militar 107 Postitatud Juuli 2, 2013 Roheline on pehmodele. Kollane on meeste jook. Pardel on pehmodele, ma jooksen verest tyhjaks pärast. Öllesummer on tra teab kellele, ehk isegi tulen.Ma kollast ei saa , vaja pärast asjalik ka veel olla Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Juuli 2, 2013 Pardel on pehmodele, ma jooksen verest tyhjaks pärast. no kellel see delikaatne ja pehmo nahk siis on Aga jah paljud kurdavad, et niidab naha maha. Ka pardel vajab tehnikat! Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 2, 2013 uued nekrutid tulid, hea kabineti aknast vaadata, nagu robotid marsivad riviplatsil parem käsi ja parem jalg liiguvad koos ette, tra ma ei või Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuli 2, 2013 Mingi uudis oli jah, et posu kutte vöeti aega teenima. Ise krt kyll enam ei viitsiks. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuli 2, 2013 uued nekrutid tulid, hea kabineti aknast vaadata, nagu robotid marsivad riviplatsil parem käsi ja parem jalg liiguvad koos ette, tra ma ei või mul kah üks sõber läks täna kuppi. tunnen kaasa Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuli 2, 2013 Nägin ka kuidas bussitäis kurbade nägudega venda liikusid vahipataljoni. Hea, et endal see aeg möödas. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 2, 2013 Ajage nad kiilakaks Jäta vaid ass kuklale Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Juuli 2, 2013 uued nekrutid tulid, hea kabineti aknast vaadata, nagu robotid marsivad riviplatsil parem käsi ja parem jalg liiguvad koos ette, tra ma ei või No kas ta'nd nii hull lausa on? Mõned Buratinod vast leiduvad, aga valdav enamus peaks ju ikka kõndida oskama. Või on instruktor "naljamees" ning annab nimme vastavaid käsklusi, et omadele šõud teha? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 2, 2013 Halloo kosmos, kuhu kõik digitaalsed suitsetajad kadunud? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 2, 2013 Võtsin paar pilkut ja läksin põrandalaudu staabeldama Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 2, 2013 Sul ju paar tuhat alluvat, kasuta neid Share this post Link to post Share on other sites
T_MM_T 2 Postitatud Juuli 2, 2013 http://www.xn--shktupakka-q5a2t.fi/nesteet nad müüvad nikotiinivedelikke`? igatahes eestis sain kyll, 5€ 10ml ytleks, et suht hea oli metsmaasikas vähemalt Siis peab täna läbi käima Anna siis teada mida võtsid ja kuidas muljed... Ehk endalgi sinna asja.... Share this post Link to post Share on other sites
T_MM_T 2 Postitatud Juuli 2, 2013 http://www.xn--shktupakka-q5a2t.fi/nesteet nad müüvad nikotiinivedelikke`? Nägin ka täna esimest korda nende reklaami..... Kui kohal ära käid, siis anna teada kuidas maitseb Ehk omalgi tarvis minna.... Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 2, 2013 Sul ju paar tuhat alluvat, kasuta neid ega ma mingit poomkanti staabelda et käpardid ligi lasta, õppigu ennem marssima Share this post Link to post Share on other sites
wic 1 Postitatud Juuli 2, 2013 Vaja kingituseks üks komplekt naisterahvale valida. Milline neist oleks kõige mõistlikum: http://www.peleon.pl/category.php?id_category=226[/quote Mul on must T3, väga meeldib Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 2, 2013 Ega jah, see suht myyt, et mida pikem seda parem Töötaja loeb Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuli 2, 2013 Ega jah, see suht myyt, et mida pikem seda parem Töötaja loeb staabeldamisest räägid ? Share this post Link to post Share on other sites
Silwer 2 Postitatud Juuli 2, 2013 Vaja kingituseks üks komplekt naisterahvale valida. Milline neist oleks kõige mõistlikum: http://www.peleon.pl/category.php?id_category=226[/quote Mul on must T3, väga meeldib Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuli 4, 2013 Mul Vivi Nova aurustajal kadus see kummi tihend ära mis huuliku sees oli, ja nüüd luriseb ja asi kuidagi vale, või pole see tihend tähtis üldse ja jama milleski muus v Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Juuli 4, 2013 eks see on tähtis ikka, kui sa sealt lisaõhku vahele tõmbad sisi tekibki lurisemise effekt, aga ma ei saa aru kuidas see sul ära kadus, see on ikka päris kõvasti seal huuliku küljes, ma tahtsin seda kunagi vahetada ja nägin omajagu vaeva, et see sealt kätte saada, aga kui sul ei ole uut tihendit, siis pane kasvõi väike tiba teipi huuliku ümber, ilma selle tihendita ta loksub ka sul seal ju Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuli 4, 2013 Ei ei seal huuliku sees oli tihend see välimine tihend on alles Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Juuli 4, 2013 mis clearost jutt Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuli 4, 2013 Vision STV Nova Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Juuli 4, 2013 ja ikkagi ma ei saa aru, kusskohas sul seal huuliku sees see tihend oli, huuliku ümber on tihend, clearo kaanel isegi pole tihendit, ainuke mis seal tihendab on coili kummist kate Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 4, 2013 Olen ise ka sealt pisikese silikoonrõnga leidnud .. imestasin tükk aega, et mis selle otstarve ta on ja prügikasti rändas. Tundus täiesti kasutu vidin ja STV on ainus clearo, mis ei ole mitte kunagi mitte ühtegi korda lurisenud =/ Share this post Link to post Share on other sites