jeesus188 438 Postitatud Juuni 13, 2013 Sellepärast ma plaaningi iTaste SVD osta.homme saan selle Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuni 13, 2013 Fasttechist? Ole siis hea ja muljeta kindlasti Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuni 13, 2013 Puht praktilisest küljest vaadatuna eelistan ka Vamot. Kujutan ette kui iTaste peaks pori või muu hullema sisse kukkuma, siis jäädki igasuguseid vahesid ja soppe puhtaks urgitsema Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Juuni 13, 2013 Ma võtsin Itaste Jazzi käest Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 13, 2013 Fasttechist? Ole siis hea ja muljeta kindlasti ei, meie yhiselt poola sõbralt Seal kyll odavam, aga mis teha. Esiteks ei lootnud nii kiiresti evic korda saada, teiseks, ega mul kahju pole ka spezzile raha anda. Ta on alati kõiki aidanud Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Juuni 13, 2013 Fasttechist? Ole siis hea ja muljeta kindlasti ei, meie yhiselt poola sõbralt Seal kyll odavam, aga mis teha. Esiteks ei lootnud nii kiiresti evic korda saada, teiseks, ega mul kahju pole ka spezzile raha anda. Ta on alati kõiki aidanud Ega selles originaalpakendis on lihtsalt 2tk Iclear30-t ja 3tagavaracoili juures ning ma ei saanud aru kas selles Peleoni omas ei olnud seda pikka teleskoopi(mida ma isiklikult nagunii ei kasuta) ka, aga asi on minu hinnangul korralik ja näeb hea välja ka Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 13, 2013 Teleskoop pidi olema kaasas Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Juuni 13, 2013 Mul selles karbis on kaks tükki, üks pikem teine lühem Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 13, 2013 Julgemalt, julgemalt, sahtlis on 1 veel alles viimasest portsust Share this post Link to post Share on other sites
Smoking 0 Postitatud Juuni 14, 2013 http://peleon.pl/product.php?id_product=1996 http://peleon.pl/product.php?id_product=1995 http://peleon.pl/product.php?id_product=1999 Kas need kolm sobivad omavahel kokku? Ajab segadusse see aku järel olev "B"... Kui ma ei eksi, siis eraldi laadijat akule vaja osta ei ole, vaid piisab eVic pea ühendada usb kaabliga vooluvõrku? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 14, 2013 Jah, sobivad. Eraldi laadijaga on elu oluliselt mugavam. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 15, 2013 Tere:) Kas Tln kohapeal kuskil on Inawera kauplus v miski kontakt nr. Tahaks osta Vamo V2 sealt täna, olen juhuslikult täna linnas:) v müüb keegi enda Vamo maha Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 15, 2013 Pakkuda Lavatube V2 , eGo lcd displeiga aku vastu 5148692 Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuni 15, 2013 Pakkuda Lavatube V2 , eGo lcd displeiga aku vastu 5148692liigutame selle asja mõttes 'müügi' alla Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 15, 2013 Harjusin ä selle Lavatube v2 hega ei vahetagi ära:) Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 15, 2013 Harjusin ä selle Lavatube v2 hega ei vahetagi ära:)sama asi on ka muude asjadega, kasutage natuke aega ja harjute ära. ei pea kohe myyma hakkama.ma ostsin ka hiire, algul oli wtf, kui ebamugav. päevaga oli selge, et tavalist rotti ma enam eales ei osta miks te nii kärsitud olete? Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 15, 2013 Pole a suur tundus algul see asjandus:) Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Juuni 15, 2013 Mul sama hiir, aga väike Anywhere MX on minu jaoks mugavam... Aga see on vist OT juba Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 15, 2013 Lavatube v2pikk ta on ilma/koos cleroga ? Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 15, 2013 10cm ilma Cobrata, umbes nii Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 15, 2013 10cm ilma Cobrata, umbes niimu svd on 21cm koos cleroga, ilma 13,5cm umbes evic vastavalt 19cm ja 11,5 cm Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 15, 2013 Ok A mul aku 2200 milliamprit, sul võimsam siis veel Share this post Link to post Share on other sites
mel 0 Postitatud Juuni 15, 2013 aku mahtuvus ei puutu siin asja, mõlemal on kas 18650 või 2x 18350. ehk aku mõõt teil mõlemal sama Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 15, 2013 Ma jah suht võhik sellest veel , esimene mürsk alles mul:) Share this post Link to post Share on other sites