admin 172 Postitatud Mai 6, 2013 Tuld! Ei pea olema e-sigareti teemaline! Share this post Link to post Share on other sites
Smoking 0 Postitatud Mai 6, 2013 Kuidas oleks kõige valutum/lihtsam vahetada clearos üks vedelik teise vastu?(Erinevad maitsed) Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 6, 2013 Kuidas oleks kõige valutum/lihtsam vahetada clearos üks vedelik teise vastu?(Erinevad maitsed)kui pole väga domineeriva maitsega vedelik, siis valad välja ja valad uut natuke peale. tõmbad natuke aega ja kallad topsi täis. vana maitse on kadunud. miks krt eestis on riigilõivud ID kaardile ja passile debiilselt kõrged? Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Mai 6, 2013 jeesus, riik peab pappi saama kuskilt. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 6, 2013 jeesus, riik peab pappi saama kuskilt.5 miljonit pm iga aastane lisasissetuleks vaid id kaardi peal (minimaalselt)pane siia pass ka veel juurde.......sita ajab keema selline maksmine kohustusliku asja eest (id kaart) Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Mai 6, 2013 soomes auto omanikuvahetus 11€ Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 6, 2013 soomes auto omanikuvahetus 11€ see ju kopikas Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Mai 6, 2013 A see eest ülevaatus on 70:D Millel ranged kriteeriumid :S Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 6, 2013 keegi teab kuidas ego aku ots vaid läbi usb tööle panna ? lükkan voolu külge aga vilgutab tulesi vaid nagu tahaks laadima hakata Share this post Link to post Share on other sites
Kristian192 3 Postitatud Mai 6, 2013 keegi teab kuidas ego aku ots vaid läbi usb tööle panna ? lükkan voolu külge aga vilgutab tulesi vaid nagu tahaks laadima hakataEi saa päris täpselt aru milles probleem. Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Mai 6, 2013 seda sa ei saagi tööle, ma mõtlen akut, oli sama probleem, mul ühel tuttaval, vahetati aku uuevastu Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 6, 2013 keegi teab kuidas ego aku ots vaid läbi usb tööle panna ? lükkan voolu külge aga vilgutab tulesi vaid nagu tahaks laadima hakataEi saa päris täpselt aru milles probleem. perses aku, kakkusin lahti ja panin USB toite otse skeemile samade juhtmete kaudu mis aku küljes aga ei tööta, vilgutab tulesi. Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Mai 6, 2013 just, mingi anomaalia nendel on, ja see aku millest ma rääkisin, oli ainult 2 nädalat vana EGO T Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Mai 6, 2013 keegi teab kuidas ego aku ots vaid läbi usb tööle panna ? lükkan voolu külge aga vilgutab tulesi vaid nagu tahaks laadima hakataEi saa päris täpselt aru milles probleem. perses aku, kakkusin lahti ja panin USB toite otse skeemile samade juhtmete kaudu mis aku küljes aga ei tööta, vilgutab tulesi. Akku lühisekaitse? Vilgutamisearvudeloli mingi tähendus ka. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 6, 2013 Pärast võin filmida. Ei ta vilgutab nagu nii kui laadima paned siis teeb ka paar korda. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 7, 2013 kellelgi tapa kandis on myya alates 21" kasutatud kineskooptelerit? tööl andis praegune saba Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Mai 7, 2013 Elan paides. On olemas telekas. hmm kui suur ei tea, piisavalt ikka, pole selline pisike. Ära sai vahetatud kuna läks kaua käima Paar minti. Saad kümpsiga endale Kavatsesin juppideks muidu kiskuda Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 7, 2013 kuidas see paidest tapale saada? ma liigun rakvere-tapa suunal kas pm ikka töötab või see käimasaamine on viimased hingetõmbed enne lõppu panen hetkel kirja. Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Mai 7, 2013 kuidas see paidest tapale saada? ma liigun rakvere-tapa suunal kas pm ikka töötab või see käimasaamine on viimased hingetõmbed enne lõppu panen hetkel kirja. Viimati töötas ikka. Tüdinesin lihtsalt sellest ootamisest ära. Ta keldris hetkel, kile sees ilusti. Võin vajadusel juhtme järgi toppida, kui vaja. Smardiga vist ei kannata saatmist. Ta ikka üsna suure ekraaniga Miski 65 senti oli. EDIT: Mis see "väike" kõrvalepõige ikka ära ei ole Naudid ilma EDIT2 : Kaks natuke väiksemat on ka. Ühel on vaevumärgatavad punased kriipsukesed üle ekraani, teisel on värvi gamma kuidagi... tumedam? Imelik minu jaoks Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 7, 2013 tundub, et saan vist rakverest teleka hetkel. aga kes teab kaua see kestab Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Mai 7, 2013 tundub, et saan vist rakverest teleka hetkel. aga kes teab kaua see kestab Hmm... OK anna teada kui vajadus. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 7, 2013 tundub, et saan vist rakverest teleka hetkel. aga kes teab kaua see kestab Hmm... OK anna teada kui vajadus. ikka Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 8, 2013 kes saab uueks ManU treeneriks peale legendi tänast loobumist? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Mai 8, 2013 Kust kiirelt akut ja laadijat saaks(18350 või 18650), hiljemalt esmaspäevaks peaks postiga Tapal olema , sest muidu ma ei saa KevadTormil üksustele tossukatet teha Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 8, 2013 Kust kiirelt akut ja laadijat saaks(18350 või 18650), hiljemalt esmaspäevaks peaks postiga Tapal olema , sest muidu ma ei saa KevadTormil üksustele tossukatet teha http://www.taskulambid.eu/akupatareid-laadijad-ja-lisatarvikud.html Share this post Link to post Share on other sites