jeesus188 438 Postitatud Detsember 30, 2013 DropBoxi teemal: tõstad pildid Public kausta, sealt saad otselingi pildile (arvutis klienti kasutades eriti mugav, paremklikk ja "Copy public link").otse lingi kyll, aga tage kasutades pilti enam ei kuvata.Vanasti töötas. Ma olen katsetanud igatepidi, no enam ei ole võimalik Share this post Link to post Share on other sites
Mikk36 0 Postitatud Detsember 30, 2013 DropBoxi teemal: tõstad pildid Public kausta, sealt saad otselingi pildile (arvutis klienti kasutades eriti mugav, paremklikk ja "Copy public link").otse lingi kyll, aga tage kasutades pilti enam ei kuvata.Vanasti töötas. Ma olen katsetanud igatepidi, no enam ei ole võimalik Toimib siiani, kui kasutad public kausta. Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Detsember 30, 2013 Tuletan meelde, et tüüpilise top-coil clearo kasutamisel tuleb teda aegajalt tagurpidi keerata, et vedelik paremini imenduks coilini =/Jep , interface ütles kohe, et ehk tõmban liiga püsti. Tõmban sellise normaalse nurga all, et vedelik valgub ilusti nööridele.Aga kuna see mu esimene clearo siis ma ei lase veel pead norgu. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 30, 2013 DropBoxi teemal: tõstad pildid Public kausta, sealt saad otselingi pildile (arvutis klienti kasutades eriti mugav, paremklikk ja "Copy public link").otse lingi kyll, aga tage kasutades pilti enam ei kuvata.Vanasti töötas. Ma olen katsetanud igatepidi, no enam ei ole võimalik Toimib siiani, kui kasutad public kausta. https://dl.dropboxusercontent.com/u/124758006/Screenshot_2013-04-08-22-06-49.png juhuu, hakkas uuesti tööle tänud abi eest Share this post Link to post Share on other sites
Mikk36 0 Postitatud Detsember 30, 2013 Selgituseks siis ka teistele: New Dropbox accounts created after October 4, 2012 no longer have a Public folder. Dropbox links give you everything you need to share and preview files and folders. However, if you’re just a diehard fan of Public folders, click here to enable one on your account. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Detsember 31, 2013 Minul pole see Public folder kuhugi kadunud Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 31, 2013 Sa vb vanem kasutaja. Nendel jäi alles, kuigi ise ka enda arust 1,5+ aastat seal olnud Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Detsember 31, 2013 Sa vb vanem kasutaja. Nendel jäi alles, kuigi ise ka enda arust 1,5+ aastat seal olnud 02.2010 alates Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 1, 2014 milline viimane meil töötav bbc iplayer on ja äkki jagataks linki Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Jaanuar 3, 2014 Olen ma ainuke kellel clearosse valades muidu läbipaistev vedelik kollaseks tõmbab ja vedelaks läheb? Ootan juba, et saaks protankid ja i30 kätte, see vivi nova ei kõlba vist karu ässi ka Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 3, 2014 Olen ma ainuke kellel clearosse valades muidu läbipaistev vedelik kollaseks tõmbab ja vedelaks läheb? Ootan juba, et saaks protankid ja i30 kätte, see vivi nova ei kõlba vist karu ässi ka esimene vastus .....ei oleteine vastus...... pigem muutub paksemaks Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Jaanuar 3, 2014 No mul läheb reaalselt nii vedelaks nagu vesi. Ja ilmselt see on ka kärsaka põhjuseks, sest see "vesi" ei lähe mööda nööre edasi. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 3, 2014 Olen ma ainuke kellel clearosse valades muidu läbipaistev vedelik kollaseks tõmbab ja vedelaks läheb? Ootan juba, et saaks protankid ja i30 kätte, see vivi nova ei kõlba vist karu ässi ka Kui vedelik clearos kiiresti tumedamaks muutub, on selle kõige tõenäolisemaks põhjuseks must coil - aeg pesta või vahetada. On muidugi ka teisi mõjutajaid - valgus ja nikotiin. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Jaanuar 3, 2014 Siirup ja niko tõmbuvad kollaseks, lisaks soojas vedeliku voolavus ka parem. Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
Mikk36 0 Postitatud Jaanuar 4, 2014 No mul läheb reaalselt nii vedelaks nagu vesi. Ja ilmselt see on ka kärsaka põhjuseks, sest see "vesi" ei lähe mööda nööre edasi. Mida paksem vedelik, seda kehvem kapillaarsus on. Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Jaanuar 4, 2014 Ilmselt sul jah coil "kakane" ja soojaga vedelikku viskoosus läheb voolavamaks. Uus coil ja suurema VG sisaldusega vedelik oleks mõlema probleemi lahenduseks Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Jaanuar 6, 2014 Kas keegi omab sellist isendit http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... oltage-mod ,kui omab siis tahaks teada kuidas vastu peab ja toimib??? Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 6, 2014 K200 kohta teema olemas, erisused ei tundu just suured olevat Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Jaanuar 6, 2014 Mul on http://www.fasttech.com/products/1411/10004705/1387700 ja töötab küll. See paistab ainult VV olema. Kamry K200 saab ka W muuta(1w korraga ja ainult kõrgemaks) Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Jaanuar 14, 2014 Kripeldav küsimus. Kaua võib hollandist lihtkiri/maksikiri aega võtta. Üks chip sees aga nüüd tekkis vajadus asja kiiremini kätte saada. On kellegil mingeid kogemusi ? Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Jaanuar 15, 2014 Kripeldav küsimus. Kaua võib hollandist lihtkiri/maksikiri aega võtta. Üks chip sees aga nüüd tekkis vajadus asja kiiremini kätte saada. On kellegil mingeid kogemusi ? Mulle tuli just esmaspäeval Hollandist maksikiri. Teele pandi 2. jaanuaril ja 13. jaanuaril tuli kiri postkasti, et tule postkontorisse järele. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 15, 2014 paksu auru, e-popsarid Miks nii rõõmus ? Sent from space using stargate Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Jaanuar 15, 2014 Lihtsalt paksu auru, e-popsarid sent from Mars using eVic Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 15, 2014 Lihtsalt paksu auru, e-popsarid sent from Mars using eVic Sent from space using stargate Share this post Link to post Share on other sites
zohan 1 Postitatud Jaanuar 15, 2014 http://www.aliexpress.com/item/AW-IMR-1 ... 38392.html Ei tea kas tegu hiina koopiatega või tõepoolest tegu õigete AW akudega. Hinna poolest koos transaga tuleks sama mis Eestist saaks 2 akut Share this post Link to post Share on other sites