Comp 106 Postitatud Jaanuar 19, 2014 Mul sakslaste laim + jänkide kookos suhtes 50/50 või 40/60 (silma järgi mixisin valmisjookidest) läheb hästi alla. Ise olen rahul. Värske ja mõnus tõmbamine. Sobib hästi igapäevaseks. Olen nüüdseks juba ca 30ml alla kulistanud läbi aurude...super hea vihje , tegin prooviks selle jutu peale: 5 tilka laimi maitseataja + 5 tilka kookos maitseataja + VG/PG 18mg baasi - 8ml = täiesti uus ja huvitav ja väga veibitav mahl. Tänud, walc! Share this post Link to post Share on other sites
siko 0 Postitatud Aprill 19, 2014 mul selline küsimus,et kas wera gardeni tobacco cherry haisebki nagu atsetoon?isegi baasiga segatuna oli jupp aega ving juures.nüüd nädalaga lahtiselt steepides on vähe parem aga clearosse ei ole veel julgenud panna.on ehk keegi seda proovinud? Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 19, 2014 Tänud posti ees siko. Mul endal baasi ja just vaatasin, et tomaco cherryt osta sinna juurde, kuid eks ootan palgapäeva ära ja tellin spezzilt cherry cigarit pigem. Share this post Link to post Share on other sites
LIIS4444 1 Postitatud Juuni 3, 2014 Teen väikese ülevaade maitsetest mis mulle meeldivad ,inawera 5 tilka kohvi ja 5 tilka cappuccinot väga hea kooslus ,mõnus mahe maitse ,eraldi mulle ei meeldi ainult seguna,sasami Apple Coxi Orange mõnus värske õuna maitse ,ainuke õun mis mulle meeldib,Perfumer Apprentice mesi -meeldiva mee maitse ,.jamaica rumm-hea rummi maitse ,draakonipuu vilja maitse -olin väga üllatunud maitse siuke nagu päriselt sööks puuvilja väga sarnane hangseni mahlase virsiku e-vedelikuga,peleoni maitsestajad,,,tiramisu -väga hea sarnaneb ligua tiramisu e-vedelikuga ainult pole nii magus,virsik -värske -mahlane virsik,,,mahlane kirs -mõnus rikkalik kirsi maitse ,ainuke kirs mis mulle üldse meeldib ,teistel on mingi kõrvaline maik mis mulle ei istu,,,,,Mango-mango maitse intensiivne ,natuke liiga magus aga siiski päris hea,,,,teen segu 1tilk -1 ml baasi kohta,baasiks sasami pg-vg mix,ei hakka üle lugema mis maitsed ei meelgi kuna nimekiri väga pikk,võibolla kellegile sellest natukenegi abi Share this post Link to post Share on other sites
t3p3n 1 Postitatud Juuli 29, 2014 Kui palju oleks mõistlik inawera maitsetajat panna kui kasutada 90vg/10desvesi?Kodulehel soovitatud 6-10 tilka ilmselt jääb vg puhul väheks. Inawera maitsestajatest on metsmaasikas,nutty princess ja sishatype banaan väga head. Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Juuli 29, 2014 minumeelst need inawera maitsestajad on ühed kõige hullemad, ma tõmbasin lõpuks enale 10ml 50:50pgvg suhtega pudelisse 3ml maitsestajat et midagi tunda. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 29, 2014 Inaweral läksid mingi aeg pudelitel tilad peenamaks ja nendega ei toimi suhe 10tilka 10ml kohta. Ma panen dripperiga tõmmates 7-8 tilka ja tiblaga 15-17 tilka. Share this post Link to post Share on other sites
t3p3n 1 Postitatud Juuli 29, 2014 Mõõtsin tilgad ära,6tilka=0.1ml.Aga mis see mõistlik % võiks olla siis ? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 29, 2014 Pakun, et 10% Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Juuli 31, 2014 Ülal juba mainisin aga siin miskit soovitust doseerimiseks. http://inawerashop.com/flavours-10-ml-c-1_13.html Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Juuli 31, 2014 Minu soe soovitus on, et tilgad sinnasamusesse pista ja poest üks korralik 1ml süstal soetada. Saad ise jälgida, mida sa paned ja kui palju. Väljaminek on küll võibolla lausa euro, aga lõpptulemusena saab sellest kasu Eesti Vabariik läbi maksude ja e-vedeliku tarbija läbi korrektse valemi jälgimise ka endale sobiva % maitset tootesse. Ma ei kujutaks ette, kui peaks TILKADEGA vedelikke segama. Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Juuli 31, 2014 Eriti kui veel teed pool liitrit korraga vedelikku Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Juuli 31, 2014 No 500ml tegemisel on juba 1ml süstal ka mõtetu Tilgadki peaks olema mingi tassi suurused juba Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 31, 2014 Mis sa tõmbad süstlasse ja siis sealt tilgutad või Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Juuli 31, 2014 mkm. vastupidi. enne tilgutan sjjs siis tõmban süstlasse 1 4ular reacted to this Share this post Link to post Share on other sites