strohher 2 Postitatud August 8, 2013 TrustFire 18650 3.7V "3000mAh" Protected Rechargeable Li-ion Batteries<--- kellegil sellistega on kogemus? Tegelik mahutavus on 2400mAh Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud August 8, 2013 Need igasugu 'fired' on mingi saast, kasuta parem efesti omi, hind odav ja kvaliteet hea. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 8, 2013 TrustFire 18650 3.7V "3000mAh" Protected Rechargeable Li-ion Batteries<--- kellegil sellistega on kogemus? Tegelik mahutavus on 2400mAh Ostsin samu 4000mAh 2,5€/tk taskulampide jaoks ja kõik OK. Selle raha eest akut küll, ainult Evicu jaoks nõks pikad Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 8, 2013 Mis ei kõlba evic'ile, kõlbab svd-le Seal mängimise ruumi Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud August 10, 2013 aga kui keset pikemat mahvi end välja lülitab, on tiba nõme küll Seda, et... pistsin selle kerena ostetud SVD sisse täislaetud NCR aku, keerasin clearo maha ja pressisin nuppu. Selgub, et kui vajutad normaalselt ja nupul jõuga seljas ei ela, katkestab ta vahepeal ühendust ja sellise "vilgutamisega" lülitabki end välja. Mida sellega teha? Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud August 10, 2013 aga kui keset pikemat mahvi end välja lülitab, on tiba nõme küll Seda, et... pistsin selle kerena ostetud SVD sisse täislaetud NCR aku, keerasin clearo maha ja pressisin nuppu. Selgub, et kui vajutad normaalselt ja nupul jõuga seljas ei ela, katkestab ta vahepeal ühendust ja sellise "vilgutamisega" lülitabki end välja. Mida sellega teha?Kehv lugu natuke. Kõige keerulisem variant muidugi oleks see aparaat lahti teha ja uus lüliti otsida/paigaldada. Paraku käib sellega kaasas ebaõnne(stumise) risk. Lihtsam oleks praagina tagastada. Miinusteks suur ajakulu, probleemi tõestamise, asjaajamise ning ootamisega seotud stress. Kui ikka on nii ebamugav, et kohe ei ole tahtmist puudusega leppida, siis eeldusel, et lüliti ise on tugev e. konkreetse klikiga, võiks proovida ilma akuta lihtsalt sadu/tuhandeid kordi nuppu vajutada, et lüliti natuke väsiks ja tagasilüke nõrgemaks muutuks. Vähemalt ühel Vamol mul oli kergelt taoline häda, mis küll ei väljendunud väljalülitumises, vaid lihtsalt katkendlikus mahvis, aga see on kasutamisega ise üle läinud. Või siis olen ma tugevamalt vajutama hakanud, mine võta kinni. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud August 10, 2013 Toetan Xiiose arutluskäiku. Täiesti võimalik, et surve nupule varieerub. Kuigi enda kogemused eVic-uga, olen täheldanud, et kui tähelepanu pole auramisel, siis võib sõrme surve kahaneda ja vaid tunnetatav klõps sunnib automaatselt tugevamini suruma. Tekib topeltmahv. Muidugi kui spetsiaalselt katsetada, saab selle võimaluse välistada Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud August 10, 2013 Aitäh nõuande eest. Klikk on tal mõnus ja konkreetne ning nupu vedru vastusurve tunda. Näib aga, et korraliku kontakti loob ta alles siis kui nupp põhjas. Kui nüüd survet veidikenegi nõrgendada nii, et nupu vabastamist tähistavat klõpsu ei käi, muutub ühendus katkendlikuks ja kolm järjestikust nupu vooluringi kinni-lahti tsüklit lülitabki piibu välja See pole selline kiiks, millega elada ei saaks. Äkki läheb tõesti ajaga paremaks nagu xiiosel? Samas on mul tšaina mikrolülititega kurbi kogemusi. ECF foorumis keegi kunagi kaebas V1 SVD kohta, et nupul kadus klikk üldse ära. Fasttechi RMA, aja- ja rahakulu peale ei taha mõeldagi kui aus olla. Tagasisaatmise asemel võin ühel hetkel omale uue seti tellida Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 27, 2013 mul hakkab tähtsaim nupp vist vaikselt otsi andma, suht puutetundlikuks muutunud, vanas klõpsakast on asi kaugel kas seda kuidagi modida ka saab ? krd vähe kestab, kui seda ravida ei saa, samas hetkel veel funkab Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud August 28, 2013 Mul pani ka pange see tähtsaim nupp, läks garantii alla Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 28, 2013 Mul pani ka pange see tähtsaim nupp, läks garantii allakust ostsid kui saladus pole? Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud August 28, 2013 Eestist---Pärnust......no see tähendab Jazzi käest Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 28, 2013 Eestist---Pärnust......no see tähendab Jazzi käest ok, tänud info eest Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud August 30, 2013 Kas ainult mulle tundub, et SVD ja ka eVic ei anna nii head matsu kui Vamo? Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud August 30, 2013 Eks mats sõltub ka vattidest... Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud August 30, 2013 Kas ainult mulle tundub, et SVD ja ka eVic ei anna nii head matsu kui Vamo?Mulle jälle tundub vastupidi, SVD annaks nagu pikemalt stabiilset voolu Share this post Link to post Share on other sites
pnyhgh 0 Postitatud September 11, 2013 selline aku kestab mul täpselt 1 päev kui peaegu nonstop aurutada. http://www.ebay.co.uk/itm/261088533018? ... 1497.l2649 Share this post Link to post Share on other sites
mel 0 Postitatud September 11, 2013 selline aku kestab mul täpselt 1 päev kui peaegu nonstop aurutada. http://www.ebay.co.uk/itm/261088533018? ... 1497.l2649 ei näe sealt mahtuvust aga see peaks ehk parem ja odavam olem http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1999spezzi sahtlist saab 11 eurtsiga Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 11, 2013 selline aku kestab mul täpselt 1 päev kui peaegu nonstop aurutada. http://www.ebay.co.uk/itm/261088533018? ... 1497.l2649 ei näe sealt mahtuvust aga see peaks ehk parem ja odavam olem http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1999spezzi sahtlist saab 11 eurtsiga viimane kestab minulgi 1+ päeva svd-gasamas evic´iga ei tahnud nii kaua kesta Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Oktoober 16, 2013 midagi uut jälle Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 16, 2013 Viimasel pildil svd 2.0? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Oktoober 16, 2013 Mind huvitaks hoopis see iclear30 uus jublakas Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 16, 2013 Mind huvitaks hoopis see iclear30 uus jublakas Ma juba õiges teemas kysisin ja vaikus.Nädal tagasi guugeldasin ja shittagi ei leidnud Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Oktoober 16, 2013 ma leidsin, aga saatmine 20 taala , jublakas ise 13 taala, coilid 2.99 taala http://uniquecigs.com/products-page/inn ... clear30-s/ http://www.fairy-gift.com/innokin-iclea ... -p-81.html ebays on ka kuid siia ei taheta rsk saata. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Oktoober 16, 2013 Disain järjest militaarsem, lisaks kuulipildijale (134) nüüd ka käsigranaadid Share this post Link to post Share on other sites