rainel 0 Postitatud Mai 7, 2013 Miski pärast ei ilmu lehe ikoon/logo järjehoidjates nime kõrvale. Mul tavaks lisada lehed ainult logo märgiga järjehoidja rea peale. Nii võtavad nad tunduvalt vähe ruumi. Hetkel seal tühi kast.... Kui on võimalus miskit parandada.. Aitäh Share this post Link to post Share on other sites
Smokie 0 Postitatud Mai 7, 2013 Miski pärast ei ilmu lehe ikoon/logo järjehoidjates nime kõrvale. Mul tavaks lisada lehed ainult logo märgiga järjehoidja rea peale. Nii võtavad nad tunduvalt vähe ruumi. Hetkel seal tühi kast.... Kui on võimalus miskit parandada.. Aitäh Minul on ikoon ilusti olemas... :geek: Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Mai 7, 2013 Miski pärast ei ilmu lehe ikoon/logo järjehoidjates nime kõrvale. Mul tavaks lisada lehed ainult logo märgiga järjehoidja rea peale. Nii võtavad nad tunduvalt vähe ruumi. Hetkel seal tühi kast.... Kui on võimalus miskit parandada.. Aitäh Minul on ikoon ilusti olemas... :geek: Bookmarkside all? Hmm mis ma valesti teen Share this post Link to post Share on other sites
Smokie 0 Postitatud Mai 7, 2013 Miski pärast ei ilmu lehe ikoon/logo järjehoidjates nime kõrvale. Mul tavaks lisada lehed ainult logo märgiga järjehoidja rea peale. Nii võtavad nad tunduvalt vähe ruumi. Hetkel seal tühi kast.... Kui on võimalus miskit parandada.. Aitäh Minul on ikoon ilusti olemas... :geek: Bookmarkside all? Hmm mis ma valesti teen Dunno, tirin lihtsalt aadressi ribalt ta bookmarki ja voilaa olemas Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Mai 7, 2013 Ei tööta Mis jama... Share this post Link to post Share on other sites
Kristian192 3 Postitatud Mai 7, 2013 Mul firefoxiga on seal ainult kollane ruut. Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Mai 7, 2013 Mul firefoxiga on seal ainult kollane ruut.Mul ka firerox aga ruut on nagu must punktiir joon. (tühi kast) Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Mai 7, 2013 Minu FF-il on ilusati valges kastis kollakas ruut ikooniks. Share this post Link to post Share on other sites
bremann 0 Postitatud Mai 8, 2013 ei www.e-suits.eu ega foorum.e-suits.eu is sisalda viidet favorites ikoonile seega loogika ütleb et ei saagi ikooni olla. Nendel kellel on näha võibolla lisasid kunagi ammu kui veel oli viide? Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Mai 8, 2013 ei http://www.e-suits.eu ega foorum.e-suits.eu is sisalda viidet favorites ikoonile seega loogika ütleb et ei saagi ikooni olla. Nendel kellel on näha võibolla lisasid kunagi ammu kui veel oli viide?Icon on serveris täiesti olemas > favicon.ico Aga jah, headis sellele viidet ei ole... <link rel="icon" href="http://www.e-suits.eu/favicon.ico" type="image/x-icon" /> <link rel="shortcut icon" href="http://www.e-suits.eu/favicon.ico" type="image/x-icon" />Midagi sellist võiks headi panna Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 8, 2013 Nüüd olemas. See oli kuhugi kaduma läinud Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Mai 8, 2013 Nüüd olemas. See oli kuhugi kaduma läinud No ma ei tea.. pole. Proovisin igatpidi. eemaldasin lisasin rebides, lisasin niisama, lisasin lühiklahviga, sulgesin firefoxi... ma ei tea.. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 8, 2013 lase win maha, aitab alati Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 8, 2013 Mul ka ei muutu endal aga kui firefoxis proovisin siis töötas. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 8, 2013 mul kastike, selline beez, kama 2 kas õige või mitte Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 8, 2013 Ma tegin uue aga brauseri vahemälus alles endiselt. Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Mai 9, 2013 Ubuntu peale? Või Estobuntu, hea eestikeelne linux Share this post Link to post Share on other sites