EvoX 8 Postitatud Juuni 7, 2013 Tere foorumlased. Sain täna kätte enda e-sigareti. Siit ka küsimus, et kui ma sigaretti kasutan, kas ma pean ta peale kasutamist välja lülitama või võib ka sisse jääda? Parimat, Mihkel Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 7, 2013 No kui sa kohe tõmbamist jätkad, siis ei, kuid kui taskusse paned vms, siis lülita ikka välja.. muidu kärsatab ära. Lisaks siit leiad palju kasulikku inffi : algajale-esimene-e-sigarett-t68.html Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Juuni 7, 2013 http://www.nicorex.ee/ego-sigma/ Aga öelge mulle, endale tellisin selle komplekti. Kas on algajale hea? Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 7, 2013 ... maksid räigelt üle neile. Selle hinna eest saaksid pea 2 T3 setti. Share this post Link to post Share on other sites
Marduuhin 0 Postitatud Juuni 7, 2013 Ei taha küll kurvastada, aga ainukesed asjad normaalse hinnaga nicorex.ee lehel on postikulud. Esimeseks e-sigariks käib küll, aga sama raha eest oleks juba kõvasti uhkema komplekti saanud. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 7, 2013 Marduuhhin EvoX, vaata kasutaja Spezzi sahtlisse, müügifoorumis. Sealt tõenäoliselt saad korraliku seti hea hinnaga. Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Juuni 7, 2013 Las ta alguses olla Eks juba järgmise komplekti jaoks küsin teilt abi Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 7, 2013 oii mis hinnaga... taskus olles lülita välja, niisama võib täitsa sees olla ma unustasin täna VAMO ennem taskusse panekut tööle, vaikne oli ja kuulsin, et taskus tööle hakanud, kohe välja ja kinni Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Juuni 8, 2013 Üks küsimus veel. Kas ma võin enda E-Sigaretile panna ükskõik missugust e-vedelikku sisse? Et, teise firma toodangut? ( Mitte Nicorexi oma ) Ning, kust oleks mõtekas E-Vedelikke osta? Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuni 8, 2013 See ei oma mingit tähtsust mis vedelik. arvatavasti ka nad ise mingisele vedelikule lihtsalt oma sildi peale kleepinud. Koostisosad on ikka samad. Ning, kust oleks mõtekas E-Vedelikke osta?Läbi Spezzi ühistellimustest, vaata müügifoorumisse, vaata eesti poodide alafoorumisse või osta baas segud ja sega ise. Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Juuni 8, 2013 Aga kust saaks kõige normaalsema hinnaga neid? Eestist muidugi. Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuni 8, 2013 See on hea küsimus . Eks kõik oleneb inimesest, maitsest, ajast, hinna/kvaliteedi suhtest ja muudest eelistustest. Loe natuke foorumist ringi ja saad kindlasti targemaks. Isiklikult olen ostnud Spezzi käest ja nüüd ka segan ise Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 8, 2013 Samuti ka fasttech.com , aga tolliga võib eestis jama tulla, loe Poed Välismaal teema alt seda ja uuri mis seal kirjas on juba Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuni 8, 2013 Kokkuvõttes oleneb kõik sellest kui suured on sinu nõudmised aja/raha/kvaliteedi suhtes Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Juuni 8, 2013 Tahaks veel ära küsida, et kui vanalt võib seda E-Sigaretti teha? Pole nagu mingit seadust selle kohta küll näinud.. Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuni 8, 2013 Seaduse järgi võivad vist kõik teha.. aga nikotiini sisaldavaid vedelike ainult 18+ kui õigesti mäletan http://www.tarbija24.ee/1231296/lugeja- ... ti-tommata Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Juuni 9, 2013 Küsimus Kas ma pean enda eGo Sigma automatiseeriat veega puhatama ka mingi aeg? Kui jah, siis kuidas? Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 9, 2013 soovitatav oleks, samamoodi nagu täidad, lased vett, paned näpu ette, loksutad, teed 2-3 kordust ja peaks puhas olema, aga ei garanteeri Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Juuni 9, 2013 Ja siis lihtsalt valan vee välja? Keegi võiks confirmida eelmist soovitust Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 9, 2013 Vahetad maitset? Muul juhul pole pesta vaja. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 9, 2013 ma 2-3 päeva tagant puhastan ikkagi ära, isegi kui maitset ei vaheta Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Juuni 9, 2013 Süstlaga lasen vee sisse, keeran huuliku peale, loksutan ja ongi kõik? Share this post Link to post Share on other sites
mel 0 Postitatud Juuni 9, 2013 kui sul clearo lahti käib siis võta juppideks ja loputa jooksva vee all (pesemise ajal jälgi et mõnda pisemat vidinat torustikku ei lase ), peale seda kuivata ja jäta seisma mõneks ajaks et ka viimane vesi ära auraks. kui vett jääb wicki siis alguses ei anna korralikult auru ega maitset. Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Juuni 9, 2013 Rääkige no Eesti keeles Mul on ta 3 päeva olnud ainult.. Clearo on automatiseeria siis? Share this post Link to post Share on other sites