jeesus188 438 Postitatud August 6, 2013 mul just yx vanamees käis tapal mööblipoes, e-sigaret rippus kaelas, kotikeses vanuseks pakun kindlalt 65+ kui ta siin kasutaja ja ma väga puusse panin, siis sorry Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Oktoober 29, 2013 Tundub, et ma olen ainuke siit, kes ei ole varem suitsetaja olnud. Varasemalt tegin mokatubakat 7 aastat ja sõltuvus oli ilmselt mul suuremgi kui ühelgi suitsetajal. Üks snusi padi on 16 mg nikotiini ja tegin paki päevas, ehk 24 tükki. Share this post Link to post Share on other sites
verner 0 Postitatud Oktoober 29, 2013 Tundub, et ma olen ainuke siit, kes ei ole varem suitsetaja olnud. Varasemalt tegin mokatubakat 7 aastat ja sõltuvus oli ilmselt mul suuremgi kui ühelgi suitsetajal. Üks snusi padi on 16 mg nikotiini ja tegin paki päevas, ehk 24 tükki. Ma ka tulin snusi pealt. Share this post Link to post Share on other sites
Siltz 0 Postitatud November 1, 2013 Esimene postitus siis. Tere! 24-aastane olen ja suitsetamist alustasin ca. 20-aastaselt. Ilmselt päris vanalt, kuulduste järgi on Eesti keskmine alustajate vanus umbes 15? Igatahes 3 nädalat e-staaži ja kõik okei. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 1, 2013 Esimene postitus siis. Tere! 24-aastane olen ja suitsetamist alustasin ca. 20-aastaselt. Ilmselt päris vanalt, kuulduste järgi on Eesti keskmine alustajate vanus umbes 15? Igatahes 3 nädalat e-staaži ja kõik okei. (teretule)miks suitsetama hakkasid, sellises vanuses peaks mõistus juba koju tagasi jõudnud olema , et mitte alustada Kuidas foorumi leidsid? Share this post Link to post Share on other sites
Siltz 0 Postitatud November 1, 2013 Esimene postitus siis. Tere! 24-aastane olen ja suitsetamist alustasin ca. 20-aastaselt. Ilmselt päris vanalt, kuulduste järgi on Eesti keskmine alustajate vanus umbes 15? Igatahes 3 nädalat e-staaži ja kõik okei. (teretule)miks suitsetama hakkasid, sellises vanuses peaks mõistus juba koju tagasi jõudnud olema , et mitte alustada Kuidas foorumi leidsid? Sama on mulle kümneid kordi öeldud Kunagi pole liiga hilja alustada vist. Suitsetamine tuli reaalse depressiooni tõttu, a see selleks. Foorumi leidsin nii, et ammu oli soov tubakapläru maha jätta ja otsisin odavamat e-sigaretti, millega alustada. Päevase guugeldamise tulemusena jõudsin siia, leidsin kiirelt ka Spezzi sahtli (suured tänud asjalikule onule ) ja sain juba järgmisel päeval komplekti kätte. Analoogipakk jäigi taskusse nädalaks, kuni suitsetav sõber selle omastas. Share this post Link to post Share on other sites
Tossutaja 3 Postitatud Juuni 3, 2014 34 ja 17 alustasin Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Juuni 3, 2014 26 ja suitsu tegin ikka üle 10 aasta Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Juuni 3, 2014 Vanust kohe 36 saamas. Võtsin ka väikese meenutusteretke ette. Miskipärast oli raske seda regulaarse suitsetamise alustamise aastat meelde tuletada ja mulle tundub, et varem olen selle natuke hilisemaks arvanud vist. Igatahes proovitud sai seitsme-kaheksaselt ning pea viieteistkümnenda eluaastani aeg-ajalt mõne lapsepõlvesõbraga kusagil kõrge rohu sees või mahajäetud tootmishoones mehisema reputatsiooni saavutamise eesmärgil suits tiritud. Siis peale 9. klassi lõpetamist (1993) ehk vahetult enne 15-aastaseks saamist see algas. Ja lõppes eelmise aasta mais. Sisuliselt 20 aastat. Nüüdseks aasta "taastusravil" olnud. 1 Comp reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 3, 2014 Kas kysitlust ei saanud vanast siia tõsta? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 3, 2014 Küsitlus nüüd olemas. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Juuni 3, 2014 43 ja 14 aastaselt alustasin suitsuga Share this post Link to post Share on other sites
brutal 11 Postitatud Juuni 3, 2014 56 ja 15, nüüd üle aasta veipimist Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Juuni 3, 2014 51, 15-selt alustatud, seega siis 35 aastat analoogi ja aasta veipimist. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Juuni 3, 2014 38, 14 alustasin, viimased 1,5 a veipimist. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 3, 2014 35, analoogiga alustasin 15-16 aastaselt, seega pea 20 aastat analoogi. Veipima hakkasin selle aasta alguses. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Juuni 3, 2014 39, alustasin 16, nüüd juba üle aasta ainult auru peal Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Juuni 4, 2014 40 ja alustasin 14 aastasena. Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Juuni 5, 2014 Alustasin 13 täna olen 40. Esimesed auruvedurid tellisin 2008. Sealt maalt siis auran tänaseni, ehk siis 6 aastat juba. Kurat kus aeg ikka lendab. Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud Juuni 5, 2014 keegi võiks kokku lugeda, palju neid tubakatarvitamise aastaid siin foorumirahval kõikide peale kokku tuleb see peaks ikka mitusada aastat vist olema.... Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 5, 2014 20, alustasin kui olin 16, 3 aastat analoogi peal ja nüüd üle aasta e- peal Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 5, 2014 keegi võiks kokku lugeda, palju neid tubakatarvitamise aastaid siin foorumirahval kõikide peale kokku tuleb see peaks ikka mitusada aastat vist olema.... PIgem ikka tuhandetes ja rohkem Share this post Link to post Share on other sites