JazZ 34 Postitatud Juuli 25, 2013 Ehk oleks hea avaldada ka need müüjad kes võlts asju müüvad et teised samasse ämbrisse ei astuks? Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 25, 2013 Eks ta mõistlik oleks aga antud juhul näitas mulle pudelit ohver ja müüja isikust pole aimugi =( Share this post Link to post Share on other sites
Kisquash 0 Postitatud Juuli 25, 2013 Nägin ka siis fake liqua ära oma silmaga. Grape vedelik oli lillat värvi(originaalis läbipaistev), reljeefne kolmnurk puudus, kangus ja partii number olid mitte kleepsul vaid etiketile trükitud, pudelid polnud kiletatud. Lisaks lõhn väga vale ja olla 2 tuttuut klearot paari mahviga ära tapnud. Ei kujuta ette, mis mürk seal pudelis olla või, seega olge ettevaatlikud =/ 50ml pudel? Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Juuli 25, 2013 Vala ära see kraam. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 25, 2013 30ml oli. Eks ta sai ise ka aru, seda pole mõistlik suitsetada. Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Juuli 31, 2013 http://www.okidoki.ee/item/2542889/ Ilmselt ka võlts kraam , aga hind on ahvatlev Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 31, 2013 Liquat ei tehta 50ml pudelites Ainukesed kohad kust yldse osta eestist, on siinne foorum või siis poest. Muud kohad ma suht kõik välistaks. -- 31 Juul 2013 15:45 -- Keegi võiks maardus korgi lahti keerata ja lasta tal seda paska tõmmata Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 19, 2013 huvitav pilt, kas lubatakse kohe oma firma logoga kohe myya? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud August 19, 2013 Ikka jah, edasimüüjatele ka saadaval 1L ja 5L pudelid, mitte ainult 10ml ja 30ml. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 19, 2013 Ikka jah, edasimüüjatele ka saadaval 1L ja 5L pudelid, mitte ainult 10ml ja 30ml. ja hakkad ise valama 30ml pudelitesse? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud August 19, 2013 Saab näha siis kui kaup kohal on Share this post Link to post Share on other sites
hamell 6 Postitatud August 20, 2013 Saab näha siis kui kaup kohal on Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 20, 2013 huvitav pilt, kas lubatakse kohe oma firma logoga kohe myya? Seal on ju terve galerii neid huvitavaid pilte, millest internet midagi ei tea http://www.droyp.com/en/liquids-30ml-l5.html Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud August 20, 2013 Hm, kummaline jah, selliseid maitseid liqua ise ei pakugi.. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 20, 2013 huvitav pilt, kas lubatakse kohe oma firma logoga kohe myya? Seal on ju terve galerii neid huvitavaid pilte, millest internet midagi ei tea http://www.droyp.com/en/liquids-30ml-l5.html sellepärast ma kysisingiolin uute maitsete otsingul, mida ikka liqua ise teeb teised , teada pudelid, tunduvad okeid Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud August 20, 2013 Ennast huvitab ka uus Liqua blackberry. Kellelgi pole juba pakkuda? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 20, 2013 Ennast huvitab ka uus Liqua blackberry. Kellelgi pole juba pakkuda?vaevalt. ma pole veel leidnud "normaalset" poodi kus uusi jooke sees oleks Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 20, 2013 Need droypi pudelid ei ole ka kiletatud. Mingi järjekordne omalooming, sest müüvad ainult selles anonüümses poes ja Allegros, mis on midagi meie Osta.ee taolist. Senini ühtegi pudelit veel müüdud pole Mis puutuv vaadiga ostmisse, siis ei peaks see enam võimalik olema, vähemalt tehase sortimendist on see võimalus kadunud http://szrtech.en.made-in-china.com/ . Pole ka silma hakanud, et kusagil originaali ümbervillituna müügil oleks. Samuti kaotaks sel juhul mõtte tracking-number igal tootel Share this post Link to post Share on other sites
klaabu567 0 Postitatud September 8, 2013 Sain sammuti umbes nädal tagasi proovida "LIQUA" maasika maitselist vedeliku. Oli ka 50ml pudel ja 18mg aga maitse poolest polnud maasikat põhimõteliselt üldse tunda ja nikotiini kangust minu kopsud üldse ei tuvastanud. Niiet seda fake kraami eestis liigub päris palju. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 8, 2013 Sain sammuti umbes nädal tagasi proovida "LIQUA" maasika maitselist vedeliku. Oli ka 50ml pudel ja 18mg aga maitse poolest polnud maasikat põhimõteliselt üldse tunda ja nikotiini kangust minu kopsud üldse ei tuvastanud. Niiet seda fake kraami eestis liigub päris palju.õiget kraami liigub eestis väga vähe, enamus ikka BS Share this post Link to post Share on other sites
Zann0 0 Postitatud September 9, 2013 Mulle tundub ,et keegi võiks nagu enda peale võtta müügi Eestis, nõudlust oleks. Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud September 9, 2013 Ma ei näe küll siit mingit kasumit, seepärast neid võltsinguid müüaksegi, et sealt tuleb kopsakas vaheltkasu. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud September 9, 2013 Liquat müüb Jazz Pärnus, aga ainult ilma nicota. Share this post Link to post Share on other sites
Zann0 0 Postitatud September 9, 2013 Jah seda tean, paraku pole selle nikotiinita vedelikuga midagi peale hakata, või mis? Share this post Link to post Share on other sites