admin 172 Postitatud Juuli 30, 2013 Küll yesus saab hakkama endaga Share this post Link to post Share on other sites
Silwer 2 Postitatud Juuli 31, 2013 Milline on kõige mõistlikum Liqua ostmise koht? Ma olen siit http://www.vibratank.eu/ tellinud 30ml pudeleid viie ja kuue kaupa ning tarnetega pole probleeme olnud. Aga järsku on mingi asjalikum koht, kust saaks parema hinnaga või siis kiiremini kauba kätte? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 31, 2013 Varsti tuleb yhiatellimus, saab odavamalt kui sealt. Hoia näppu foorumil Share this post Link to post Share on other sites
Silwer 2 Postitatud Juuli 31, 2013 Viimasest Liqua ühistellimuse teemast leidsin, et 2*30ml oli koos transaga maksnud 21 EUR. See on siis 10,5 EUR / pudel. Vibratank'ist tellides oli aga mul kulu 9,28 EUR / 30 ml pudel. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 31, 2013 Viimasest Liqua ühistellimuse teemast leidsin, et 2*30ml oli koos transaga maksnud 21 EUR. See on siis 10,5 EUR / pudel. Vibratank'ist tellides oli aga mul kulu 9,28 EUR / 30 ml pudel.Võrdle võrreldavagaKui võtad yhisest 6 pudelit, siis hind on hoopis teine. Transa osakaal on 2 pudeli korral ikka väga suur. 7x30ml=59,45, pudeli hind 8.50 Fasttech tore koht joogi tellimiseks, hind ju väga odav Aga........ Share this post Link to post Share on other sites
Silwer 2 Postitatud Juuli 31, 2013 Ok, selge siis. Lihtsalt selles vanas teemas ei olnud enam algset infot esimeses postituses ja tuli teha järeldusi vastuste põhjal. Share this post Link to post Share on other sites
karlsson 0 Postitatud Juuli 31, 2013 Sai siin natuke palju aroome kokku ahnitsetud ja sellest ka küsimus. Kui kaua Inawera aroomid säilivad? Karpidel infot pole. Kas keegi oskab arvata? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 2, 2013 palun leidke mulle samsung teleka UE32F5300AWXXH firmware (pysivara), ma rsk ei leia 1105 või vanem krd elioni äpp ei funka, sest lasin uue peale yle usb, mitte yle võrgu, tyr nad seda sinna siis topivad Share this post Link to post Share on other sites
chevy 8 Postitatud August 2, 2013 Võid seda foorumit tsekata http://www.avsforum.com/f/166/lcd-flat-panel-displays , äkki saad abi, ma hetkel ei saa süveneda. Seda teleka marki ära väga taga aja, keskendu FW versioonile.... Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud August 2, 2013 palun leidke mulle samsung teleka UE32F5300AWXXH firmware (pysivara), ma rsk ei leia 1105 või vanem krd elioni äpp ei funka, sest lasin uue peale yle usb, mitte yle võrgu, tyr nad seda sinna siis topivad Vanemat firmware ei saa peale panna.See elioni samsungi app on üks loodusõnnetus. Mul selle jamaga juba üle poole aastane kogemus ja juuni algusest siiani olen juba ilma... Seega varu aega ja kannatust. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 2, 2013 Tore teada siis Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud August 3, 2013 Kas keegi oskab öelda , mis võiks maksma minna ühe puurkaevu rajamine. Lihtsalt keskmine hind meetri puurimine ja projekt. No kusagilt ei leia, see paistab on küll suur saladus. Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud August 3, 2013 Vanasti oli 1000 eeku meeter minu mälu järgi Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud August 3, 2013 siit http://www.ehitusfoorum.com/viewforum.p ... 1c070b76dc uurisid? sealt siis üks postitus: Hindadest rääkida siis Amenderol paistab kodulehel olevat jooksva meetri hind 138e Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud August 3, 2013 Kas keegi oskab öelda , mis võiks maksma minna ühe puurkaevu rajamine. Lihtsalt keskmine hind meetri puurimine ja projekt. No kusagilt ei leia, see paistab on küll suur saladus. minu arust sellist hinda polegi sa pead ikka igast firmast eraldi pärima. kui ma aastaid tagasi ise puurkaevu asju ajasin siis see käis paljudes kohtades nii, et alla 30k eegu firmad välja ei roninudki. kuigi kaev peaks mul olema nii umbes 12-15 meetrit mul käis see küll nii, et sain kolmandal katsel riiklikku programmi kus tuli omal kanda 33% kulutustest. kokku läks siis nii - 30k kaevule koos manteltoruga. 15k pumbale, torudele jms materjali, 15k trass majani ja ühendused särgid värgid. kokku 60, ise maksin 20k eeku hinnad eekudes sellepärast, et eelarve tehti eekudes, kuigi puurimine toimus euroajal 2011 kasutaja Hiid lasi oma puurkaevu rajada mingil tsaariaegsel puurmasinal, see võttis küll meetri järgi. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 3, 2013 viimati tuttav puuris 1k krooni meeter, pakun et € hinda ei tõstnud, nyyd 100€ meeter Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud August 4, 2013 Umbes seda ma arvasin ka, et 100€ meeter tuleb. Paneb mõtlema. Aitähh abilistele. Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud August 4, 2013 aga uuri parem loodava puurkaevu ümbrusest, et mis ja kuidas. küllap need kellel hiljuti kaev tehti oskavad täpsemalt rääkida näiteks need vanad kes mul käisid puurimas mainisid, et varem puurisid nad minu kandis 2x sügavamaid kaeve aga rahvas sai roostest vett, mulle tehti kaev ülemisse kihti ja ei mingit muret. aasta hiljem käis mingi ülevaataja kontrollimas kuidas riigi raha on kasutatud ja näitas oma nutikast pilte kallitest rauapüüduritest, roostestest pesumasinatest ja kraanikaussidest. seega oleks mõistlik enne põhjalikult uurida hilisema kepi vältimiseks Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud August 4, 2013 Ka meie kandis on puurkaevud ~76 m ja vesi on kare ning roostene. Meie oma on miski 30 m, puhta, selge ja mõnusa veega. Ühed vanad kaevutegijad käisid kompressoriga liiva välja pesemas ja ütlesid, et see on nõuka-ajal tehtud "piraatkaev", vesi tuleb ülemistest kihtidest, seda on palju ja see on puhtam kui "normaalses" puurkaevus... Sent from my CAT B15 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud August 4, 2013 Meil siin nii väljasurnud kant, et vanemad kaevud on tsaariaegsed ja uuemad ilma sõja aegsed. Meie kaev oli ka munakivi seintega. Kivid hakkasid sisse kukkuma, siis panime kaevurõngad sisse. Sellest muidugi nüüd oma 30 aastat möödas. Vesi on puhas, aga kuival ajal kipub väheseks jääma. Naabrid kaebavad ka kuivade kaevude üle. Vanasti seda probleemi pold, sest rabad olid rabad ja sood olid sood. Seltsimehed nõuka ajal kukkusid kõike kuivendama ja pärast seda ongi vett vähem. See muidugi minu arvamus. Krt, see puurkaevu tegemine tundub hirmus loterii olevat, loen ja imestan. Küll on vee kvaliteet kehv ja küll muud probleemid. Ei tea, kas julgengi jamama hakata. Share this post Link to post Share on other sites
chevy 8 Postitatud August 4, 2013 Puurkaev on väiksem loterii, kui salvkaev .... Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 4, 2013 Kui põhjavee tase mängib, siis aitab ainult puurkaev. Praegu on vist nõuded karmimad ja nõutakse projekti jne. Muidugi peaks võimalik olema, et puurivad vaikselt praeguse kaevu põhjast edasi, tasu sulas ja kõik happy Töö ise käib kähku - mõned tunnid ja vesi käes. Peamine, et suur masin kaevu kõrvale sõita saab. Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud August 4, 2013 salvkaeve sügavamaks vist ei tohigi puurida. seal teema selles, et on pinnavee ja põhjavee segunemise oht. mustalt muidugi kama mul endal oli kaevu põhjast edasi puurkaev tehtud, kahjuks toru mäda ja kätte ei saanud. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud August 4, 2013 Mul siin just ka asi teemaks. Jõuti arusaamale et tiiki etem ära kasutada. Kraanidesse vesi tavalisest kaevust ning saun ja peldikud tiigi vee pealt. Kaevamine oli tiigist kõige sitem töö, kunagi siia kui elama sai tuldud siis sai maad täidetud kõigega millega sai, ehk ehituspraht. Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud August 7, 2013 Umbes seda ma arvasin ka, et 100€ meeter tuleb. Paneb mõtlema. Aitähh abilistele.Hommikukohvi ja aurutamise kõrvale leidsin Sakalast miskit sellist:Puurkaevude rajamine Hind alates 35€/jm tel 5687 6887 [email protected] Küsija suu pihta ei lööda... Share this post Link to post Share on other sites