jeesus188 438 Postitatud Mai 30, 2013 EipKrt kyll Kui keegi aru ei saanud, siis mu eelnev postitus oli puht sydamlik nali Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 30, 2013 Sent from my Xperia Acro S using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Mai 30, 2013 AM 1p võiks ju ikka äsada... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 30, 2013 AM 1p võiks ju ikka äsada... Hea ideeVähemalt siis avalikult ei tule suitsvaba foorumisse kurtma, et pakk bondi tegi lisaks Võiks reeglitesse panna.... Kes tavasuitsu proovib ja kurdab, saab x bänni x ajaks Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Mai 30, 2013 Selle jaoks peaks olema kõrvakiilu "ikoon" Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 30, 2013 Jah, kõrvakill sobiks hästi. Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Mai 30, 2013 Millalgi tegin ühe "kõssi", fuuuuuuuuuuuuu.Annan adminnile teada, bänn tulekul siit foorumist Sel juhul olen mina ka süüdi 2 kuud tagasi tegin samuti, jõle rõve igatahes Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Mai 31, 2013 no el juhul ufo ei tohiks vabsjee käia siin enam Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Mai 31, 2013 no el juhul ufo ei tohiks vabsjee käia siin enam Lisaks veel korgijook vahelduva eduga Peaks igaks juhuks ta veenidest ka pilti küsima Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Mai 31, 2013 ja kui veenide peal tätoveering on, siis on teada, mis sorti poisiga on tegu. Share this post Link to post Share on other sites
Silwer 2 Postitatud Mai 31, 2013 Ma vist peaks oma 4 pakki punast Kenti kuhugi maha müüma. Juba pikalt vedelevad mul autos täiesti kasutult... Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Mai 31, 2013 SIlwer, las olla, Vasjad ja Nikitad käivad aegajalt küsimas raudselt, siis hea pakkuda. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Mai 31, 2013 see on veel yks positiivne asi, et igap2evased paadunud suitsunuiajad enam n2rvidele ei k2i t66l Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 31, 2013 see on veel yks positiivne asi, et igap2evased paadunud suitsunuiajad enam n2rvidele ei k2i t66l Küll hakkavad. "Õu, ole hea, anna üks mahv" - ja siis imevad vedeliku clearost välja(tasuta kraami nõrkemiseni) ja on paar tundi omas maailmas Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 31, 2013 see on veel yks positiivne asi, et igap2evased paadunud suitsunuiajad enam n2rvidele ei k2i t66l Küll hakkavad. "Õu, ole hea, anna üks mahv" - ja siis imevad vedeliku clearost välja(tasuta kraami nõrkemiseni) ja on paar tundi omas maailmas minu käest on küsitud juba siis unustavad selle enda kätte Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Mai 31, 2013 mul t66l sellised macho mehed koos, et mingit pastakat nemad ei lutsi Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Mai 31, 2013 Mul jooksin üks noor vene kutt tänaval järgi (ju nägi üüratut tossupilve) ning küsis üht suitsu. Vastasin talle et "kahjuks viimane" ning näitasin talle oma Ego-t+Mt3 e. Kutil silmad punnis, jalutasin rahulikult edasi Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Mai 31, 2013 Mul jooksin üks noor vene kutt tänaval järgi (ju nägi üüratut tossupilve) ning küsis üht suitsu. Vastasin talle et "kahjuks viimane" ning näitasin talle oma Ego-t+Mt3 e. Kutil silmad punnis, jalutasin rahulikult edasi Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Mai 31, 2013 Seda olen isegi tähele pannud, et paljud vahivad silmad punnis Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Mai 31, 2013 Täna jooksis ka üks noor kutt tagant järgi ja küsis tuld. Peale seda kui nägi, et mul evic käes ütles nõrdinult "ahh sul elektrooniline" Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 31, 2013 Kerjajatel ka rasked ajad ees, pole varsti enam midagi kerjata Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Mai 31, 2013 Kurat, e-suits on ikka liiga isiklik, et seda võhivõõraga jagada, mitte nüüd nii intiimne kui hambahari , aga ikkagi ....... Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Mai 31, 2013 minult on mahla kerjatud kyll, kallist head liquat Share this post Link to post Share on other sites