riiel 7 Postitatud Mai 23, 2013 Selline mure siis, et tahaks led ribasi köögi mööbli külge kinnitada. Hiinast telliks siis ledid aga kuidas anda talle voolu? mingi trafo vahele vms.? Ehk oskab keegi midagi soovitada Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Mai 23, 2013 Panin paar kuud tagasi endale kööki LED riba. Voolu tuleb talle anda kindlasti trahvo/toiteplokiga. Panin 5m led ribale toiteka ja testri külge ning 3A näitas. Kuna mul toitekas oli juba olemas 3,3A 12V, siis läks see käiku. LED ribast kleepisin kapi alla ca. 2m. Soovitav oleks LED riba kleepida plekiribale või mingile aluprofiilile, mis toimiks jahutusena. Ise ma seda ei teinud muidugi, aga olen kuulnud, et nii võiks teha. Share this post Link to post Share on other sites
riiel 7 Postitatud Mai 23, 2013 Kuidas see toiteplokk toimib. Kas ühte otsa ledi juhtmed ja teisest otsast tuleb siis 220 välja ? Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Mai 23, 2013 Lihtsamalt öeldes jah 220V välja ei tule vaid läheb toiteplokki ning 12V tuleb välja (vms. muu pinge) ning väljatulevate juhtmete külge ühendadki led riba. Edit: Kui vähegi skeemi oskad lugeda, siis siin on üks lihtne ühendusskeem: http://www.craftdata.co.uk/wp-content/uploads/psu.jpg Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Mai 24, 2013 Lihtsamalt öeldes jah 220V välja ei tule vaid läheb toiteplokki ning 12V tuleb välja (vms. muu pinge) ning väljatulevate juhtmete külge ühendadki led riba. Edit: Kui vähegi skeemi oskad lugeda, siis siin on üks lihtne ühendusskeem: http://www.craftdata.co.uk/wp-content/uploads/psu.jpg Selle skeemi järgi siis lähevad tuled põlema alustades viimasest tulest?Muidugi toimub see silmnähtamatult aga loogiliselt võttes on nii? Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Mai 25, 2013 Siinkohal jään sulle vastuse võlgu. Enda tuledel jätsin lõpuotsa lahti. Share this post Link to post Share on other sites
Silwer 2 Postitatud Mai 25, 2013 Vaatan Peleoni lehelt Joyetech vedelikke. Pakub valikut kas PG või VG aga mitte nende segu. Praegused Joyetech vedelikud on mul küll kohe originaalis segudena. Oskab keegi selgitada? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 25, 2013 Vaatan Peleoni lehelt Joyetech vedelikke. Pakub valikut kas PG või VG aga mitte nende segu. Praegused Joyetech vedelikud on mul küll kohe originaalis segudena. Oskab keegi selgitada? ma kodulehel ei leia suhet pg/vgvõib vabalt olla 95/5, siis sellisel juhul see kindlasti puhas PG/VG. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Mai 26, 2013 Vaatan Peleoni lehelt Joyetech vedelikke. Pakub valikut kas PG või VG aga mitte nende segu. Praegused Joyetech vedelikud on mul küll kohe originaalis segudena. Oskab keegi selgitada? See Peleon'is PG kirjaga on PG/VG segu. VG kirjaga on VG. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
kali 1 Postitatud Mai 27, 2013 Kas eestis müüb keegi mini ego 350-450 mAh akusid? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 27, 2013 Mis selle mõte on, topid tasku akusid täis kui välja lähed? Share this post Link to post Share on other sites
hamell 6 Postitatud Mai 27, 2013 Kas eestis müüb keegi mini ego 350-450 mAh akusid? https://www.fasttech.com/products/1306607 Osta parem selline(nn. fatboy), ainult 3cm pikem, aga mahtuvust kordades rohkem. Ise olen küll rahul, päev otsa vabalt peab vastu. Share this post Link to post Share on other sites
kali 1 Postitatud Mai 27, 2013 Mis selle mõte on, topid tasku akusid täis kui välja lähed?Mõte on kasvõi selles kui sa lähed kaunil suveõhtul taluõuel olevasse ja parimatest materjalidest ehitatud tualetti, siis ei vea mingi kilone pulk su suviseid pükse pidevalt alla. Lähed korraks kuhugi on hea võimalikult väike ja kerge kaasa haarata. Share this post Link to post Share on other sites
adebisi 0 Postitatud Mai 27, 2013 Kas eestis müüb keegi mini ego 350-450 mAh akusid? Eestis müügil neid näinud ei ole aga kui kiiret pole siis telli rumeeniast. http://etigara-electronica.ro/lang-en/e ... 50mah.html http://etigara-electronica.ro/lang-en/e ... 0-mah.html Ema jaoks sai muidu üks selline ligi võetud. CE4'ga näeb väga normaalne välja ja kannatab paagitäie ära tõmmata, enne kui aku tühjaks saab. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Mai 27, 2013 Igaks juhuks vihje: õige pinge ehk ka õige maitse langeb juba tükk aega enne aku päris tühjaks saamist ära. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 28, 2013 Kas InterFace on meid jäädavalt maha jätnud ? pole nagu silma hakanud (h2k) Share this post Link to post Share on other sites
wic 1 Postitatud Mai 28, 2013 Äkki lihtsalt puhkab meist Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 28, 2013 Äkki lihtsalt puhkab meist meie juurest lahkutakse vaid jalad ees Share this post Link to post Share on other sites
wic 1 Postitatud Mai 28, 2013 Irrw, julmad tingimused on sellel foorumil. Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Mai 28, 2013 Tingimuseks on seda vast liig pidada..............pigem tõdemus Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Mai 29, 2013 https://www.fasttech.com/products/1/100 ... rgeable-70 sellel saab ainult volti muuta. e-vic'l saab lisaks ka watte muuta. Kas see on väga suur eelis e-vic'l? Share this post Link to post Share on other sites
Silwer 2 Postitatud Mai 29, 2013 Volt ja watt on omavahel seotud läbi takistuse. Ehk siis volti muutes, muutub ka watt kui takistus jääb samaks. Ja ka vastupidi. Ehk siis saab ka kenasti hakkama vaid voldi muutmisega. Erineva takistusega clearosid kasutades oleks aga mugavam wattides reguleerimine - arvestaks kohe coilide erineva takistusega. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Mai 29, 2013 Selge pilt, seda ma arvasin. Seega poleks probleem. Mingi tabel oli ka kuskil, kus arvutused olid välja toodud, mitu volti surada ntx 2,0 coilile See vidin tundub ilusam lihtsalt, kui e-vic. Share this post Link to post Share on other sites
mel 0 Postitatud Mai 29, 2013 Pole väga täpne tabel, lasen 2.0 takistusega coile 4,2-4,8 V. Keeran V alla kui kärssama hakkab, lihtsalt auru ei tooda muidu piisavalt. Share this post Link to post Share on other sites