rohe 53 Postitatud Veebruar 3, 2015 Kas kõik pakid mis hiinast tulevad üle 21 euri ,lähevad eestis tolli või ainult pisteliselt? Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Veebruar 3, 2015 Pisteliselt, oleneb ka saatjast ehk mis ta sinna pakile märgib Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Veebruar 3, 2015 FT pakk koos cloupor miniga on tollis. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Veebruar 3, 2015 no siis sul "vedas" Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Veebruar 3, 2015 Viimati aliexpressist tellisin 3 eraldi pakki , aga pilukad oli ühe pakina kokku pannud ja väärtuseks üle 50 daala märkinud , aga lipsas läbi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 3, 2015 No mul märkis yx hiinlale paki peale (veel trükitult) 70 usd vms. Paki enda reaalne väärtus oli 40 usd lol Vedas et tolli ei lennanud Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Veebruar 3, 2015 FT on mul alati paki peale väärtuseks mingi 2 - 6USD vahele jääva summa märkinud ja linnuke gift on ka peal olnud. Kallimad asjad tasub muidugi alati ühekaupa tellida, kui pakis suurem hulk nodi on, võib ka tollil olla suurem kiusatus asja uurima hakata. Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Veebruar 3, 2015 Mul ainult mini oligi pakis. Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Veebruar 3, 2015 Mul ainult mini oligi pakis. valmistu siis makse maksma Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Veebruar 3, 2015 Vist ainult käibemaks tuleb,kuskil 6euri vist. Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Veebruar 3, 2015 Vist ainult käibemaks tuleb,kuskil 6euri vist. võib ka lisanduda 2,7% tollimaksu sellel tootel (pole kursis eraisiku maksudega) + deklari tasu Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Veebruar 3, 2015 Eraisik tollimaksu tasuma ei pea, kui paki väärtus jääb alla 150 euro. Deklareerida saab e-maksuametis ise http://www.emta.ee/index.php?id=31269või lasta 9€ eest teha Omnival. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 3, 2015 FT on mul alati paki peale väärtuseks mingi 2 - 6USD vahele jääva summa märkinud ja linnuke gift on ka peal olnud. Kallimad asjad tasub muidugi alati ühekaupa tellida, kui pakis suurem hulk nodi on, võib ka tollil olla suurem kiusatus asja uurima hakata. Mul oligi vaid 1 asi Share this post Link to post Share on other sites
martifiko 3 Postitatud Veebruar 4, 2015 Mure siis selline, et üritan enda russianit ileafi otsa saada, kui ohm tundub, et on liiga madal. Olen mitu korda keeranud, ning vastuseks saan "atomizer low". Kuni 0,8 läheb ära, rohkem mitte. Aegajalt olen saanud üle ühe ka, ning kui ühe paugu ära teen, on tagasi alla 1 jälle. Olen teda kohendanud ning paika tõmmanud kuid ei midagi. Kas viga on ileafis või äkki on mu coili diameeter liiga väike? Keegi ehk oskab aidata või soovitada mille poole peaksin esmalt vaatama. Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Veebruar 4, 2015 Mure siis selline, et üritan enda russianit ileafi otsa saada, kui ohm tundub, et on liiga madal. Olen mitu korda keeranud, ning vastuseks saan "atomizer low". Kuni 0,8 läheb ära, rohkem mitte. Aegajalt olen saanud üle ühe ka, ning kui ühe paugu ära teen, on tagasi alla 1 jälle. Olen teda kohendanud ning paika tõmmanud kuid ei midagi. Kas viga on ileafis või äkki on mu coili diameeter liiga väike? Keegi ehk oskab aidata või soovitada mille poole peaksin esmalt vaatama. milline istick? 20w? see ei toeta alla 1 ohm-i Share this post Link to post Share on other sites
martifiko 3 Postitatud Veebruar 4, 2015 20w ja, okeeei. Aga tegin uue, 11 ringi, vahesid ega midagi pole. Näitab 0,9.. palju ma tegema pean neid, 15 v? Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Veebruar 4, 2015 äkki peaks oopis vähem ringe tegema? Share this post Link to post Share on other sites
martifiko 3 Postitatud Veebruar 4, 2015 Kas see takistust mitte väiksemaks ei tee? Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Veebruar 4, 2015 Takistus sõltub traadi pikkusest ehk keeru läbimõõdust ja keerdude arvust. Coili kalkulaator http://www.steam-engine.org/coil.asp Share this post Link to post Share on other sites
martifiko 3 Postitatud Veebruar 4, 2015 Sain oma 1.2 kätte peale pikka pusimist. Panin vati ära, täitsin ära ning pärast paari mahvi hakkas alt õhuaugust lekkima.. nagu ma aru saan, siis lekkimine sõltub minu vati panekust, mida ma kavatsen ka korrigeeriga kui tugevama aku saan ( sest siis peaks ju alla 1 oomi ka toimima?). Pärast lekkimist viskas .9 peale jälle ja sinna ta jäigi. Aitäh abi ja lingi eest teile Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Veebruar 4, 2015 Takistus sõltub traadi pikkusest ehk keeru läbimõõdust ja keerdude arvust. Coili kalkulaator http://www.steam-engine.org/coil.asp ja traadi jämedusest ka Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Veebruar 4, 2015 ja traadi jämedusest ka Sain aru, et konkreetne jutt käis ainult ühest traadist, milleks tähte närida? Kalkulaator teeb kõik näitajad nii või teisiti selgeks:) Share this post Link to post Share on other sites
martifiko 3 Postitatud Veebruar 4, 2015 Sain tööle, kuid see ileafi oom paneb küll korralikult vigast. Kord on 2,x siis jälle 1,0 Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Veebruar 4, 2015 Sain tööle, kuid see ileafi oom paneb küll korralikult vigast. Kord on 2,x siis jälle 1,0 mul küll nagu raudpolt 1.9 koguaeg (kayfun 3.1 + istick). 510 on nadi istick'il - pidin kayfu + kruvi välja poole keerama et ühendust annaks (vamo otsas ei olnud probleemi) Share this post Link to post Share on other sites
jan 8 Postitatud Veebruar 4, 2015 Sain tööle, kuid see ileafi oom paneb küll korralikult vigast. Kord on 2,x siis jälle 1,0 Kui nii palju köigub, siis on ilmselt ühenduse teema ikka kusagil. Minu iStickidel seisab küll takistus paigas. Coili kruvid ja pluss on ikka kinni? Share this post Link to post Share on other sites