Leino 20 Postitatud Juuni 11, 2013 Eestisse üritatakse ebaseaduslikult smugeldada ka nikotiinisisaldusega e-sigarettide täitekapsleid, mida siin ravimina liigitatakse. MTA töötajad on korduvalt kinni pidanud näiteks kapsleid, mis on märgistamata ja puudub info koostisainete kohta. «Idapiiril on viimaste kuude jooksul olnud kaks suuremat kapslite saadetist, mis peeti kinni. Postisaadetiste osas on samuti põhiliseks probleemiks nõuetekohase märgistamise puudumine, mistõttu saadetakse need tooted tagasi,» kinnitas Tinkus. Loe rohkem: http://www.tarbija24.ee/1266632/eestiss ... smugeldada Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Juuni 11, 2013 Ühes lõigus on kirjas: "Interneti kaudu saab ravimeid tellida apteekidest, millele ravimiamet on väljastanud internetiapteegi tegevusloa. Tegevuslubade olemasolu saab kontrollida ravimiameti kodulehelt. Väljastpoolt Euroopa majanduspiirkonda on ravimite tellimine keelatud." Siit nagu järelduks, et väljaspoolt EU majanduspiirkonda ei tohigi nikotiinisisaldusega( ravim) e-vedelikku tellida. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Juuni 11, 2013 Eraisikult ikka saab Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 11, 2013 Ühes lõigus on kirjas: "Interneti kaudu saab ravimeid tellida apteekidest, millele ravimiamet on väljastanud internetiapteegi tegevusloa. Tegevuslubade olemasolu saab kontrollida ravimiameti kodulehelt. Väljastpoolt Euroopa majanduspiirkonda on ravimite tellimine keelatud." Siit nagu järelduks, et väljaspoolt EU majanduspiirkonda ei tohigi nikotiinisisaldusega( ravim) e-vedelikku tellida.ma ei telligi, mu parim sõber cim hu chao saadab mulle Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuni 11, 2013 Ühes lõigus on kirjas: "Interneti kaudu saab ravimeid tellida apteekidest, millele ravimiamet on väljastanud internetiapteegi tegevusloa. Tegevuslubade olemasolu saab kontrollida ravimiameti kodulehelt. Väljastpoolt Euroopa majanduspiirkonda on ravimite tellimine keelatud." Siit nagu järelduks, et väljaspoolt EU majanduspiirkonda ei tohigi nikotiinisisaldusega( ravim) e-vedelikku tellida.ma ei telligi, mu parim sõber cim hu chao saadab mulle Mis Sandyiga juhtus ? Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Juuni 11, 2013 Sandy vahetas poolt ehk sugu Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 11, 2013 Ühes lõigus on kirjas: "Interneti kaudu saab ravimeid tellida apteekidest, millele ravimiamet on väljastanud internetiapteegi tegevusloa. Tegevuslubade olemasolu saab kontrollida ravimiameti kodulehelt. Väljastpoolt Euroopa majanduspiirkonda on ravimite tellimine keelatud." Siit nagu järelduks, et väljaspoolt EU majanduspiirkonda ei tohigi nikotiinisisaldusega( ravim) e-vedelikku tellida.ma ei telligi, mu parim sõber cim hu chao saadab mulle Mis Sandyiga juhtus ?kus kandis see sandy nimi on, ma ei leia mingit nime allkirja järgi ytleks, et G. Pebrielle saatis paki mulle Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Juuni 11, 2013 [email protected]. Gabrielle äkki? Share this post Link to post Share on other sites