jeesus188 438 Postitatud Juuni 1, 2013 Kuna siin ühes teises teema tekkis arutelu vanuse üle, siis mõtlesin, et teeks õige vanuse teema. Ehk annab see parema pildi keskmistest e-imejatest meie foorumis Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuni 1, 2013 24 ja ennem 7 aastat suitsu ... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 1, 2013 ma alustasin mingi 14-15 kandis vist pm pool elu imenud Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuni 1, 2013 Olen 44 ja suitsetasin ennem 28 aastat. Nüüd juba peaaegu aasta e-suitsu peal Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 4, 2013 23 ja suitsu hakkasin regulaarselt tegema 14 aastaselt.. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 4, 2013 Yx alaealine ikka julges hääletada. Mõtlesingi, et kysitlus anonyymne, aga alaealisi pole veel yhtegi Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuni 4, 2013 Yx alaealine ikka julges hääletada. Mõtlesingi, et kysitlus anonyymne, aga alaealisi pole veel yhtegi Alaealine on kah inimene ja Eestis e-sigaretile vanusepiirang puudub Hoopis imelikum on, et penskarite esindatus praktiliselt puudub Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 4, 2013 No mida penskaritest, mul vanaisa arvab, et ma olen narkar nüüd Share this post Link to post Share on other sites
Kristian192 3 Postitatud Juuni 4, 2013 Olen 21 ja suitsuga sai alustatud umbes 13 aastaselt. Umbes 7 aastat tuli kokku ja nüüdseks olen 6 kuud e-sigari peal. Share this post Link to post Share on other sites
Aston 3 Postitatud Juuni 4, 2013 Yx alaealine ikka julges hääletada. Mõtlesingi, et kysitlus anonyymne, aga alaealisi pole veel yhtegi Tere-tere! Mul dokumentidel mingid kummalised numbrid tõesti. Vanust siis hetkel 17, järgmisest kuust tiksub vanadus peale. Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Juuni 4, 2013 Pmst kohe 24, alustasin u 13 aastaselt ning nyyd 3 kuud e-sigareti peal. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 4, 2013 tundub, et kui sa pole 18. eluaastaks suitsetama hakanud, siis ei hakkagi Share this post Link to post Share on other sites
Aston 3 Postitatud Juuni 4, 2013 Eks valdav enamus vist alustabki vahemikus 12a-16a. Alaealistel on tubakatoodete kättesaadavus kahjuks liiga lihtne, sest poemüüjad ei pööra tähelepanu isikute vanusele. Ise alustasin ka ca. 12. eluaasta kandis ja alates sellest ajast peale ei ole praktiliselt ka dokumenti kuskil küsitud (mõned erandlikud korrad). Tänaval koolide läheduses on ikka kohutav vaadata, kuidas väiksed jüngrid tobi kimuvad... Share this post Link to post Share on other sites
Kristian192 3 Postitatud Juuni 4, 2013 Ma ise hakkasin suitsu ostma 16 aastaselt ja kunagi ei küsitud dokumenti. Nüüd olles 21 läksin kord r-kioski ja tahtsin bingo piletit osta, aga ei saanud seda kätte kuna polnud dokumenti kaasas. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 4, 2013 Mure ongi vist peamiselt selles et dokumenti ei küsita. Share this post Link to post Share on other sites
equalizer 0 Postitatud Juuni 5, 2013 26 ja suitsu sai oma 11 aastat tehtud Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 5, 2013 Krt, soomes hea seadus, kõik alla 30 peavad näitama dokumenti.. problem solved. lisaks siis kampaaniad, et teata viinamüüjast jne. Tulemusi näha kohe, eesti viina müüjad pannakse järjest istuma Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuni 5, 2013 Ma 36 ja kimutud sai 20 aastat-robustne arvutus näitab, et 10 000 euri sai kopsudest läbilastud . Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 5, 2013 see kes hääletas ...>18 see võib ka 18 olla e täisealine Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 5, 2013 Krt, soomes hea seadus, kõik alla 30 peavad näitama dokumenti.. problem solved. lisaks siis kampaaniad, et teata viinamüüjast jne. Tulemusi näha kohe, eesti viina müüjad pannakse järjest istuma Hundist rääkides: http://www.tarbija24.ee/1259728/alkohol ... aastastelt Share this post Link to post Share on other sites
erykroom 0 Postitatud Juuni 5, 2013 27 ja suitsetanud umbes 13 aastat Share this post Link to post Share on other sites
jorss 0 Postitatud Juuni 5, 2013 37 ja suitsetanud 18 aastat Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 5, 2013 Krt, soomes hea seadus, kõik alla 30 peavad näitama dokumenti.. problem solved. lisaks siis kampaaniad, et teata viinamüüjast jne. Tulemusi näha kohe, eesti viina müüjad pannakse järjest istuma Hundist rääkides: http://www.tarbija24.ee/1259728/alkohol ... aastastelt olen 31, pm võin saata nad pikalt ja nad peavad mulle myyma Share this post Link to post Share on other sites
Aston 3 Postitatud Juuni 5, 2013 Veel üks eelnevale teemale kohane artikkel: http://www.tarbija24.ee/1245434/eesti-l ... -aastaselt Share this post Link to post Share on other sites