Spezz 467 Postitatud September 15, 2014 Üks võimalus on Vesi jah. Teine võimalus on see: http://spezz.ee/et/atmos-lab/248-propylene-glycole-pg-pure-base.html Ehkki pigem pole probleem liig paksus vedelikus vaid wick tuleks tiba parem teha Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud September 15, 2014 Vähem vatti? Kuigi see sama setup mul inawera VPG`ga töötas ideaalselt. Keeran prooviks veidi õhku koomale siis peaks teoreetiliselt rohkem mahla peale vedama kuigi tõmme läheb vastikult raskemaks. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud September 15, 2014 Vähem vatti peaks jah parandama mu kogemuse põhjal Share this post Link to post Share on other sites
kets 0 Postitatud September 16, 2014 Miks ma neid linke avada ei saa mis eespool kirjutati? Spezzi lehel kasutaja olemas. Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud September 16, 2014 logi enne sisse Spezzi poodi. Share this post Link to post Share on other sites
Erki Paet 9 Postitatud September 16, 2014 Ma olen ka end sisse loginud aga vedeliku teemat ei näe (eelnevalt mainituid linke ei näe). Ütleb et Leiti 1 viga Teil puudub ligipääs antud tootele. Et neid teemasi näha kas peab mini ports oste olema? Share this post Link to post Share on other sites
martifiko 3 Postitatud September 16, 2014 Mul sama teema. Ei näe neid, ehkki kasutaja olemas ja isegi ostu olen teinud kui see peaks lugema midagi Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud September 16, 2014 Mul sama teema. Ei näe neid, ehkki kasutaja olemas ja isegi ostu olen teinud kui see peaks lugema midagi Minu teada konto omamine on 1. etapp, 2. etapis tuleb läbida face control (et oled täisealine) ja alles siis antakse ligipääsuõigus vedelikele Share this post Link to post Share on other sites
martifiko 3 Postitatud September 16, 2014 Kas ma mitte seda teist etappi siis ei läbinud kui ostu tegin? Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud September 16, 2014 Kas ma mitte seda teist etappi siis ei läbinud kui ostu tegin? Ju siis ei kui vedelikke ei ostnud. Tegelikult on ka küsimus esitatud valesse teemasse, õige koht oleks poe teema või veel parem, saada müüjale PM. Share this post Link to post Share on other sites
chevy 8 Postitatud September 16, 2014 Kayfun plõksub imelikult mingil põhjusel tõmbamise ajal, millest see olla võib? Ei ole see lurin ega pragin-krigin nagu protangiga.... Väike kõrvalmaitse on ilmselt sellest, et vatti palju? Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud September 16, 2014 Kayfun plõksub imelikult mingil põhjusel tõmbamise ajal, millest see olla võib? Ei ole see lurin ega pragin-krigin nagu protangiga.... Väike kõrvalmaitse on ilmselt sellest, et vatti palju? Kui ei lurise siis kõik muu paukumine/praksumine jms ... on täiesti normaalne. Vedelik kuumendes teeb seda. Kui kasutad õiget vatti siis mingit kõrvalmaitset ei tohiks olla .... pigem annab silica minu arvates natuke imelikku puist kõrvalmekki. Share this post Link to post Share on other sites
martifiko 3 Postitatud September 16, 2014 Miks mul aerotank megal see otsik keerleb? Peabki v lahti on? Share this post Link to post Share on other sites
rauntsik 3 Postitatud September 16, 2014 Miks mul aerotank megal see otsik keerleb? Peabki v lahti on? Mõtled drip tipi? http://www.myvaporstore.com/Drip_Tips_E_Cigarette_s/68.htm Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud September 17, 2014 Keegi kangeri subohm coile on proovinud? Praegu leian, et kõige ligemalt saaks puffist. Kas Spezz v Marc ei plaani poodi võtta? Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud September 17, 2014 Ei ole osanud arvata, et neile turgu on. Võib järgmisesse tellimusse lisada. Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud September 17, 2014 Keegi kangeri subohm coile on proovinud? Praegu leian, et kõige ligemalt saaks puffist. Kas Spezz v Marc ei plaani poodi võtta? 0,8 ohm coile pead silmas? ma 1 proovika 1,2 ohm võtsin ... said otsa küll. võib ju tellida valik kangeril: 0,8 - 1,0 - 1,2 - 1,5 - 1,8 Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud September 17, 2014 0,8 ohm coile pead silmas? ma 1 proovika 1,2 ohm võtsin ... said otsa küll. võib ju tellida valik kangeril: 0,8 - 1,0 - 1,2 - 1,5 - 1,8 0.8 pidasin silmas jah. Nägin, et su poes oli olnud 1.2 aga hetkel otsas. Kui viitsid tellida, siis prooviks mõned. Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud September 17, 2014 järgmisel nädalal kohal nii 0,8 kui 1,0 kui 1,2 1 renxnrj reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud September 17, 2014 1,0 coil on küll super hea Share this post Link to post Share on other sites
chevy 8 Postitatud September 21, 2014 Ma ei saa aru miks neid meh. mode nii palju on? Mis vahe neil on? Kvaliteedi? Miks näiteks see https://www.fasttech.com/products/1411/10008164/1772708 halvem on kui Nemesis? Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud September 21, 2014 Et raha saada selleks neid nagu seeni tulebki Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud September 21, 2014 Eks see ole nagu sendioksjonite, voutcherite lehtede jms.-ga. Kõik tahavad sellest pirukast osa saada, kuid aja jooksul loksuvad asjad paika ja vaid tugevamad jäävad ellu. Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud September 21, 2014 Et ikka igaüks oma saaks. Samamoodi on igat mech modi omakorda vähemalt 3 erinevat varjanti. Vask, messing ja roostevaba. Ja kvaliteedi vahe on samuti. Nii kloonidel kui ka originaalide. Samamoodi nupp all, külje peal all v üleval jne. Erinevusi si..ks. Share this post Link to post Share on other sites
chevy 8 Postitatud September 21, 2014 Ma vaatan, et teleskoobid on päris populaarsed. Meil vist väga pole.... Share this post Link to post Share on other sites