Leino 20 Postitatud Juuni 7, 2013 Kirss on tegelikult suht hape. Share this post Link to post Share on other sites
kikee 0 Postitatud Juuni 7, 2013 Mis jama on kui tõmbab koguaeg vedeliku suhu? No võimatu on tossata nii. (iClear 16) Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 7, 2013 Mul t3-ga kakub vahele näiteks siis, kui aku hakkab tühjaks saama või clearo hakkab läbi minema. Need on sul välistatud? Share this post Link to post Share on other sites
kikee 0 Postitatud Juuni 7, 2013 Clearo on kasutuses olnud paar nädalat ja täis akuga ka sama jama. Pole uut ka kohe võtta, täna alles tellisin uue iCleari ja prooviks EVOD-i. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 7, 2013 võimalik et ka praak. on juhtunud 1 clearoga mul nii. Share this post Link to post Share on other sites
Tishka 0 Postitatud Juuni 7, 2013 Aga kas Nicorexi poolt pakutavad clearod on head? Ja kui kaua mul see clearo veel enamvähem vastu peab? Share this post Link to post Share on other sites
adebisi 0 Postitatud Juuni 7, 2013 Aga kas Nicorexi poolt pakutavad clearod on head? Ja kui kaua mul see clearo veel enamvähem vastu peab?Need Nicorexi clearod mida ma näinud olen, tunduvad olevat samasugused kui su pragune, ehk tuhmuvad ja pragunevad. Pigem võta fastvape.eu või Spezzi sahtlist mõni clearo ligi.Kui läbi tilgub siis ei peagi enam ju vastu. St tõmmata saad aga pead arvestama et mingi hetk on jälle kõik kohad vedelikku täis. Teibiga kinni tõmbad peab vast kauem vastu Kuigi üldjuhul neid liimi/küünelaki/teibi parandusi eriti ei soovita, vedelik võib neid lahustada ja pärast tirid seda jama auruga enda sisse Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 7, 2013 Küünelakiga saab makilinte parandada aint, kahtlen kas clearole tihendiks sobib üldse. Share this post Link to post Share on other sites
adebisi 0 Postitatud Juuni 7, 2013 Küünelakiga saab makilinte parandada aint, kahtlen kas clearole tihendiks sobib üldse. Peatab lekke küll. Järgi proovitud Tulemit nägin ka muidu, kuidas vedelik oli lakki lahustanud ja värvilised lakitükid vedelikus hulpisid Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 7, 2013 Küünelakiga saab makilinte parandada aint, kahtlen kas clearole tihendiks sobib üldse. Peatab lekke küll. Järgi proovitud Tulemit nägin ka muidu, kuidas vedelik oli lakki lahustanud ja värvilised lakitükid vedelikus hulpisid suht ebamugav pärast nii ju Share this post Link to post Share on other sites
Tishka 0 Postitatud Juuni 7, 2013 Ja kui kaua spezzi käest clearot kätte saab ? Ja kas mu akuga sobib? Share this post Link to post Share on other sites
hamell 6 Postitatud Juuni 7, 2013 Spezzi käest saab kohe kätte kui järele lähed.Vaata Müük: Spezzi sahtel m-spezzi-sahtel-t65.html, seal näed mis hinnaga ja mida tal parajasti on ja saada talle privasse teade küll ta nõustab sind ehk. Share this post Link to post Share on other sites
Tishka 0 Postitatud Juuni 7, 2013 Aaga mul selline probleem, et ma ise Ida-Virumaalt ja seda ka, et ma ei usalda postiga saatmist üldse(äkki läheb katki, või miskit muud juhtub äkki) Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Juuni 7, 2013 Saab ju alati ka paluda ekstraturvaliselt pakkida. Share this post Link to post Share on other sites
Tishka 0 Postitatud Juuni 7, 2013 Ei oska... Ei usalda... Share this post Link to post Share on other sites
mel 0 Postitatud Juuni 7, 2013 no kui selle teemaga tegeleda tahad siis eriti muud üle ei jää kui peab postiga hakkama saama. siiani pole kuulnud et foorumis kellelgi mingeid selliseid probleeme oleks olnud millega sul hirmud on. Share this post Link to post Share on other sites
zimmun 1 Postitatud Juuni 7, 2013 no olen isegi jazzi käest clearo võtnud ja katki seal küll ei lähe midagi-clearo ise karbis ilusti pluss pakk ise mullikilega seestpoolt-suht kindel asi Share this post Link to post Share on other sites
Tishka 0 Postitatud Juuni 7, 2013 No nagu ma siit olen näinud, et ühel oli pakk vägisi topitud postkasti jne. ja olen kuulnud , et pakk ei jõuagi kohale... Aga eks ma vaatan, loodan et võtan julguse kokku, või tulen millalgi ise Tallinna(?) järgi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 7, 2013 pakk ei jõudnud kohale ja e-suits syydi? head ööd , ma magama Share this post Link to post Share on other sites
wic 1 Postitatud Juuni 8, 2013 No nagu ma siit olen näinud, et ühel oli pakk vägisi topitud postkasti jne. ja olen kuulnud , et pakk ei jõuagi kohale... Aga eks ma vaatan, loodan et võtan julguse kokku, või tulen millalgi ise Tallinna(?) järgi Smartpost on täiesti töötav mudel. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Juuni 8, 2013 No nagu ma siit olen näinud, et ühel oli pakk vägisi topitud postkasti jne. ja olen kuulnud , et pakk ei jõuagi kohale... Aga eks ma vaatan, loodan et võtan julguse kokku, või tulen millalgi ise Tallinna(?) järgi See mitte kohale jõudmine oli ilmselt välismaalt tulnud pakk. Ma ei tea küll kedagi kes oleks FastVape poest midagi tellinud ja pole pakki kätte saanud. Vaata http://www.fastvape.eu , tee tellimus ja ma garanteerin et sa saad ka tellitud asjad kätte. FastVape internetipoodi haldab Eestis registreeritud ettevõte, seega kehtivad sulle sealt tellides ka kõik tarbija õigused. Lisaks on sul võimalik kauba eest tasuda alles Smartposti pakiautomaadis pakile järgi minnes, seega puudub võimalus et sul pakk saamata jääb. Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Juuni 8, 2013 Aaga mul selline probleem, et ma ise Ida-Virumaalt ja seda ka, et ma ei usalda postiga saatmist üldse(äkki läheb katki, või miskit muud juhtub äkki) Vaata siit, see Jõhvis http://www.innovation-est.eu/category_c ... _atomizers Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 8, 2013 mis sa kardad seda saatmist, pakendatakse ilusti nii, et midagi ei lähe katki, transport on turvaline, mul enamus asju liigub postiga , küll aga Spezzi käest käest-kätte Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 8, 2013 Oot, jeebus ja militarist on sealkandis, vb neil on miskit pakkuda. Share this post Link to post Share on other sites