matakass 29 Postitatud Juuli 16, 2013 Eile sain siis ka endale 2 pudelit Liqua vedelikku tobbaco ja cola .Panin siis suure huraaga viivisse ja püha püss mis kuradi maitse ,selline kerge kukkekommi oma ja mis veel kummalisem tobbacol oli sama magus maitse lõi täiega üle . Kas tõesti kõik Liquad on sellise karamelli maitsega , või sain mingit jama . Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 16, 2013 Cola ongi sellise maitsega, ehtne cola kummikomm . Tobacco kohta kahjuks ei oska midagi öelda, kinnine pudel seisab riiulis Share this post Link to post Share on other sites
verner 0 Postitatud Juuli 16, 2013 Cola kohta võin öelda, et sama kogemus...Cola on üldse üks mu lemmikuid, kuid Liqua valmistas paraja pettumuse. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 16, 2013 Mina kasuta vaid maasika, berrymix ja õuna jooki. Muud seni proovitud, ei istunud mulle. Mint on algul vene mündinätsu maitseline, pärast muutub natuke hambapastaks, kirss.......mulle lihtsalt ei istu, selline läila. Citruse mixi pole veel proovinud. Erinevaid tubakaid ma ei salli, senine kogemus pole hea olnud, nii et neid ma tellima ei hakka 1 Siim Sten Sarv reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Juuli 16, 2013 Citrus mix on ka mäletamist mööda hea. Berrymix on lemmik, maasikaid olen paremaid saanud ja õun ka väga enam peale ei lähe, see kehtib viimasel ajal kõikide tootjate õunte kohta, mida olen proovinud. Cola oli tõmmatav segatuna kirsiga, eraldi need mulle väga ei meeldi, energy drink oli vastik, shokolaadi olen seganud peleoni boge mintiga, siis on hea magustoiduks tarbida. Mints on väga tugeva wrigley spearmint'i maitsega vedelik, mis mulle ka väga ei istu. Rohkem liquade kohta rääkida ei oska. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuli 16, 2013 Kõik on suhteline, isegi see loeb kas tõmbad ühte maitset või mitut ja millises järjekorras maitseid proovid. Nt kui Tiramisu peale Berry Mixi tõmmata, tundub viimane puruhapu olevat, aga vastupidises järjekorras ei ole Tiramisu sugugi magus, pigem tuletab mõnda RY4 meelde. RY4 peale sobib Berry jälle väga hästi jne Kõige objektiivsemalt saab hinnangut anda hommikul kui maitsemeel veel tuimaks tossutamata Share this post Link to post Share on other sites
verner 0 Postitatud Juuli 16, 2013 Energy Drink on küll täielik Hustler/Starter ja selliseks igapäevavedelikuks veidi liiga intensiivne, kuigi maitse oli täitsa "puhas" .Coffee oli ka huvitav aga ilmselt jääb kappi kuna avastasin, et igasugune kohvi isu oli pärast selle tõmbamist kadunud ja kohvijoomist päris ohverdada ei tahaks. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Juuli 16, 2013 Väga palju sõltub ka sellest mis clearot kasutada. Oleksin ma Berry Mix'i esimest korda proovinud Protank'iga, siis ma ilmselt poleks seda rohkem proovida tahtnud. Samas iClear 30's on Berry Mix minu lemmik. Turkish Tobacco'ga on jällegi täpselt vastupidi. Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Juuli 16, 2013 mina olen pettunud , või omatehtutega ära hellitatud Share this post Link to post Share on other sites
verner 0 Postitatud Juuli 16, 2013 Ma päris pettunud ei ole aga tossata võiksid rohkem (Protank). Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Juuli 16, 2013 Sain proovida Liqua õuna. Too konkreetne vedelik oli tiba kange minu jaoks (18mg). Andis tõmmata küll, aga minu jaoks oli kerge pettumus. Ilmselt olid mul suured ootused selle Liqua õuna suhtes. Enda segatud inawera dwa jablka (kaks õuna) meeldib rohkem Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Juuli 16, 2013 Ka mina ootasin Liqua õunalt rohkem. Aga lisasin umbes poole jagu VG-d vähese mündiga ja sai päris hea Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 16, 2013 Meil demokraatia, nii et vaba voli imeda, mida hing ihkab Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Juuli 16, 2013 liqua õuna ja vanilje segu minule Share this post Link to post Share on other sites
Kisquash 0 Postitatud Juuli 16, 2013 Sain proovida Liqua õuna. Too konkreetne vedelik oli tiba kange minu jaoks (18mg). Andis tõmmata küll, aga minu jaoks oli kerge pettumus. Ilmselt olid mul suured ootused selle Liqua õuna suhtes. Enda segatud inawera dwa jablka (kaks õuna) meeldib rohkem Hei! Millist Inawera baasvedelikku kasutasid? Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Juuli 16, 2013 VPG 18mg ja 0mg Power Smoke (segatuna pooleks). Kirjutasin siia natuke pikemalt: e-smoker24-com-t416-25.html#p14953 Share this post Link to post Share on other sites
Rain 0 Postitatud Juuli 23, 2013 samuti Liqua õun ei meeldinud aga berry mix 5+ Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 25, 2013 http://www.goritchy.com/e-liquid Keegi uusi maitseid on saanud kusagilt kätte? Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Juuli 25, 2013 dekang blackberry ja mandarin üllatus Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuli 25, 2013 http://www.goritchy.com/e-liquid Keegi uusi maitseid on saanud kusagilt kätte? Kes soovib, see proovib http://www.liquauk.co.uk/30ml-e-liquid/ 30ml Price: £9.99 + Shipping: £2.99 (Fixed shipping cost) Odavamalt saamine on aja küsimus Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Juuli 25, 2013 see ainult firmadele Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuli 26, 2013 see ainult firmadele Firma ei ole konto avamisel nõutud. Wholesale Accounts on firmadele ja eraldi teema Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 26, 2013 See leht on ju yldse väga kirves, nii suurt vajadust nende järgi mul kyll pole Share this post Link to post Share on other sites
proovija 0 Postitatud Juuli 28, 2013 Tere! Kas 0mg vedelikud võivad samuti tarbitavad olla ja maitseelamusi pakkuda või siiski ei anna tavaline mahl ühele suitsumehele midagi mõnusat? Share this post Link to post Share on other sites