Tishka 0 Postitatud Mai 19, 2013 Tere! Mul on üks väga suur probleem ja loodan et saate mind aidata. Nimelt, ostsin omale e-suitsu ühe inimese käest, kes müüb neid palju (nagu ma aru sain). Kott, nõelpudel, USB laadija, e-sigaret. Näitas mulle, et aku töötab, 5 korda on vaja vajutada, et aktiviseerida aku. Kõik ilus. Käisin ostsin e-vedeliku. Tulin koju ja panin aku laadima. 8 tundi laadis esmakordselt, nagu ma tean, siis pidi aku kauem vastu pidama. Nii, kui 8 tundi sai täis, võtsin ära, panin külge atomiseerija, täitsin seda e-vedelikuga nõelpudelist nii nagu vaja, mööda atomiseerija seina äärt, umbes 1ml vedeliku. Panin huuliku külge, klõpsutasin 5 korda nuppu, et aku tööle läheks, vajutasin nupule ja tõmbasin... Mitte midagi ei tulnud sealt. Proovisin veel ja veel mitu korda, ikka ei miskit... Järgmine hommik proovisin veel ja ikka ei midagi. Helistasin selle müüale, seletasin olukorra ära, tema lubas tulla ja ära vahetada, nüüd ta ei vasta mu kõnedele. Küsimus: mida ma saaksin teha sellega? Äkki on midagi valesti/puudu? Ei taha küll tunda, et raha läks tuulde... Äkki atomiseerijas on mingi viga? Või on terve see e-suits vigane? Palun abi. Siin ka pildid sellest isendist: Share this post Link to post Share on other sites
sirkahjulik 0 Postitatud Mai 19, 2013 kui saa need 5 klikki teed kas siis pärast seda nuppu all hides leed tuluke põleb ka siniselt? Share this post Link to post Share on other sites
sirkahjulik 0 Postitatud Mai 19, 2013 Coil läbi, või vigane, või ei saa akuga kontakti, see muidugi minu algaja arvamas, las targemad parandavad. Share this post Link to post Share on other sites
Tishka 0 Postitatud Mai 19, 2013 See sis tähendab, et kui ma ostan uue atomiseerja, siis läheb tööle? Share this post Link to post Share on other sites
Ranno Klimenko 0 Postitatud Mai 19, 2013 Jah nii ta peaks olema. Share this post Link to post Share on other sites
sirkahjulik 0 Postitatud Mai 19, 2013 Proovi ikka veel selle inimesega ühendust saada, enne kui uue ostad, ta võiks ikka asja üle vaadata ja oma vigase jubina välja vahetada. Share this post Link to post Share on other sites
Tishka 0 Postitatud Mai 19, 2013 Eks ma püüan. Aga aitähh, et olite suureks abiks mulle!!!! )) Share this post Link to post Share on other sites
BuyTec 0 Postitatud Mai 19, 2013 Vabalt võib olla ka akus viga.. ei tasuks kohe tormata uut ostma Kui on multimeeter, soovitan üle kontrollida kas aku välja ka annab miskit (võib proovida ka väikese led-iga nt, proovimise ajal kindlasti nuppu all hoida) Kui asute Tartus, võin vabalt asja üle vaadata ja nõu anda ja midagi selle eest ei küsi... Tegelen ka akude parandusega ning ka uusi kartomiseerijaid on võimalik meilt saada. Share this post Link to post Share on other sites
Tishka 0 Postitatud Mai 19, 2013 Issand, süda hüppas lausa Kahjuks ma olen Idast. Aga mis see multimeeter on? Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Mai 19, 2013 vaata , multimeetriga saab mõõta elektriseadmete nn. voolutugevust, et kas sinu akust õldse tuleb voolu, see sedasi lihtsalt seletatud kes ei ole ikka sellistes asjades kodus, eriti naisterahvad, vaevalt sellist asja kodus omavad, sa võid proovida veel seda, vaata oma otsiku alt seal on selline kruvimoodi ots võta kas väike kruvikeeraja või midagi sellist lapikut, kasvõi teelusikasvars ja proobi seda kruvimoodi asja väljapoole keerata, see teineord aitab väga hästi ja sa ei pea kuhugi uuejärgi minema Share this post Link to post Share on other sites
Tishka 0 Postitatud Mai 19, 2013 okei, proovin järgi. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 19, 2013 tõmba natuke clero junni välja, see ei pruugi lihtsalt ulatuda akuni. teravate otstega näpitsatega on kõige parem seda teha Share this post Link to post Share on other sites
Tishka 0 Postitatud Mai 19, 2013 jeeeeiii!!!!! töötab!!! aitääääh!! Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Mai 19, 2013 just just , näed , ei pidanudki poodi uue järgi minema Share this post Link to post Share on other sites
Tishka 0 Postitatud Mai 19, 2013 Aitähh et elasite minuga kaasa ja aitähh abi eest, nüüd popsutan seda mõnuga ))) Share this post Link to post Share on other sites
hamell 6 Postitatud Mai 20, 2013 Hea kui on olemas koht, kust abi kohe võtta Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Mai 20, 2013 Tore kui vastavast foorumist küsides head ja tublid mehed kiirelt abivajajat aitavad Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 4, 2013 EVOD õgib jubedalt vedelikku... 2-3 täit päevas, jube kulu... ehk on soovitusi parema clearo osas? Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 4, 2013 ehk on soovitusi parema clearo osas? Share this post Link to post Share on other sites
sirkahjulik 0 Postitatud Juuni 4, 2013 minul on Tabac BCC 3ml ja saan päeva ilusti ära veeta, vahest kui pikemaks läheb, siis panen õhtul peale, aga see ju suht inimeses kinni, palju ta kimub. Share this post Link to post Share on other sites