e-kodanik 295 Postitatud Juuli 17, 2013 Ju siis on coili alumine osa tervenisti nõks jämedam, et õhu täiesti kinni paneb. Võid proovida peene viiliga ühe külje pealt veidi maha võtta kui nad muidu kasutult seisma jääksid. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 17, 2013 Mille järgi seda orikat ära tunda?maitsevahe on, need nn Koopiad või nii, on kuidagi teistmoodi, tihend selle coili peal erinev, traadid ka kuidagi ma ei tea kuidas ja maitse ei ole just tõmmates sama kui on originaal coilidega. Sai proovitud Hamelli coile mis ta hiinast tellis, head odavad, aga kahjuks maitse elamus ei olnud just kiita Share this post Link to post Share on other sites
kristjanm 0 Postitatud Juuli 18, 2013 Hetke lemmik clearo Kerge tõmmata ja tossu tuleb ka vägevalt. Välimus on ka võrreldes mõnede clearodega "stiilsem". Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuli 18, 2013 Kanger Protank 2 Vahetatava klaasiga, sobivad Protank-1 and Mini-protank coilid. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=IEAf2oSiK7E Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 18, 2013 must buy, kust saab? Share this post Link to post Share on other sites
Romka 0 Postitatud Juuli 18, 2013 Hetkel veel mitte kuskilt vist Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Juuli 19, 2013 See protank 2 pidi augusti alguses müügile jõudma. Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuli 19, 2013 Osta saab otse tootjalt kui hinda krõbedaks ei pea, 25. juulist hakkab väljastama http://www.sz-kanger.com/products/kange ... -july-25th Share this post Link to post Share on other sites
Zann0 0 Postitatud Juuli 19, 2013 Ainsaks muutuseks näen suurust ja paari rohkem lahtikäivat osa. Tossu ja maitse osas küll vahet ei tohiks olla? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 19, 2013 Hm, selle peaks isegi võtma - lõpuks ometi saab plasthuuliku külge visata Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Juuli 19, 2013 Eeltellimus tehtud - eks paistab Share this post Link to post Share on other sites
killer85 0 Postitatud Juuli 19, 2013 Sattus ka vististi pira-Protank otsa ning tossu tuleb küll kahtlaselt vähe. Kui paak tühi, siis katsetan veel originaalcoili ning teise vedelikuga. Edit: originaalcoil peal ja tossab nagu loom. Kannatab selliseid ülivähe tossu tekitavaid coile kuidagi timmida ka? Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 19, 2013 Kui fake coil on siis eriti mitte, vōid proovida ise keerata coili aga ei usu et parem on... ikka originaal coile tuleb kasutada Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Juuli 21, 2013 http://www.thebestshop.eu/shop/clearomi ... mizer.html ka midagi sarnast kui pro aga kuju natuke teine ja vahetatav huulik on ka Share this post Link to post Share on other sites
Romka 0 Postitatud Juuli 21, 2013 Reviewde järgi päris korralik masin vist, tossu toodab küll korralikult rohkem kui Kanger. Samas mulle ikka väga meeldib see Kangeri megaõhuline tõmme. Share this post Link to post Share on other sites
Kisquash 0 Postitatud Juuli 23, 2013 Sain siis enda KangerTechi ProTanki kätte ning nüüd suts alla nädala katsetanud eVici otsas, erinevate vedelikega. Ausalt öeldes olid ootused veidi suuremad. Enne eVici kättesaamist kasutasin iTaste VV/VW jubinat koos iClear16-ga, millega oli elamus meeldivam. Maitset oli oluliselt rohkem tunda, mahvid võisid olla lühemad ning auru tuli ka mõnusalt. Loomulikult tuleb ka ProTankiga mehiselt auru, aga iClear16-ga on see aur märksa tummisem ja maitset rohkem. Mahlaga täitmine on ka veidi tülikam, enam ikka lihtsalt näppude vahel seda toimingut läbi ei vii. Puhastada on lihtne. Miskit halba just öelda ei ole, lihtsalt minu maitseeelistusega sobis iClear16 rohkem. Peagi proovin iClear30-ga, mis pidavat rohkem maitset edasi andma. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 23, 2013 Ma saan aru, et võin sulle broneeritud kauba vabamüüki lasta? Oeh, mis ma tast üldse siis kinni hoidsin, kui isegi ei vaevuta teatama, et soovi reaalselt ikka ei ole Share this post Link to post Share on other sites
mel 0 Postitatud Juuli 23, 2013 Protankil ongi maitset vähem kuna see bottom coil clearo, samuti aur jahedam mis annab väiksemat kurgulaksu. Kasutatavuselt on ta teistest parem kuna vähem jonnakas. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuli 24, 2013 Ma saan aru, et võin sulle broneeritud kauba vabamüüki lasta? Oeh, mis ma tast üldse siis kinni hoidsin, kui isegi ei vaevuta teatama, et soovi reaalselt ikka ei ole Spezz, mis üle jäi sul muidu ? Share this post Link to post Share on other sites
pedak 0 Postitatud Juuli 24, 2013 see kanger protank istub evic kere külge ainult? või noh se ego otsa ei lähe jah Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuli 24, 2013 see kanger protank istub evic kere külge ainult? või noh se ego otsa ei lähe jah Läheb küll, originaalil on spets ilurõngas egode jaoks kohe kaasas Share this post Link to post Share on other sites
Kisquash 0 Postitatud Juuli 24, 2013 Arvesta, et see ikka üsna suur mölakas, näeb Ego otsas suht naljakas välja. Share this post Link to post Share on other sites
Romka 0 Postitatud Juuli 24, 2013 Arvesta, et see ikka üsna suur mölakas, näeb Ego otsas suht naljakas välja. Ilurõngaga sobib väga hästi imo. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 24, 2013 Ma olen ego otsas proovinud, nagu teletorn on Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Juuli 24, 2013 Oot aga miks ego otsas Protank'i kasutama peaks, selle jaoks on ju Mini Protank olemas. Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4 Beta Share this post Link to post Share on other sites