Keeru Pulk 33 Postitatud Juuli 28, 2013 Tere! Kas 0mg vedelikud võivad samuti tarbitavad olla ja maitseelamusi pakkuda või siiski ei anna tavaline mahl ühele suitsumehele midagi mõnusat? On täitsa tarbitavad .. maitset on aga minu jaoks jääb ikka nikotiin puudu ja ei saa tõmbamisest isu täis Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud Juuli 28, 2013 Tere! Kas 0mg vedelikud võivad samuti tarbitavad olla ja maitseelamusi pakkuda või siiski ei anna tavaline mahl ühele suitsumehele midagi mõnusat? 0mg võin jäädagi imema, midagi on nagu puudu. Kui varem kulus vähemalt pakk sigarette päevas, siis peab mahl ikka nikotiiniga olema. 12 kuni 18 mg mulle piisab. Sent from my CAT B15 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Juuli 28, 2013 Suitsumehele, kes ei soovi maha jätta, ei anna 0mg vedelik midagi. Organism tahab ju oma nikotiini kätte saada. Kui tahad analoogi kõrvale maitseelamust - tee proovi... (ise selles küll sügavat mõtet ei näe) Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 29, 2013 0mg vedelkku imemine on sama kui kodus kartuleid keetes vee auru sisse ahmida. Yhesõnaga mõttetu tegevus. Võiks siis juba yldse tegemata olla Share this post Link to post Share on other sites
K.J 0 Postitatud Juuli 29, 2013 Maitseelamusi pakuvad aga midagi muud nad ei paku, auru tuleb ka loomulikult Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuli 29, 2013 On hoiatatud, et 0 või isegi seniharjutust märgatavalt lahjema vedeliku abil nn nikotiinipauside tegemine võib erinevaid kõrvalnähtusid esile kutsuda Share this post Link to post Share on other sites
Romka 0 Postitatud Juuli 29, 2013 Mul sõpruskonnas kaks inimest suitsu pealt otse 0mg'sele üle läinud, mõlemad mitu kuud juba nüüd ainult e-sigareti tirinud. Nii, et annab ikka. Share this post Link to post Share on other sites
simp 0 Postitatud August 8, 2013 Tahtejõud on selle asja nimi:) Share this post Link to post Share on other sites
verner 0 Postitatud August 31, 2013 Kas Liqua vedelikust jääb midagi tõmmatavat järgi kui näiteks 0 vedelikule nikotiiniga baasi juurde segada? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud August 31, 2013 Jah. Endale lahjendan 18mg liqua 9mg peale VG0 abil. Prooviks võtsin ka 9mg liqua aga erilist maitsevahet selle ja lahjendatu vahel polnud. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 31, 2013 Jah. Endale lahjendan 18mg liqua 9mg peale VG0 abil. Prooviks võtsin ka 9mg liqua aga erilist maitsevahet selle ja lahjendatu vahel polnud.jep, ise ka proovinud, suht sama laks Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud September 1, 2013 siis võib ju 0 vedelikku kangendada küll ilma,et maitsega midagi hullu juhtuks pannes näit o-ile juurde 26mg vpg-d nii umbes 60-40 % vahekorras? Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud September 1, 2013 Segasin 0 mg Berry mix-ile juurde 1/3 VPG 36 mg. Maitse läks õige pisut pehmemaks, aga see oli ka eesmärk (valmissegude maitsed kipuvad minu jaoks tihti liiga intensiivsed olema) Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud September 1, 2013 siis võib ju 0 juurde 26 nii pooleks ,et tuleks u 12 mg segu ilma ,et maitse eriti kannataks.osad mahlad on orig. tõesti liiga tugeva maitsega Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud September 1, 2013 Olen katsetanud ka teispidi - 18 mg õunale sai juurde pandud 1/3 VG 0mg, millele omakorda lisasin veidi naturaalse mündi maitset. Tulemus meeldis. Share this post Link to post Share on other sites
verner 0 Postitatud September 1, 2013 Siis peab ka ikka ära proovima. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 1, 2013 seda varianti pole proovinud, et lisada liqua 0-le nikot (pole vg xx)) Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud September 1, 2013 Huvi pärast segasin Berry Mix 18mg juurde ca 20% Biobaza 0 VG-d ja midagi head sealt välja küll ei tulnud. Maitse muutus kuidagi pehmeks ja imalaks, spetsiifiline VG läägus rikub ikka kõik ilusa ära. Piltlikult võiks tulemust võrrelda piima lisamisega kohvi sisse Absoluutselt ei saa võrrelda sellega kui segad lahjendamiseks samu maitseid omavahel. Võib-olla mõne teise maitse ja teise firma VG-ga saaks parema tulemuse, aga eks ta ole lõpuks ikka igaühe maitse asi, mida ja millega segada Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud September 1, 2013 Mul rikkus 18mg Berry Mixile 0VG lisamine küll maitse ära. Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud September 1, 2013 Miks te just VG-d lisasite aga mitte PG-d? VG ei pidavat ju maitset kandma... Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud September 1, 2013 VG annab auru Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud September 1, 2013 Mul sellest aurust suht suva kui maitset pole. Paljud vedelikud on üldse 70pg/30vg... Share this post Link to post Share on other sites
LKits 0 Postitatud September 1, 2013 Tere Kas näiteks Liqua Menthol 30ml on täpselt sama kraam, mis 10ml, aga lihtsalt 3x rohkem või on lahjendatud vms? Mingi müüt jõudis minu kõrvu, et on lahjendatud ja küsiks igaks juhuks üle Näiteks need: http://www.fastvape.eu/liqua-menthol-10ml-p-53.html http://www.fastvape.eu/liqua-menthol-30ml-p-91.html Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud September 1, 2013 Dafuq .. Loomulikult on sama vedelik, lihtsalt pudel on suurem. Share this post Link to post Share on other sites
LKits 0 Postitatud September 1, 2013 Jep - mul oli sama reaktsioon, aga püüti selgeks teha, et suuremad kogused on lihtsalt lahjendatud väiksemad... Tänud :) Share this post Link to post Share on other sites