admin 172 Postitatud Juuni 25, 2015 Odavam osta tanklatest/poodidest jääd. Seda raha jäädki tagasi teenima Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 25, 2015 seda kulub ikka väga palju, 5 suurt kuubikut per koks ja kokse korraga 2+ kuni 5 õhtu jooksul, kui ma kylas, 5-6 ringi ikka jne Läheb ikka vaja Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 25, 2015 ma juba vaikselt leian, saksast saab 140-ga siin 180+ neid kotte on sitaks ja kulub ka sitaks, kui nyyd hakata arvutama, siis suht kiiresti teeks vist tasa , mugav ja kiire ka Kuhu sul seda jääd siis nii hulgi läheb? Koduse "jäämasina" jaoks on olemas ka korduvkasutatavaid reste kui kottide ostmine kalliks läheb Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 25, 2015 mul kodus on korduvad , pooltel kordadel unustan teha ega ma koju seda osta, ikka sinna, kus seda rohkem vaja läheb Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuni 25, 2015 Mis sa sest rummist selle jääga lahjendad, lihtsam ju pudel külma visata. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 25, 2015 3l pudel ei mahu hästi külma, lisaks koka....võtab aega. Lihtsam rummi/viina rohkem panna Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 25, 2015 On keegi miskit kite't soetanud ja oskab normaalse kvaliteediga asja soovitada? Peaks kindlasti safety killiga olema - midagi sellist tundus endale sobiv olevat: http://shop.flexifoil.com/recreational-kiting/rage-was-165/ Näpunäited abiks kui kellelgi leidub Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 25, 2015 mul sõbral on, käib vahel sõitmas maismaal lumelauaga rohkem ei tea Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Juuni 25, 2015 3l pudel ei mahu hästi külma, lisaks koka....võtab aega. Lihtsam rummi/viina rohkem panna OT: Veits naiste teema on alkoholi solkimine koka ja jääga. 1 spinna reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 25, 2015 Jaan, Jeesus ütles, et koju ta seda masinat ei osta, ju siis on vaja mõne naise juures kokse segada Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Juuli 2, 2015 Nii väike küsimus, kus kohas eestis saab osta sarnast E-PIIPU ? http://www.epiip.ee/et/e-piip/79-e-piip.html Töökaaslane soovib saada endale ja tahtis osta kusagilt lasnamäelt seda, arvatavasti sky värgendus. Kuna marcil vist otsas need siis oleks hea teada kus neid veel müüakse. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 2, 2015 Peleonist saab tellida aga - need paraku ei ole väga head mitte ükski seni Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Juuli 2, 2015 Peleonist saab tellida aga - need paraku ei ole väga head mitte ükski seni Uurin asja Olen talle seda juba seletanud aga tema vana inimene tahab ikka stiilne välja näha. Sa veel muidu teed sealt tellimusi ? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 2, 2015 Vajadusel võin oma kaubale lisaks võtta küll Share this post Link to post Share on other sites
martifiko 3 Postitatud Juuli 3, 2015 Mind kripeldab alates täna hommikust selline asi, et hana klooni display ei võta pilti ette. Muidu tõmmata saab ning laeb ka ilusti, aga pilti ei võta üleöö ette ja huvitab miks nii Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Juuli 3, 2015 Stealth mode? Sent from my GT-I9195 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
martifiko 3 Postitatud Juuli 3, 2015 Ise hakkasin ka nüüd mõtlema, et äkki on. Aga kuidas ta ise peale sai minna? Share this post Link to post Share on other sites
tihlavoss 8 Postitatud Juuli 8, 2015 imelik et keegi eestist pole oma poodi puhast nikotiini veel müügiks toonud Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 8, 2015 Puhast nikotiini ostaks vaid need, kellel on labor selle ohutuks käitlemiseks ja idioodid.... aga idioodil jääb see tõenäoliselt viimaseks ostuks, seega turgu eriti ei oleks Share this post Link to post Share on other sites
tihlavoss 8 Postitatud Juuli 8, 2015 Inimesed ju segavad igal pool kokku vedelikke kui on ostetud niko, pg ja vg eraldi. mina olen ise olnud ainult baaside peal. Sellepärast uurin et ehk keegi toob ka kangemat kraami sisse Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuli 8, 2015 Jah aga see pole puhas niko vaid 36-100 kangusega vg/pg. 999.9 nikoga kodus ei mässata.... Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 8, 2015 Rääkisin puhtast nikotiinist. 36mg baas näiteks on vaid 3,6% nikotiini, puhas nikotiin oleks 1000mg/ml. Ja selle kasutamine on väga ohtlik - üks pisike viga ja see jääb sul elus viimaseks. Share this post Link to post Share on other sites
tihlavoss 8 Postitatud Juuli 8, 2015 Kui ta sul nahale läheb jne, siis küll. aga kui olla ettevaatlik. Kasutad kindaid ja maski, siis ei tohiks ju ohtu olla? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 8, 2015 Kui ta sul nahale läheb jne, siis küll. aga kui olla ettevaatlik. Kasutad kindaid ja maski, siis ei tohiks ju ohtu olla? teed endale 3l valmistoodet kohe valmis? saan aru, et hind tuleb odavam, aga kodus sellega ma küll ei mässaks Share this post Link to post Share on other sites