e-kodanik 295 Postitatud Mai 29, 2013 Teisipäeval avaldas ekspertide rühm käesoleva aasta alguses Prantsuse tervishoiuminister Marisol Touraine poolt tellitud uurimuse lõppraporti, milles soovitati elektroonilisi sigarette mitte täielikult keelustada kuid rakendada neile samu reegleid nagu kõigi teiste tubakatoodete suhtes. [attachment=0]FR24.jpg[/attachment] 28st soovitusest koosnev aruanne märgib, et e-sigaretid tuleks keelustada kõigis kohtades kus on keelatud traditsioonilised sigaretid, st ka töökohtades, kontorites, restoranides, kohvikutes jm. Samuti soovitattakse tubakatoodetele kehtivaid reklaamipiiranguid laiendada ka e-sigarettidele. http://www.france24.com/en/20130528-fra ... on-tobacco Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 29, 2013 Haha, min ge piixu Ja tyr kui astahaige ka enda aparaati hakkab imema, siis tehku seda väljas. Ma teen ruumis sees tööl ja yxki klient poöe kommentaarinud va. 1, kes tuli siis sisse, kui me militariga imesime pulka korraga ja päike paisti. Esimene asi mis ütles, oli vuih. Siis kysisin, et kas tunnete suitsu lõhna ja tädi vastas, et ei, sest ta ei tunne lõhnu Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Mai 29, 2013 Haha, mimge piixu Ja tyr kui astahaige ka enda aparaati hakkab imema, siis tehku seda väljas. Ma teen ruumis sees tööl ja yxki klient poöe kommentaarinud va. 1, kes tuli siis sisse, kui me militariga imesime pulka korraga ja päike paisti. Esimene asi mis ütles, oli vuih. Siis kysisin, et kas tunnete suitsu lõhna ja tädi vastas, et ei, sest ta ei tunne lõhnu tädi tundis huvi, et miks suitsuandur tööle ei hakka Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Mai 29, 2013 Ma teen ka töö juures laua taga ja üks ütlemine oli: " Näe siin ka tehakse e-suitsu" Share this post Link to post Share on other sites
mel 0 Postitatud Mai 29, 2013 mitte kui ühtegi teaduslikku põhjendust ei leidnud artiklist, miks nad peaksid seda samuti piirama nagu analooge lihtsalt kuna analoogi tõmbajaid ahistatakse siis võiks ka e-cig omasid Share this post Link to post Share on other sites