reinolen 178 Postitatud Mai 31, 2013 Alguses ehmatasin ära kui tõmbasin, krt tõmbasin terve vedeliku suhu endale, siis sain aru et tuleb rahulikult ja pikalt tõmmata. Täna kaotasin puhastades kuumutuselemendi tihendi ära, leiutasin sinna uue otsa, nüüd mingi jama et keeran eGo'le täiesti kinni, siis nuppu vajutades vilgub sinine tuli nagu aku oleks tühi, natukene lahti olles nagu töötab, aga krt nii ka ei saa koguaeg... siuke asi muidu http://www.peleon.pl/product.php?id_product=2000 ja sellelt pildilt kuumutuselemendi see pealmine tihend kadus Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 31, 2013 nüüd kuumutuselement ka natukese tõmbamise peale tõmbab suht kuumaks ära ikka... Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 31, 2013 Kuidas saab tihend ära kaduda Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 31, 2013 ma ei tea ise ka, krt alles sain sult selle eile :S puhastasin et saaks uue vedeliku panna ja kõik ikka korras oleks, no ei leia kuskilt... Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Mai 31, 2013 ma ei tea ise ka, krt alles sain sult selle eile :S puhastasin et saaks uue vedeliku panna ja kõik ikka korras oleks, no ei leia kuskilt... Tule homme läbi, annan sulle uue tihendi Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 31, 2013 heh aga see probleem ei kao ju, et see kuidagi väga kuumaks nüüd läheb või on asi ikkagi minus Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Mai 31, 2013 Kui ma oma Mt3-e mingi 5 korda pikalt ja kiirelt tõmban siis läheb mul samuti ikka väga kuumaks. Ma arvan et see on ysna loogiline kuna siiski toimub clearos hõõgumine. Väheke pausi ning saab jätkata. Muide siiani pole Mt3-ga dryhitte kogenud Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 31, 2013 võibolla praegu tõmbasin tõesti liiga palju seda või noh, eile ei tõmmanud nii palju korraga, ehk ongi selles viga, ehmatus ehk sellest, et tavalised 1,6ml värvilised clearod ei lähe kuumaks, aga noh, pragu nagu suurem paak jne Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 31, 2013 okei, sain niipalju et kui täiesti kinni keerata siis töötab, mingi traat oli natukene vales kohas, panin tagasi aga noh, kuumeneb ikka, eks seal pole midagi teha, vähem korraga tegema Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Mai 31, 2013 Vaata jah et ei tekiks mähisel neid nn "hot spotte" traadi keerud ei tohiks üksteise vastu minna, hakkavad nende kohtade pealt liialt kuumenema ning lõpuks kärssab läbi. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 31, 2013 jama on see, et see on nii väike seal kõik, et ruumi pole tegutseda ja ei näe... Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Mai 31, 2013 Mul endal kyll Mt3 kuid olen kasutanud hambaorki või süstlanõela et neid natukene liigutada. Liialt rapsida ei tasu, pärast pisikest prõksu võid mahla teise clearosse valada Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 31, 2013 seda küll aga noh, ma praeguse jamani olin sellega ülimalt rahul... kurja see on hea asi tegelikult aga jama on kah palju Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Mai 31, 2013 Ei tea, siiamaani mul täiesti probleemivabad clearod olnud. Ühe tegin tõenäoliselt ise katki, aga ülejäänutega no problemo. Isegi ükski coil pole veel läbi läinud. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 31, 2013 okei, see asi nüüd omadega prügikasti, mingi traat seal sees oli katki Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Mai 31, 2013 Kui võimalik siis ära viska prügi kasti, ehk kannatab uus coil keerata. Osta traati ja tahti ainult ja jällegi saad raha kokku hoida. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 1, 2013 tänud Trippile, tänu temale on mu EVOD jälle töökorras tuleb lisa coile osta ikka Share this post Link to post Share on other sites