s3ri0us 0 Postitatud Juuni 27, 2013 Tere! E-suitsu ostsin omale 3 nädalat tagasi. Nüüd on tekkinud mingi imelik kõrvalmaitse kõikidele vedelikele. millest võib see tingitud olla? Kõik täiesti stock. Alkoholiga puhastamine mingit tulemust ei andnud (va nöörid said puhtaks) Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 27, 2013 mis maitse sellel kõrvalmaitsel on? lase sooja veega yle, alko pole parim vahend. siis lase kuivada radika peal hommikuni... hetkel need ei tööta kahjuks, kasuta paberrätikud kuivatamiseks ja siis oota hommikuni Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Juuni 27, 2013 ja tegelikult 3 nädalat on juba ühele coilile piisavalt pikk eluiga, kui ennem ei ole sellega midagi ette võtnud, parem oleks sul see väljavahetada hoois Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 27, 2013 3 nädalat on selline aeg, et oled coili ära kärsatanud (põleti) vaja uut, see on kahjuks/õnneks tavaline asi, mida vahetama pead suht alati Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 27, 2013 ja tegelikult 3 nädalat on juba ühele coilile piisavalt pikk eluiga, kui ennem ei ole sellega midagi ette võtnud, parem oleks sul see väljavahetada hoois jõudsid ette Edit: aga jah, kui coili vaja, siis kasutaja spezz (kui sa oled tallinnas) saab sind aidata. saada talle ps. pm see on 1-s 2-st kulumaterjalist e-suitsu juures teine on vedelik Share this post Link to post Share on other sites
s3ri0us 0 Postitatud Juuni 27, 2013 Ma ei oska seda maitset seletada, aga nagu rooste maitse vms. Roostet ennast ei ole näha. Eks ma kimun siis paagi tühjaks ja üritan sooja veega pesta. Ei taha mixitud vedelikku tagasi kallata. Tuttavad on juba 2-3 kuud ühe ja samaga teinud, ning neil pole mingeid probleeme. Mina ise olen seda suhteliselt harva teinud. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 27, 2013 ma pesin täna ProTanki coili üle pika aja, no mingit probleemi polnud, lihtsalt pesin, siis kuivatasin ja kohe sisse, loomulikult kärsatasin ka mitu korda ikka nagu vaja. Probleem ilmnes siis kui vedelik oli sees ja hakkasin tõmbama, no kuradi jama maitse, nagu kärsakas aga samas ka ei olnud, tund aega lasin siis seista ja pahvisin mitu korda kiiresti, lõpuks läks see maitse üle ja nüüd sama vana hea maitse tagasi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 27, 2013 mõnincad coilid (põletid) kestavad kuu, mõningad tunni (praak), mõningad päeva( suht praak) 2-3 kuud on sellisel juhul kui inimesel suht savi, mis maitse sealt välja tuleb yldiselt kord 2 nädala jooksul tuleks pesta ikkagi. samas see julla maksab 2 €, ma ostsin vanasti uue. mis akuga sa yldse kasutad, äkki annad aparaadi/seadme lingi me siin suht lampi yritame midagi ennustada, parandada Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Juuni 27, 2013 ma jeesusega täitsa nõus, 2-3 kuud ühe coiliga, , ei miks nad ei kesta kui päevas paar puffi teed, siis kestavad kauem isegi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 27, 2013 ma jeesusega täitsa nõus, 2-3 kuud ühe coiliga, , ei miks nad ei kesta kui päevas paar puffi teed, siis kestavad kauem isegi no mul ema tõmbab paar korda päevas paari kuu jooksul.......täna siis lahkasin tulemust (oih, eile)t3 ja mt3 mõlemad pekkis läksid prygikasti, odavam on i16 võtta kui selle vana jamaga tegeleda kui nii harva tõmmata Share this post Link to post Share on other sites
s3ri0us 0 Postitatud Juuni 27, 2013 suitsuks on mingi odav pask. polegi vist nime Sitta kah see 0.6mm vedelikku, pesen ära ja vaatan mis saab Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Juuni 28, 2013 0.6ml on suur varandus kui mõnest kohalikust poest osta kus neid 20 kordse hinnaga müüakse Share this post Link to post Share on other sites
s3ri0us 0 Postitatud Juuni 28, 2013 Tundub, et pesemine mingil määral aitas. Järgmine kord kui tellimiseks läheb, siis tellin ka coile. Tänud Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 28, 2013 0,6ml? osta uus clearo Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuni 28, 2013 0,6ml teeb iclaer30 tahid ainult kergelt niiskeks Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 28, 2013 0,6ml teeb iclaer30 tahid ainult kergelt niiskeks umbes nii peaks olema jah Share this post Link to post Share on other sites