Zirkel 13 Postitatud September 3, 2013 Paldiskis pole mingit poodi kust varustust osta? Sai täna korraks laevaga siia tuldud, õhtul minema. Nii palju aega pole, et päälinnas ära jõuaks käia. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud September 7, 2013 Vaja ruttu GoClever tahvlile adapterit või vähemalt seda otsa mis tahvli külge läheb. Lapselaps sai hakkama ja nüüd vanaisa peab korda tegema, sest 'ta ju oskab'... Jootsin juhtmed küll vanale külge tagasi ja testriga kontrollides asi ok, aga tundub, et tahvli küljes ei anna kontakti. Selline adapter käib: Input : 100-240v ac 50/60Hz Output: DC 5V - 2.0A http://www.ebay.co.uk/itm/5V-2A-Mains-AC-DC-Adaptor-Charger-GoClever-R76-2-7-Android-Tablet-PC-/140962941174 Ebayst saaks euroka ka, aga vajaks ruttu. Laps ei suuda oodata 2 nädalat, hungri birdsid tahavad mängimist... Kust eestis neid leida võiks normaalse hinnaga? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 7, 2013 mine vaata oomipoodi, seal universaalsed laadijad olemas. kohapeal proovid järele, kas töötab Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud September 7, 2013 just universaal laadia küige targem osta, ise ostsin just läpakale mingi paarnädalat tagasi, kallis on kurinaht aga mis teha, 40 euri ringis maksavad Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud September 7, 2013 plaanis oli jah, vaatasin, et seal on otsi ka müügil, äkki saan vana veel korda ka Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud September 8, 2013 Miskit on juhtunud olen ennegi seganud 36mg ja 0mg ja saab 18mg ja nüd viimane kord jäi miski solk ja kirjeldamatu maitse tõmmates solk, kas keegi veel on seda avastanud e-vapouri kutilt sain need vedelikud.... Viskasin 20 10ml pudelit minema -- 08 Sept 2013 09:56 -- Ostsin 2 36mg ja 0mg ja 36 mg pudelitel polnud seda selkat v kile punn v nii Smoker24 seal on alati tipp topp olnud a mina seda asja nii ei jäta Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud September 8, 2013 Kustutasin ära selle teema saan homme kokku ja ajame asjad korda Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 8, 2013 Kustutasin ära selle teema saan homme kokku ja ajame asjad korda? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 18, 2013 keegi saab äkki postitada iTaste VTR vs evic või svd (kõrvuti, suuruse mõttes) ? tyr, ma käin facebookis harva, aga innokin on selle väga vallutanud -- 18 Sept 2013 19:58 -- VTR Jungle Camo Kit kui suur? Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud September 18, 2013 Juba kiheled Umbes sellised proportsioonid tulevad fotode põhjal kui clearod ühesuurusteks tehtud [attachment=0]VTR_SVD.jpg[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 18, 2013 hmm, väga huvitav, ytleks, et taskusõber kui see ka suitsu alla pannakse, siis on kumminui ka sigaret Share this post Link to post Share on other sites
Zirkel 13 Postitatud September 27, 2013 Kas see rikub palju akut, kui ma esmasel kasutusel ilma täis laadimata seda mod-is kasutan? Et siis kinnisest pakist pooltühi aku otse kasutusse. via Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud September 27, 2013 Arvan, et akul on sellest suht savi. Lihtsalt ära akut "väga punasesse" auruta vaid pane aegsasti laadima - liigtühjenemine rikub liitiumaku tervist. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud September 27, 2013 Kas see rikub palju akut, kui ma esmasel kasutusel ilma täis laadimata seda mod-is kasutan? Et siis kinnisest pakist pooltühi aku otse kasutusse. via Tapatalk 2 Miks kohe nii pessimistlikult, et "pooltühi"? Pooltäis ikka! Tasuta Hiina elekter pealegi. Share this post Link to post Share on other sites
Zirkel 13 Postitatud September 27, 2013 Kas see rikub palju akut, kui ma esmasel kasutusel ilma täis laadimata seda mod-is kasutan? Et siis kinnisest pakist pooltühi aku otse kasutusse. via Tapatalk 2 Miks kohe nii pessimistlikult, et "pooltühi"? Pooltäis ikka! Tasuta Hiina elekter pealegi. Õige suhtumine via Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud September 30, 2013 Kiire küsimus tekkis, kust saaks ruttu, näiteks eestist, 18500 IMR akusi osta? Mäletan, et keegi kusagil oli neid lausa ostnud ja ei saanud ise kasutada, aga kes..ei tea. Oleksin nõus vahetama kasvõi 18650 vastu. Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud September 30, 2013 Masmre, kas mulle tundub õigesti, et Sa oled jõudnud sellisesse staadiumisse, kus sooviks modi võimalikult väikseks saada( ise olen küll selle peale mõelnud) ja kui tõesti, siis oleksin täitsa huvitatud infost mis Sa oled neti avarustest välja kaevanud ( võibolla isegi eraldi teema). Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud September 30, 2013 Mul on vist ka see staadium algamas. Igatahes mingil kummalisel põhjusel ma 18650-d maha müüsin ja 18350-d asemele hankisin. Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud September 30, 2013 ma pole pikki kasutanudki, kõik on 18350-d, aga kindlasti saaks meh. modi ja kickiga veel lühemaks Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud September 30, 2013 Kui võtta 18500 aku ja tavaline 18650 korpus meh modil, siis mahub kick sisse. 18650 akuga ei mahu. Sellepärast tahangi seda 18500 akut. Sent from my Xperia acro S using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud September 30, 2013 Ma ise mõtlesin isegi, et mingi teleskoop modi mis kannataks 18350-t ja siis sinna vahele kick panna, saaks veel lühema vast. Ega ma tegelikult polegi kursis kui suur see 18500 on võrreldes 18350-ga Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud September 30, 2013 See on imelihtne. 18650, 18500 ja 18350 on kõik 18mm paksud ja pikkust vastavalt 65, 50 ning 35mm. Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud September 30, 2013 , võiks öelda, et ülimalt lihtne -- 01 Okt 2013, 00:02 -- Kui kick otsa arvestada(18mm), siis 18350-sega läheks aku jaoks ruumi vaja 530mm, see juba oleks tore Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Oktoober 9, 2013 Küsimus tekkis, kust kohast saaks uue põhja vedru modile, miski sellise nagu vamol korgi sees on? Kõige toredam oleks eestist osta, aga hiina sobib ka. Share this post Link to post Share on other sites
Lauri_L 7 Postitatud Oktoober 9, 2013 Mis mõõdus see vedru olema peaks? Meil on paar taskulampi, mis on olnud testimiseks/lõhkumiseks... Vedrud on sees veel terved Kui heasti läheb, leiab ehk ka kvaliteetlambi kuldkattega pinnaga vedru Parimat, Lauri Taskulambid.eu Share this post Link to post Share on other sites