mel 0 Postitatud Juuni 15, 2013 ah krt vale leht oli Share this post Link to post Share on other sites
mel 0 Postitatud Juuni 15, 2013 tundub et nicorex ei kirjuta midagi garantiist oma kodulehel, väga huvtav ettevõte eks siis pead neile maili saatma või helistama Share this post Link to post Share on other sites
wic 1 Postitatud Juuni 16, 2013 Kas akule, mille pinge on 3,4V 2,2 oomine coil ka sobib? Kuskil oli küll mingi tabel.. mida ma hetkel ei suuda leida... Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Juuni 16, 2013 Siin on üks tabel: http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9dkanCt0I1qc8949o2_1280.png Endal on 3,4V akud ning BCC clearodega võiks olla 1,8 oomi, kui suurem takistus, siis tundub maitset vähe olevat. Ülemise coili clearodega võib natuke suurem takistus olla. Olen proovinud 2,4 oomist clearot (ülemise coiliga) ning kannatas tõmmata küll. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 16, 2013 Ideeliselt sobib. http://i.imgur.com/6rpDccK.png EDIT: Eh, hiljaks jäin Share this post Link to post Share on other sites
wic 1 Postitatud Juuni 16, 2013 Mul kah BCC clearod, peleon 1,8oomistest tühi ja enda tagavarad hõredad... , et siis 2,2 on kah sobiv Ahjaa.. ja mis takistus on Nicorexi 650 mAh akul? Tuttav otsib uut clearot, mitte et see üllataks kedagi Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Juuni 16, 2013 Nicorex-i akude pinge peaks olema 3,7 V Share this post Link to post Share on other sites
tahaninfot 0 Postitatud Juuni 17, 2013 https://cherry.ee/kompaktne-ja-kaasaegn ... -e-sigaret Mida sellest arvata? Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuni 17, 2013 Mõttekam oleks võta t3 stardikas ühistellimusest. Endal mugavam kahe akkuga. Aga isenesest peaks toimiv asi olema katsetamiseks. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Juuni 17, 2013 https://cherry.ee/kompaktne-ja-kaasaegne-ego-seeria-e-sigaret Mida sellest arvata? "Tavahinnad" on ulme valdkonnast. Soodushind hakkab tõenäoliselt juba looma Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Juuni 22, 2013 mis riistapuud hetkel übermassinad ka on ikka veel evic või puhub uuemaid tuuli. mõni kindlapeale maitsev löga on äkki välja settinud Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 23, 2013 Evic on ikka tegija, svd ja muud loomad on kannul/kõrval. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 23, 2013 On tõesti küll hää aparaat:) Share this post Link to post Share on other sites
Smoking 0 Postitatud Juuni 24, 2013 Mis tootja vedelikud peleonis parimad on?(Boge, Hangsen, Dekang on valikus) Ei raatsi nüüd igat maitset kolme eritootja oma ka tellida, et ise järgi proovida. Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Juuni 24, 2013 vaata hinnangute tabelit Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 24, 2013 Päikesepaneeli-usb laadijatest teab keegi miskit? Share this post Link to post Share on other sites
mel 0 Postitatud Juuni 24, 2013 oli kunagi üks väike aga see rohkem akupanga eest, päike laadis seda suhteliselt vähe, enamasti laadisin enne seinast. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 24, 2013 Mul metsa vaja mingisugust, oli just hiljuti väike jama, kui mõlemad akud said suitsul tühjaks... Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 24, 2013 Akupank võta. Seda päikese kaudu jäädki laadima. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuni 24, 2013 Mul metsas selleks generaator kaasas Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 24, 2013 a mis sa patrull-laagris teed? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuni 24, 2013 No mul see eelis, et ei osale sellistel üritustel reakoosseisus ja oman mõningaid privileege Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Juuni 24, 2013 Rääkige mulle siis, kas tasub E-Sigaretti Türki kaasa võtta? Sigaret läheks suurde kohvrisse. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 25, 2013 EvoX, võta, kuid arvesta, et Türgis on see keelatud toode ja võid sellest ilma jääda. Lisaks võid saada ebameeldivat tähelepanu keelatud esemete smuugeldamises. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 27, 2013 kas ma peaks panema..... a) võida e-suits võida e-sigaret c) pakkuge ise Share this post Link to post Share on other sites