Stewie 8 Postitatud Juuli 29, 2014 Oskab keegi pakkuda, mis Vamo 3 viga võib olla? Kayfuni klooni otsa pannes näitab 9.9oomi ja ei tööta mitte kuidagi, aga kui Squape otsa paned ja kinni keerad, siis näitab suvalist väikest takistust (0.4 jne), samas kui keerad lahti siis näitab õiget takistust, aga clearo jääb otsas värisema nagu tallasaba. Korra kukkusin nii, et kere läks kõveraks, aga peale seda nagu töötas normaalselt, hiljem hakkas streikima. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 29, 2014 + kontakti kergita vamol vähe see ära vajunud. Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Juuli 29, 2014 Kayfuni klemm peaks olema reguleeritav, keera välja poole Logiseva clearo vastu keera Vamo võru ja ei logise ta enam midagi Vamol on +klemmi tihend(isolaator) ära väsinud (süüdi selles liiga kinni keeratud clearod), klemmi kergitamine ja tihendi kohendamine peaks esialgu aitama Ed: Kuramus ma kirjutasin siin enne pika jutu ära ja siis kadus korraks elekter (äike on pea kohal) .... Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Juuli 29, 2014 Oskab keegi pakkuda, mis Vamo 3 viga võib olla? Kayfuni klooni otsa pannes näitab 9.9oomi ja ei tööta mitte kuidagi, aga kui Squape otsa paned ja kinni keerad, siis näitab suvalist väikest takistust (0.4 jne), samas kui keerad lahti siis näitab õiget takistust, aga clearo jääb otsas värisema nagu tallasaba. Korra kukkusin nii, et kere läks kõveraks, aga peale seda nagu töötas normaalselt, hiljem hakkas streikima. Mul oli kunagi umbes sama probleem, viga oli vamo klemmil olevas kummitihendis(tihend katki ja klemmid lühises). Share this post Link to post Share on other sites
Stewie 8 Postitatud Juuli 29, 2014 Mul oli kunagi umbes sama probleem, viga oli vamo klemmil olevas kummitihendis(tihend katki ja klemmid lühises). Tänud vastajatele, ma ise arvasin ka, et tihend jamab- silmnähtavalt vigastatud pole, aga tihend on peaaegu + klemmiga tasa. Millega ma seda välja kergitan- pisikeste "kullinokkadeg" või tuleb lahti võtta? Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Juuli 29, 2014 lase tavaline õmblusnõel otsast kuumaks, et metall pehmeks läheks, ja tee mingi 1mm konks 90kraadi. Share this post Link to post Share on other sites