napoleon 345 Postitatud Detsember 28, 2014 Teoorias saab tellida legaalse vedeliku ja sealt nikotiini eraldada. Praktikas oleks tõenäoliselt odavam see nikotiin tubakast eraldada. Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Detsember 29, 2014 Leitsin http://www.ravimiamet.ee/nikotiini-sisaldus-elektroonilistes-sigarettides-e-sigarettides et selle järgi alla 1,5 ei loeta ravimiks. Et kui ma tellin 30 ml X vedeliku 1.2 ml nikotiiniga siis ei tohiks probleemi olla. Või saan ma millestki valesti aru? ....mille nikotiini kontsentratsioon tootes ületab 4 mg/ml, on ravimid.... Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 29, 2014 Leitsin http://www.ravimiamet.ee/nikotiini-sisaldus-elektroonilistes-sigarettides-e-sigarettides et selle järgi alla 1,5 ei loeta ravimiks. Et kui ma tellin 30 ml X vedeliku 1.2 ml nikotiiniga siis ei tohiks probleemi olla. Või saan ma millestki valesti aru? Täpsustus: "1,5mg pakendi kohta". Kui tellid 30ml vedelikku, mille kangus on 1,2mg/ml teeb see nikotiini koguseks kokku 36mg pakendi kohta(ehk siis rohkem kui 1,5mg) ja see klassifitseerub ravimiks. Share this post Link to post Share on other sites
Erki Paet 9 Postitatud Detsember 29, 2014 Ok, selge see lugu. Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud Jaanuar 5, 2015 Oskab keegi soovitada,mida sobiks lisada atmose ry69 segule? Tahaks saada asja magusamaks. Ry69 üksi on natuke liiga vänge mu jaoks. Kas tiramisu parandaks seda? Soovitage midagi meie kaupmeeste valikust kuna välismaalt esialgu tellida ei viitsi Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Jaanuar 5, 2015 Oskab keegi soovitada,mida sobiks lisada atmose ry69 segule? Tahaks saada asja magusamaks. Ry69 üksi on natuke liiga vänge mu jaoks. Kas tiramisu parandaks seda? Soovitage midagi meie kaupmeeste valikust kuna välismaalt esialgu tellida ei viitsiMina lisan tavaliselt mentooli kui mingi maitse väga ei meeldi aga tahaks siiski ära tõmmata selle. Mentoolil on hea omadus tappa kõik muud maitsed Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Jaanuar 5, 2015 Mina lisan tavaliselt mentooli kui mingi maitse väga ei meeldi aga tahaks siiski ära tõmmata selle. Mentoolil on hea omadus tappa kõik muud maitsed Aniisi võid ka proovida.... Aga muidu sellised maitsed abiks: marshmallow, sweet cream, sweetener, jms. Ethyl Maltol ka. Mul see maitse täitsa olemas (RY69 siis), aga ma ei ole isegi veel proovinud. Leidsin ka ühe foorumi postituse, kus 10% EM solution-ist juttu (ethyl maltol). http://ukvapers.org/Thread-Atmoslab-RY-69 1 renxnrj reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kasper 35 Postitatud Jaanuar 5, 2015 Oskab keegi soovitada,mida sobiks lisada atmose ry69 segule? Tahaks saada asja magusamaks. Ry69 üksi on natuke liiga vänge mu jaoks. Kas tiramisu parandaks seda? Soovitage midagi meie kaupmeeste valikust kuna välismaalt esialgu tellida ei viitsi Mul hetkel just Kayfunis RY69 sees ja mul oli ka sama teema, et tahaks nagu magusamaks. Kuna kunagi ühe teise teema all soovitas keegi (vist Gonadz) lisada vaniljet, siis leidsin kapist mittekasutuses oleva Liqua Vanilla. Ja tulemus mulle täitsa meeldis. Panin 25% vaniljet ja 75% RY69. 1 renxnrj reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
esigaretivedelikud 8 Postitatud Jaanuar 7, 2015 Sain selle aparaadi eraisikult.Oskab keegi öelda, millega tegu? Ise ostis Ta selle eelmisel suvel (komplekt koos laadija ja akuga oli maksnud 110€). Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Jaanuar 7, 2015 Lavatube? Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Jaanuar 7, 2015 laptop? 1 Scuall reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Jaanuar 7, 2015 on vist samasugune 1 rohe reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
esigaretivedelikud 8 Postitatud Jaanuar 7, 2015 Lavatube jah, tänud ! Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Jaanuar 7, 2015 Ma ostsin sellise kunagi 30USD eest. Huvitav, kas sellel oli siis ka oma "originaal" olemas, et nii palju maksis? Hästi tuhlaks, leiaks sahtlist ka chrome versiooni üles. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 7, 2015 ei ole "orikat" olemas, ilmselgelt ylemakstud 1 Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Jaanuar 8, 2015 Ise ostsin kunagi miski 70 eest karbi versiooni. Tol ajal oli kõva riist . Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 10, 2015 mis krd reegli ma pean hotmailis tegema, et e-suitsu foorumi PS ei läheks rämpsukasti? iga kord ma pean käsitsi ümber tõstma postkasti Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Jaanuar 10, 2015 Proovi info ät e-suits punkt eu kontaktidesse lisada, siis ehk saab korda. Aga see on suht kohvipaksu pealt pakutud kuna ise ei kasuta hotmaili. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 10, 2015 kala_ näitas ära kuhu reegel tekitada, asi peaks korras olema Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud Jaanuar 13, 2015 Kas keegi hea inimene siit foorumist liigub tallinn oslo suunal lähipäevil? Isa käis õel norras külas ja võttis kogemata ta autovõtmed kaasa ja nüüd jama. Kõige odavam saatmine 70eur krt Edit:lahendus leitud Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud Jaanuar 14, 2015 Kas Fedex'il on Eestis oma kuller või liigutab neid pakke EP? Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Jaanuar 14, 2015 Kas Fedex'il on Eestis oma kuller või liigutab neid pakke EP? mina olen Fedex'i kullerit oma silmaga näinud Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 14, 2015 Mõlemad, arvatavasti oleneb ilmast, tujust ja asukohast Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Jaanuar 14, 2015 Minu Fedexi paki tõi kuller kohale, aga ma ei mäleta mis firmast see kuller oli. Fedexi logosid autol igatahes polnud. Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud Jaanuar 14, 2015 Okei, Fedexi paki träking näitas, et kella 18.00 paiku on oodata kullerit aga seda ei juhtunud ja ega keegi päeva jooksul ei helistanud ka mulle. Share this post Link to post Share on other sites