bremann 0 Postitatud Juuni 12, 2013 Normal conversation is about 60 decibels, and ordinary piano practice is between 60 and 70 decibels. Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Juuni 12, 2013 Rääkige, kuna ma lähen 26. juuni Türki, kas seal on E-Sigareti tarbimine lubatud või keelatud? Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuni 12, 2013 Rääkige, kuna ma lähen 26. juuni Türki, kas seal on E-Sigareti tarbimine lubatud või keelatud?Väidetavalt on keelatud nii omamine kui kasutamine. Samas lugedes välismaa foorumeid pole inimestel probleeme olnud. Seal käies ei näinud küll ühtegi inimest e-suitsuga... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 12, 2013 tyrklane pole loll vaevalt ta nussib turisti, kui just mendimaja ees ei ime samas kohaliks saab sajaga Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Juuni 12, 2013 Rääkige, kuna ma lähen 26. juuni Türki, kas seal on E-Sigareti tarbimine lubatud või keelatud?Väidetavalt on keelatud nii omamine kui kasutamine. Samas lugedes välismaa foorumeid pole inimestel probleeme olnud. Seal käies ei näinud küll ühtegi inimest e-suitsuga... Mnjaa, nüüd tuleb kas mingi stealth endale hankida, nt. http://www.puff.fi/smok-the-gripper-mod-body-p-800.html või oma MODiga niimoodi teha: http://www.e-cigarette-forum.com/forum/cosmetic-mods/364446-so-i-shrink-my-vamo.html. Ja peegli ees turisti- :geek: -nägu harjutada. Hinge kinni pidamist treenida. Sissepoole rääkimist ka harjutada, igaks juhuks. Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuni 12, 2013 Kusjuures türgi lennujaamas polnud isegi suitsunurkasid.. see pani imestama kuna ise suur suitsu rahvas. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Juuni 12, 2013 Mina nõuan, et Eesti uueks rahvuslinnuks saaks aurupääsuke. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Juuni 12, 2013 Mina nõuan, et Eesti uueks rahvuslinnuks saaks aurupääsuke. Mhmh, keedupääsuke. Share this post Link to post Share on other sites
kali 1 Postitatud Juuni 12, 2013 Rahvusvedelik on rukkilill ja hapukapsas. Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuni 12, 2013 Rahvusvedelik on rukkilill ja hapukapsas. Vihje vedeliku tootjatele Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 12, 2013 Mul sõber toob saksast Vamo V3 a kas sellel komplektil on kõik asjad kaasas v miskit eraldi ka veel vaja juurde osta? Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuni 12, 2013 Kes seda nii teab. Vöimalik, et ainult kere, siis vaja akud, laadija ja clerod. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 12, 2013 Ahnii! A siis peab ta ikka komplekti küsima, siis ikka kõik olemas v pole Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuni 12, 2013 no kysi mida ta ostab sealt, nii ei oska ju arvata. komplektne saab ka kere olla Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud Juuni 12, 2013 Plaan osta sõbraga kahepeale see komplekt http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1958 Saan ma õieti aru, et seal kaks sigaretti ja juurde oleks vaid ühte laadijat vaja? Share this post Link to post Share on other sites
zimmun 1 Postitatud Juuni 12, 2013 jep-saad õieti aru Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Juuni 12, 2013 Jah, kui jagada tahate, siis üks laadija juurde vaja Share this post Link to post Share on other sites
mel 0 Postitatud Juuni 12, 2013 mitte ainult, tegelikult on ikkagi 2 akut vaja õhe inimese kohta kui 24/7 seda teha tahad - ehk laadida on ka vahepeal vaja mis ei pruugi öisele ajale sattuda. Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Juuni 12, 2013 Pigem mõtlen seda, kas lennujaamas ei hakata jebima, kui suures kohvris on mul E-Sigaret? Kohver, mis ei tule pardale kaasa. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 12, 2013 Ja kui miski komponent saba annab siis on üks teist nagu naksti tavasuitsu küljes tagasi. Komplekt on igati mõistliku hinnaga per inimene, milleks endale probleeme tekitada. Ma olen pika pealekäimise peale mõned komplektid splittimiseks müünud algusaegadel lisalaadijaga - lõpptulemuseks on ahastav kõne random kellaajal, et aku/clearo/laadija ei toimi korralikult ja suitsunälg on. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 12, 2013 ja täna ma sain paugu kirja, alatest homsest hakkan varusid tekitama (tekkis suht paanika kui aus olla) järjekordsed tänud kenale neiule rakverest Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 12, 2013 Mnjah, evic'i ilmselt on suht keeruline kahekaupa müüa ka Abilise fooruminimi hakkas "w" tähega? Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Juuni 12, 2013 Tegelikult mulle isiklikult tundub eVic ikka liiga õrnana , ära kaasas vea, ära tasku topi ja kui veel sõrmed juhtuvad ka lõdvad olema, on tulemus käes, tuleb ikka korralik rauast modi muretseda Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuni 13, 2013 Vamo v2 ss on ikka tõsine riist- mul ta kümneid kordi erinevatelt kõrgustelt maha kukkunud(enamsti frensil taskulukk lahti ja nii kui kummardad nii vamo kolaki vastu maad ), korra meres kala käies uppus sinnagi , raputasin kuivemaks ja töötab Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuni 13, 2013 Sellepärast ma plaaningi iTaste SVD osta. Share this post Link to post Share on other sites