YesIBite 1 Postitatud Mai 2, 2013 Hei! Tekkis selline küsimus, et kas rasedad naised tohivad samuti e-sigareti teha (loomulikul 0mg-se vedelikuga)? Nimelt sai üks minu väga hea sõbranna hiljuti teada, et on rase ning kuna ta on juba aastaid suitsetanud, siis loobuda on väga raske. Niisiis tekkiski tal küsimus, et kas e-sigaret oleks ohutu lahendus? Ehk oskab keegi targem aidata. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 2, 2013 Küsigu oma arsti käest. Mul üks tuttav sai loa arstilt pärast mikroinsulti. Igal juhul parem e-sigaret, kui tava sigaret. Kõik 400 kemikaali ja arutul hulgal tõrva jääb ära... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 2, 2013 Küsigu oma arsti käest. Mul üks tuttav sai loa arstilt pärast mikroinsulti. Igal juhul parem e-sigaret, kui tava sigaret. Kõik 400 kemikaali ja arutul hulgal tõrva jääb ära...viimati oli 4000 kemikaali, aga see selleks Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Mai 2, 2013 icccc, öeldakse , et null ei ole number Share this post Link to post Share on other sites
bremann 0 Postitatud Mai 2, 2013 Kuna seda piisavalt pole uuritud siis võib ka arst ainult oma subjektiivse arvamuse öelda. Kui muud moodi ei õnnestu (nagu vist enamus foorumi külastajatel ) siis kindlasti 0 nikotiiniga vedelik peaks olema tervislikum jah. Soovitaks uurida ka maitsevedelike kohta kas on mingit infot et üks on looduslikum, parem või mis iganes kui teine. Ei tea kas selle kohta netis üldse mingit infot on aga uurida ikka tasuks. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 2, 2013 Küsigu oma arsti käest. Mul üks tuttav sai loa arstilt pärast mikroinsulti. Igal juhul parem e-sigaret, kui tava sigaret. Kõik 400 kemikaali ja arutul hulgal tõrva jääb ära...viimati oli 4000 kemikaali, aga see selleks Tähenäria Sent from my Xperia Acro S using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Mai 2, 2013 kuskilt on meelde jäänud, et rasedad ei tolereeri VG'd eriti hästi (ajas kõrvetama vms) Share this post Link to post Share on other sites