama... Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Märts 21, 2014 http://foorum.e-suits.eu/m-e-vedelikke-ule-20-maitse-kohe-saadaval-t925.html Lisandusid ,,vidinad,, Ei hakkanud tüübi teemat solkima aga see natukene naljakas, rohkem kurb. Peab ikka täielik idioot olema, et ce4 6 jevro eest ostma Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Märts 21, 2014 http://foorum.e-suits.eu/m-e-vedelikke-ule-20-maitse-kohe-saadaval-t925.html Lisandusid ,,vidinad,, Ei hakkanud tüübi teemat solkima aga see natukene naljakas, rohkem kurb. Peab ikka täielik idioot olema, et ce4 6 jevro eest ostma Kuidas võtta. Häda ajab härja kaevu. Mina olen kahel korral ostnud ka kallimalt CE4 aurusti esimesel korral : Aku ja laadja olemas, clearot polnud, tahtsin clearot, et proovida, kas mulle üldse e-sigaret sobib. Kuna kuressaares väga e-sigareti vidinaid ei müüda, ostsin 8 euri eest nicorexi CE4 aurusti. Mina olen ostuga rahul, kuna selle ostu pärast põõrdusin e-sigareti kasutajaks. Teine kord: Laenasin sõbra e-sigareti, kuna enda oma oli katki, analooge tirida ei tahtnud. kasutasin 2 nädalat. Enne tagasiandmist oleks viisakas uus clearo panna. Aga kuna tal oli "paulsaar" e-sigaret, siis sellel oli mingi värdjas keermeteema, oli vaja üleminekut, et tavalist 510 clearot kasutada saaks. Niisiis pidin adapteri saamiseks ostma clearo, mis maksis 7 euri, samuti ei nuta väga seda raha taga, kuna mina pääsesin analoogide kasutamisest ja sõber sai omale adapteri, et saaks normaalset keeret kasutada Ma arvan, et igakell ostaksin pigem hädaga 6 euriga CE4, kui teeksin analooge. Parimat Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Märts 21, 2014 Pff ma maksin eile 9 eurot ce4 eest ütleme nii, et SUUUUUUUURES hädas käib kah. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Märts 28, 2014 Postimehe kommentaarides oli päris hea komm: Pärast ametiaja lõppu on nii Bush kui Putin ennast külmutada lasknud. Aastaks 2050 on lõpuks leiutatud tehnoloogia inimeste ülessulatamiseks. Äratataksegi mõlemad presidendid taas ellu. Putin võtab New York Timesi ja puhkeb naerma. "Mis seal nii naljakat on?" küsib Bush. Putin näitab Bushile pealkirja: Ameerika Islamivabariigi presidendiks valiti mulla Mohammed Bin Ladin. "Oo õudust, kuhu maailm ometi jõudnud on!" halab Bush. Haarab siis International Herald Tribune'i ja nüüd on tema kord naerda. "Mis on?" nõuab Putin, rabab ajalehe ja loeb: Rahutused Eesti-Hiina piiril Share this post Link to post Share on other sites
greendef 3 Postitatud Märts 29, 2014 Parem versioon on sellise lõpuga: "Rahutused Kaug Idas, Eesti-Hiina piiril." Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Märts 29, 2014 Mingi aastake tagasi, uurisin chatrouletti, (seal riistasid rohkem kui diktatuuri venemaal), niisama funnisin. Panin gaasimaski pähe ja kätte võtsin paberi kirjaga. ZOMBIES EVERYWHERE, DO NOT BREATHE THE AIR! HAZARD! Tüüp võttis kõrvalt gaasimaski pani pähe ja kirjutas, et dont worry, im alright! Leidsin pildi ja tahtsin ka aurutajatega jagada. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 30, 2014 http://kickass.to/goat-simulator-2014-2 ... 33185.html Oeh, magamata öö ja kuidagi ei tahaks pooleli jätta =/ Share this post Link to post Share on other sites
olaf 12 Postitatud Märts 30, 2014 "suitsetasin ise ka ca 35 aastat, nüüd olen juba 42 aastat puhas olnud ja lõhnataju hakkab vaikselt tagasi tulema! mu 20 aastasele naisele ka meeldib see väga, et ma ei tossa enam." Tegemist on kommentaariga Postimehes. On kellelgi midagi ligilähedast vastu panna? Share this post Link to post Share on other sites
kriimsilm 7 Postitatud Märts 30, 2014 Kõva vana! Muidugi on see tõsi kah Ise tean taati, kes oli 61, tal oli 24 aastane naine ja 5 aastane poeg. Naine oli muidu selline kergelt peast "lihtne", kuid välimus oli täitsa harju keskmine. Hea, kui ma nii vanalt veel üldse mäletan et mul naine on -- 30 Mär 2014 20:46 -- Lappasin siin FB s vello nelikendkahte ja siis jäi silma selline lugu. Vello Nelikendkaks 6. november 2013. a. · Muudetud Eila õhtul ootasin Zolnokis trolli ja minu kõrval tegi üks vend suitsu. Nurga tagant taarus välja jumala tongis russ ja küsis sellelt... dai sigaretku. Vana seletab, et see on e-sigaret... kuidas ma sulle seda annan, ma ei saa sulle seda anda. Tükk aega seletasid omavahel. Üks ei osanud eesti keelt, teine vene keelt. Lõpuks kuidagi russ nagu taipas midagi... et aa sul viimane või... aga no jäta siis mulle. Ses mõttes arenev trend tänavatel. Varsti on ilmselt asi nii, et tullakse küsima... dai täiteballoon... balljoon tõ budješ... tjäitevedelik jest? Ja siis saab vastada nagu ikka... posledni, viimane Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 30, 2014 Mul on kaks korda tulnud ette seda kui olen pidanud jagama vedelikku kuna kaaskannatajal viimanegi otsa saanud. Miskit pole võimatut vist Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Aprill 1, 2014 Allikas: http://www.kusi.com Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 2, 2014 Pakkisin kasutaja Siim1989 paki ilusti ära. Lubas teine naise järele saata. Kena pakike, siltidega ROMED ja kaunistatud Justin Bieberi piltidega. Nummi, tegi meele rõõmsaks see pakkimine. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 2, 2014 Pakkisin kasutaja Siim1989 paki ilusti ära. Lubas teine naise järele saata. Kena pakike, siltidega ROMED ja kaunistatud Justin Bieberi piltidega. Nummi, tegi meele rõõmsaks see pakkimine.ja kui naine tuleb rahata, siis lubas natuuras maksta? Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 2, 2014 Smartpost* Ei nooli võõraid naisi. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Aprill 2, 2014 Asi see'nd mõne sõnaga tuttavaks saada. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 2, 2014 Pole nagu pealinna asja, Siimuga vähemalt kokku lepitud, et kasutan kujutlusvõimet pakkimisel. Tegelt ma tavaliselt ,,naljakaid,, pakke ei saada. Kuigi mõnele olen ikka terve rulli teipi kah pannud Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 2, 2014 ma ei lugenud su postis smartposti välja Pakkisin kasutaja Siim1989 paki ilusti ära. Lubas teine naise järele saata. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 2, 2014 Näita tüdrukule riista ka siis ikka, las imeb ja veendub, et tegu ausa kaubaga. vamost käib jutt Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Aprill 2, 2014 Näita tüdrukule riista ka siis ikka, las imeb ja veendub, et tegu ausa kaubaga. vamost käib jut Irw, selle peale teatab Siim, et ei saadagi naist, tuleb parem ise Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 2, 2014 Jeesus, kirjas ju Siimul tegelt jama majas, kroomitud riistale jäävad jäljed peale, naine raudselt kodus uurima hakkab, et kelle väikesed näpunäljed need on? No offence Siim, kui loed seda Niisama sõbralik lõõpimine. Üks töökaaslane mul jube kahtlustav, paneb kinnisel teritooriumil auto uksegi lukku, telefonist rääkimata. Jubeda mustri teine välja mõelnud. Arvas, et keegi ei saa telu lahti. Tegin talle tünga. Siis kui telefon oli järelvalveta, tegin ta ekraani puhtaks. Ootasin kunis oli teine sealt midagi vaadanud ja ,,viola,, saigi lukust hiljem lahti, sõrmejälje abiga. Nüüd nühib ja pühib teine alati kui telefoni kuhugi jätab Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 2, 2014 Sa ütle oma paranoist sõbrale, et telefonil tuleb aku tagant ära võtta muidu kuulatakse kõikke ta juttu pealt Share this post Link to post Share on other sites