reinolen 178 Postitatud Mai 26, 2013 Kui tellida Spezzi kaudu nüüd, siis millise firma omad on soovitatavad tellida, BOGE, HANGSEN või PELEON, tahaks siis 50ml tellida Share this post Link to post Share on other sites
mel 0 Postitatud Mai 26, 2013 uuri siit suur-e-vedelike-hinnangute-tabel-uuendatud-26-05-t166.html Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 26, 2013 tänud, ma ennem lasin diagonaalis üle, aga ei süvenenud Share this post Link to post Share on other sites
Tanel K 0 Postitatud Mai 26, 2013 Siiamaani paistab, et Liqua meeldib kõigile (ja mitte ainult sealt tabelist). Samas peleonist seda nähtavasti ei saa. Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Mai 27, 2013 Kui tellida Spezzi kaudu nüüd, siis millise firma omad on soovitatavad tellida, BOGE, HANGSEN või PELEON, tahaks siis 50ml tellidaÄra telli korraga üht maitset 50ml, ma näiteks vahetan hästi tihti maitseid. Kui oled juba lemmiku leidnud, siis küll. Mina veel paari kuuga pole leidnud. Share this post Link to post Share on other sites
mel 0 Postitatud Mai 27, 2013 no mul on päris tihti juhtunud kus algne kogemus mingi maitsega on halb ja mõni nädal hiljem uuesti proovides on täitsa ok, vastupidi samuti. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 6, 2013 Liqua vedelikud on siiski lemmikud ja praegu suhtega 50/50 energy drink ja maasikas, aga kust tellid ei tea Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 6, 2013 Liqua vedelikud on siiski lemmikud ja praegu suhtega 50/50 energy drink ja maasikas, aga kust tellid ei tea Fasttech.com Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 6, 2013 tolliga jama ei tule? Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuni 6, 2013 ikka võib tulla, kõik oleneb ju tähtede seisust Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuni 6, 2013 Peksa ja anu neid, et logod ümbrikult koristaks, et pakkelehte sisse ei topiks ja saadaks eraisikuna. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 6, 2013 Peleon tegi õieti, et mulle kohvitestri kaasa andsid.. krt nii lõksus nüüd selles.. ja mint ka veel. Täiesti ulme, muidu ma üldse mentoole jms ei seedi Share this post Link to post Share on other sites