zimmun 1 Postitatud Juuni 12, 2013 meegomäel lahingukoolis sai mööda redelit ronitud suitsusaarele või siis üle poomi kõnnitud Share this post Link to post Share on other sites
Sänikael 0 Postitatud Juuni 14, 2013 Kord on sõjaväes käest ära läinud, aega liiga palju, mis toimub? Militar, räägi miks sõjaväes nii igav, et inimesed suitsetama seal hakkavad? Suitsunurk on koht, kus parimad jutud liiguvad Suitsunurk ongi üldiselt selline koht, kus kõike kuuleb ja kohtab sulle vajalikke inimesi Share this post Link to post Share on other sites
sirkahjulik 0 Postitatud Juuni 17, 2013 Endalegi tuleb meelde, kuidas sai korra paar noorteajal suitsule päevas ja samuti 1 minut, krt kui need 2 suitsu sai ära tõmmatud siis katus pani ikka korralikult Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Juuni 17, 2013 Endalegi tuleb meelde, kuidas sai korra paar noorteajal suitsule päevas ja samuti 1 minut, krt kui need 2 suitsu sai ära tõmmatud siis katus pani ikka korralikult Siis just õige hetk sinna otsa veel mõned kümned "pumbad" ka teha Share this post Link to post Share on other sites
sirkahjulik 0 Postitatud Juuni 17, 2013 Ei olnud ka see miskit erilist, kui selle minuti sisse ei jõudnud Share this post Link to post Share on other sites
kristjanm 0 Postitatud Juuli 9, 2013 Kohe kohe 31 ja alustasin suitsetamist mingi 15 aastaselt vist Nüüd üle poole aasta elektroonilise peal. Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud Juuli 9, 2013 südames 23, passi järgi 35 (vist). esimest korda tegin sigaretti 5-aastaselt kui õigesti mäletan... Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 9, 2013 südames 23, passi järgi 35 (vist). esimest korda tegin sigaretti 5-aastaselt kui õigesti mäletan...Oi jah, sama siin - belomorkanal oli.Ripsmed ja kulmud läksid ka süütamise käigus ja nii ma vahele jäingi Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuli 9, 2013 Tõmbasin paar nädalat tagasi ühe bellamore ära (või kuidas seda ka ei kirjutata). Suht korralik vikat Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 9, 2013 http://farm1.staticflickr.com/201/49680 ... z.jpg?zz=1 Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuli 9, 2013 Just just see. Karm värk. Õnneks pole tõmmatavat osa palju just. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 9, 2013 http://farm1.staticflickr.com/201/496800155_4d0669d346_z.jpg?zz=1viimati proovisin 6 aastat tagasi ukrainas, filtrita priima oleks nagu winston priima kõrval Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuli 9, 2013 bellamorile sai huvitavaid volte sisse teha, e suitsule ei saa Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 9, 2013 Saab ikka, jõudu on vaja lihtsalt rakendada Share this post Link to post Share on other sites
hamell 6 Postitatud Juuli 9, 2013 bellamorile sai huvitavaid volte sisse teha, e suitsule ei saa E-suitsul niigi voldid sees Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud Juuli 9, 2013 Ma ei mäletagi, mis see esimene oli. Ekstra? Leek? Hiljem suvel üks maamees pakkus Priimat ja õpetas heinavikati tegemist, seda küll mäletan. "Bellamoori" pole ma elus proovinud. Põhikooli ajal käisime talvel metskonnas oksi koristamas. Klassivend oli poest paki Tallinnat sisse fuukinud. Tegime kambaga. Kõik jäid muidugi vahele, sest ajalooõpetaja poeg kitus kõik ära. Laupäevaks kutsuti kooli, lapsevanemad and shit. Väike häbipost või nii. See, kes suitsud sisse vehkis, minestas kõigi ees... Oh neid mälestusi.. Share this post Link to post Share on other sites
Silwer 2 Postitatud Juuli 9, 2013 Minu esimene suits oli vanaisa tagant fuuki pandud punane Marlboro, mida kimusime koos sõbraga lasnamäe maja keldris. Hirmus jälk tundus aga samas jube põnev. Aasta oli siis 1986 ja vanust oli mul 8 aastat. Vanaisa oli sellel ajal veel suurel kaubalaeval vanemmehhaanik ja oli vene ajal igati moekas mees - kandis vaid Lee Cooperi teksasi ja kimus ainult punast marbsi... Share this post Link to post Share on other sites
olkapolka 1 Postitatud August 1, 2013 Paar nädalat tagasi sain 34 ja eelnev kogemus tubakaga oli umbes järgmine: 10 aastat tavalisi kõrsikuid, vahelduseks u. 2 aastat piipu ja viimased poolteist aastat sigarillosid. E-suitsu peal olen käesoleva aasta jaanuarist. Müts maha mehe ees kes viguri välja mõtles ! Share this post Link to post Share on other sites
T_MM_T 2 Postitatud August 3, 2013 Vanus 37 ja analooge sai veetud 20+ aastat, esimesteks olid vanaisa kapist hõivatud Bellamor ja Ruhnu.......põnev aga paha Share this post Link to post Share on other sites
chevy 8 Postitatud August 3, 2013 36 ja ca 23 aastat, loodame, et varsti lõpeb...Analoogidest on tõsine kopp ees, aga maha ka ei suuda jätta Mahl on valmis, ootan pulka. Varasemalt aastaid tagasi olen neid algelisi proovinud, see küll mingit emotsiooni ei tekitanud. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud August 3, 2013 Võid arvestada vähemalt 943 toetajaga Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 3, 2013 tundub, et pensionärid on out, kui juttu tuleb e-suitsust samas see ka loogiline Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud August 3, 2013 tundub, et pensionärid on out, kui juttu tuleb e-suitsust samas see ka loogiline Off-Topic : Ma pigem arvan et selle vanuseklassi inimesed on foorumis pasiivne pool või ei käi siin üldse Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud August 3, 2013 tundub, et pensionärid on out, kui juttu tuleb e-suitsust samas see ka loogiline Ära ütle midagi - olen Nicorex-s näinud tõsist taati endale stardikat soetamas Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud August 3, 2013 pigem pensionärid ei toimeta arvutis, mul isa on üle seitsmekümmne ja kimub ka ego pulka Share this post Link to post Share on other sites