kalvi 23 Postitatud Märts 31, 2015 Õpin disaineriks ning huvipärast tegin, kas segab? nati suur vast sai Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud Märts 31, 2015 Mis mõõtmeid sa siis soovitad? (pikslites) Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Märts 31, 2015 Mis mõõtmeid sa siis soovitad? (pikslites) standard bänner (400x60 vist) või midagi sinna kanti ja avatar on kena küll Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud Märts 31, 2015 standard bänner (400x60 vist) või midagi sinna kanti ja avatar on kena küll Tänks, panin 400x60, nüüd parem vist tõesti jah Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Märts 31, 2015 Baasidest on peamiselt kasutusel PG ja VG. Tekkis huvi, kas ekstreemsustesse laskumata võib midagi veel baasina kasutada? Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud Märts 31, 2015 Baasidest on peamiselt kasutusel PG ja VG. Tekkis huvi, kas ekstreemsustesse laskumata võib midagi veel baasina kasutada? PEG 400 (polyethylene glycol 400) http://en.wikipedia.org/wiki/PEG_400 Olen näinud seda siin müügis: http://www.123liquids.de/index.php?route=product/product&path=145_132_187&product_id=708 Share this post Link to post Share on other sites
esigaretivedelikud 8 Postitatud Aprill 12, 2015 Kas kellelgi veel e-sigareti autos suitsetamine klaasid mustaks teeb?Eriti hästi on seda Atlantisega näha. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Aprill 12, 2015 Teeb küll, eriti siis kui aknad on kinni ja VG vedelikku kasutada. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Aprill 12, 2015 Sama. Klaasid lähevad "rasvaseks". Seepärast teen akna veidi lahti, nagu vanasti analoogiga. Saab veidi parem. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Aprill 12, 2015 Kas kellelgi veel e-sigareti autos suitsetamine klaasid mustaks teeb? Eriti hästi on seda Atlantisega näha. Jah, kuid seda kihti on oluliselt lihtsam puhastada, kui analoogist tekkinud nõge Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Aprill 13, 2015 Jah, kuid seda kihti on oluliselt lihtsam puhastada, kui analoogist tekkinud nõge Ilmselt oleneb vedelikust. Mul ikka sama: märg lapp ja agressiivne paber järgi. Muidu korralikult puhtaks ei saa. Share this post Link to post Share on other sites
esigaretivedelikud 8 Postitatud Aprill 13, 2015 Minu meelest ka seda niisama kerge nühkimisega ära ei saa. Share this post Link to post Share on other sites
kaarel 7 Postitatud Aprill 13, 2015 Sama siin, olen isegi auto akendega hädas olnud. Siiani pole veel korralikku varianti kätte saanud, kuidas need aknad esimese korraga ilusti sellest "rasvast" puhtaks saaks. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Aprill 13, 2015 Puhastamiseks toimib hästi alkoholi sisaldav klaasipuhastusvahend ja mikrokiud lapp. Kogu süüd e-suitsu kaela ka ajada ei tahaks, abi on kindlasti ka uuest salongiõhu filtrist. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Aprill 13, 2015 Ikka VG on süüdi. Ma pesen igal hommikul klaase. Kui ei veibi, piisab korra kuus. Puhtaks teeb auto klaasipesuvedelik ja suvaline majapidamispaber. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Aprill 16, 2015 Mis teema hiinlaste träking numbritega on? Need mis algavad YC ja lõpevad YW'ga (YC58xxxx99YW). Hiinlaste jälgimine näitab Tallinnasse saabumiseni, eesti pool ei tea midagi....nädal juba... Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Aprill 16, 2015 alguse tähed näitavad saadetise eripära (võib ka olla random), viimased tähed transa.firmat - YW= YANWEN http://www.yw56.com.cn/english/about.htm EP-l on tüüpiline hiinamüür nähtavasti, 7p on täiesti tüüpiline (PostNL sai hakkama 3 päevaga) ed: minu ''parim näide'' 02.04.2015 05:39 China post Flight depart Guangzhou 13.04.2015 17:50 Eesti post Saadetise andmed registreeriti süsteemi Sorteerimiskeskus (pakid) --------------------------------------------------------- 23.03.2015 16:54 Singpost Send item abroad (Export) Singapore (SGSINJ) Estonia EETLLA - 07.04.2015 20:23 Eesti post Saadetis on teel järgmisesse postiasutusse Sorteerimiskeskus (pakid) ---------------------------------------------------------- EDIT2: sirvisin oma träkinguid, ja siis turgatas, et see paganama YANWEN nagu ei olegi 'Registered Mail' st. Eesti pool seda süsteemi ei sisesta (Arrive at Airport-(Yanwen's Track End) on viimane teade üldse). Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Aprill 16, 2015 Seda minagi, et see mingi hiinlaste uus YW jama ja seda ei tunnistata vist. Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud Aprill 17, 2015 HIND 100 DAALA? Huvitav pulk peab katsetama http://forte.delfi.ee/news/digi/google-chromebit-hdmi-pulk-milles-on-terve-arvuti?id=71257797 1 g0nadz reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Xen0n 0 Postitatud Aprill 20, 2015 Jah, kuid seda kihti on oluliselt lihtsam puhastada, kui analoogist tekkinud nõge Ma olin talvel päris hädas selle puhastamisega. Tegin igast ainetega, aga peale paari päeva oli klaas taas selline "rasvane". Pimedas oli paras katsumus sõita. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Aprill 20, 2015 Talvel on mõnikord seda niiskust ka klaasil rohkem. Siis piisab paarist heast mahvist. Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud Aprill 20, 2015 Seoses tänase päevaga (42null, pilvikute suur simman üle kogu maamuna) selline küsimus et kas udu-mehed ka analoogse "püha" teevad? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 21, 2015 Kuskil mainiti kuupäeva 5/10. Cloud Chasers FBs vist Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Aprill 22, 2015 Uurisin küll ja otsisin aga sooviks teada mis on Spinner 2 miinimum ohmi limiit mis ta toetab ? Share this post Link to post Share on other sites