kasutaja666 17 Postitatud November 26, 2014 delta 16-l klaasil mõra sees , kas annab parandada või vahetada, või kasutada kuni lekkima hakkab ja siis uus ligi võtta ? Share this post Link to post Share on other sites
kasutaja666 17 Postitatud November 26, 2014 ei teagi , täna märkasin, korralik pragu läbi terve akna. pilland nagu pole endateada Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 26, 2014 Mu delta on korralikult lennanud 1+ korda, pole ühtegi pragu (sülitan 3 korda yle vasaku õla) Share this post Link to post Share on other sites
esigaretivedelikud 8 Postitatud November 26, 2014 Jutukasse ei saa.Ütleb nii: Oops! Something went wrong! [#2]Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available. Need Help? Our help documentation Contact the community administrator Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud November 26, 2014 Vaheta foorumi teema ära* Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud November 26, 2014 mis modi ja clearot soovitaksite? nemesis on lõplikult katki ja lekkiv russ ajab närvi, tahaks ´miskit muud. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud November 26, 2014 Kui mehaanilist, siis meil must nemesis olemas. Clearoks Nautilus Mini äkki? Kui elektroonikaga mod-i, siis täna saabub iTaste SVD 2.0 näiteks. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud November 26, 2014 Jep, täpsustust vaja: Mehhalline või elektrooniline Box või toru RDA/RBA/RTA/tehasecoilidega? Share this post Link to post Share on other sites
kasutaja666 17 Postitatud November 26, 2014 aga mis annab meh. modil täielikult katki minna ? lylitus , keermed ? lihtsalt pole veel mehidega kokku puutunud aga hakkab vaikselt huvi tekkima Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud November 26, 2014 Mis liigub, see kulub. Keermed, lüliti jne. Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud November 26, 2014 iStick+Delta 16/19 näiteks. Või Squape R iSticki otsa kui rba'd tahta. Endal mõlemad komplektid ja väga rahul. Share this post Link to post Share on other sites
esigaretivedelikud 8 Postitatud November 26, 2014 Vaheta foorumi teema ära* Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud November 26, 2014 http://e-suits.eu/topic/1393-puudused-foorumis-uuendused-lisatud-küsitlus-509/?p=47001 Share this post Link to post Share on other sites
kaarel 7 Postitatud November 26, 2014 iStick+Delta 16/19 näiteks. Või Squape R iSticki otsa kui rba'd tahta. Endal mõlemad komplektid ja väga rahul. iStick+Delta 19 Hetkel parim asi Kui enne oli paralleelselt kolm komplekti kasutusel, siis peale ISticki ja Deltat pole teisi nädal aega suu poole pannudki. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud November 26, 2014 http://e-suits.eu/topic/1393-puudused-foorumis-uuendused-lisatud-küsitlus-509/?p=47001 See error pole sellest, mingi muu kala. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 26, 2014 palju see vana jutuka litsents maksab? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud November 26, 2014 Asi pole rahas, asi muus. 100 korda öeldud, praegune mugavam ka ja külastatavus suurem. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 26, 2014 selge, see kysimus sai ennem mujal vastuse vastuse kui siin foorumis Share this post Link to post Share on other sites
esigaretivedelikud 8 Postitatud November 26, 2014 Kuramus, ei tööta see mul ühegi teemaga. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 26, 2014 järelikult karma on shit Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud November 27, 2014 mechmod, rba. nemesist enam ei taha. läks katki nii, et alguses läksid keermed, enam ei lukustanud. siis suutsin taskust mööda panna ja kukkus eriti värdja nurga peale, et lõi alumise nupu viltu sisse. nüüd nii nupul vindid läind kui ka alumisel torul vindid läind Share this post Link to post Share on other sites
Mark Kuusk 1 Postitatud Detsember 4, 2014 Huvi pärast küsin: On peatselt teine Joytec delta 16 tulemas koos 2 Spinner 2ga.Olen vaadanud, et C3 dual-coile kasutatakse seal 4V kandis ja 3-coile 5V kandis.Kas ma olen õigel teel?Kust maalt tuleb see hetk, et on vaja kulutada 100€ aku peale? Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Detsember 4, 2014 Delta 16 ja 100 eur aku? milleks Eleaf iStick - 40 - 45 eur kandis.....piisab täiesti Share this post Link to post Share on other sites
Mark Kuusk 1 Postitatud Detsember 4, 2014 delta 16, kuna ma omale ostsin ja nüüd perre tene veel lisandumas, kuid juba 16 oma pisikeste õhuavadega on mu jaoks tiba liiga kerge tõmbega, siis 19 oleks suht mõtetu ja 3,2ml on täpselt paras suurus.proovin need triple-colid ära nende Vision 2-tega, kuid tundub, et need, kes seda 3-coil lahendust kiidavad on kõik miskite hirmkallite mod akude peal.Pean seda Eleaf asja uurima, seni olen olnud peleon Rockling V2 peal ja suht rahul, nüüd selle 16-ga on tekkinud tahtine natsa volti suurendada. Share this post Link to post Share on other sites