e-kodanik 295 Postitatud Juuli 26, 2013 Mul oli koolis kyll fyysika suht 2, aga vahet nagu ei tohiks olla klemmi surves. Kui x survel laeb laadija y astmeni, siis peab ka x survel laadima lõpuni Survest sõltub ühendus ja vilets ühendus on takistus, mille tõttu tekib pingelang ja akut laeb madalam pinge kui laadija tegelikkuses pakub. Teine asi on katkendlik ühendus, siis kulub lihtsalt aega rohkem kui päris ära ei katke Mis puutub Bydtechi akusid, siis Fasttech pidi pretensioonide korral ilma pikema jututa kohe uued teele panema ja vanu tagasi ei taha. Kellelgi oli 3st 2 ainult paarkümmend puffi vastu pidanud Eks ta üldjoontes õnne asi ole aga 4:4 kipub juba müstika valdkonda Share this post Link to post Share on other sites
serialpiller 1 Postitatud Juuli 26, 2013 no seda minagi. esimesed kaks olid ego-t akud, j2rgmised bydtechi omad....j2lle terve p2ev kodus akusid laadides veedetud :/ v2hemalt sain bioshocki m2ngida Share this post Link to post Share on other sites
karlsson 0 Postitatud Juuli 26, 2013 Pane laadija seina, mitte arvuti usbi ja vaata kaua laeb. 1 tund selle 420 mA laadijaga peaks jämedalt andma akule 420mAh. Sel juhul näed mitu mAh need akud üldse vastu võtavad. see 1100 mAh aku peaks laadima umbes 2-3 tundi. Nii jäi kunagi koolist meelde. Minu Peleoni, akul kirjas ka Peleon, akud laevad ka tavaliselt 2-3 tundi. Teise katsena otsi keegi lähedusest kellel on raudselt töötav laadija ja proovi tema juures laadida. Samamoodi võta aega. Share this post Link to post Share on other sites
pedak 0 Postitatud Juuli 29, 2013 Proovi nutitelefoni telefoni usb laadimis adaptriga. ( 1ja rohkem amprit) Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Juuli 29, 2013 Muidugi võib karu kõhu lõhkilõigata ja proovida otse akut laadida vb on viga ka plaadis . Share this post Link to post Share on other sites
serialpiller 1 Postitatud Juuli 29, 2013 vahepeal andsin need bydtechi omad Spezzile tagasi, et ta prooviks, kas saab tööle. hankisin asemele vision 1300mah spinneri. ja sellega täpselt samamoodi ehk tegin talle kodus algse laadimise, asi töötas kuni aku tühjaks sai. panin seinaadapteriga laadima 12h tundi või rohkem ja ikka ei lae. keerasin laadimise ajaks 4,2 voldi peale ka nagu soovitati. on see v6imalik, et nii seinaadapter kui 2 akulaadijat on pekkis omadega? Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud Juuli 29, 2013 Ka sellist võimalust ei saa kunagi välistada Hangi uus eGo laadija ja proovi tõesti sellise seinajunniga, mis tiba rohkem mAhvi välja annab. Sent from my CAT B15 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Zann0 0 Postitatud Juuli 29, 2013 Elektriarve ikka makstud? Share this post Link to post Share on other sites
pedak 0 Postitatud Juuli 29, 2013 Ot teist laadijat oled proovinud ikka, mitte seda seina adapterit vaid seda kuhu sa aku külge kruvid? Share this post Link to post Share on other sites
olaf 12 Postitatud Juuli 29, 2013 Mis värvi tuli sul laadijas põleb, kui ühendad võrgus oleva adapteriga aga akut taha ei pane. Peab olema roheline. Kui on punane siis loksuta usb ühendust. Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Juuli 29, 2013 vahepeal andsin need bydtechi omad Spezzile tagasi, et ta prooviks, kas saab tööle. hankisin asemele vision 1300mah spinneri. ja sellega täpselt samamoodi ehk tegin talle kodus algse laadimise, asi töötas kuni aku tühjaks sai. panin seinaadapteriga laadima 12h tundi või rohkem ja ikka ei lae. keerasin laadimise ajaks 4,2 voldi peale ka nagu soovitati. on see v6imalik, et nii seinaadapter kui 2 akulaadijat on pekkis omadega? tee sellest laadijast pilti milele sa peale keersid . Üks oletus on se et kui sul on mingi universaal laadija . punkt 1 osad annavad natuke rohkem välja niiöelda kerge varuga ja oled elektroonika egolaadijal pekkikeeranud punkt 2 Sinu laadijaal pole piisavalt võimu et aku korralikult täis laadida ampreid jääb väheks need olid oletused , kui sul tester on ja oskad kasutada viska laadijale järgi .mõõda ära pinge .. Share this post Link to post Share on other sites
kotkas1000 1 Postitatud August 4, 2013 Ma kasutasin mingi aeg 1100MhA ego twiste ja peale paari nädalat need enam üle 3-4h tunni intensiivset tossutamist ei talunud T3 järel. Ongi nõrgukesed. Share this post Link to post Share on other sites
uncle-sam 0 Postitatud Aprill 13, 2014 Mina olin juba vahepeal arvamusel,et ego akud ei kõlba üldse kuskile.Mitme ego akuga oli see jama,et alguses laadisid ilusti ja töötasid korralikult ja siis lihtsalt mingil hetkel enam ei hakkanud laadima nüüd siis vaatasin seda videot mis siin teemas ja tõstsin samamoodi kruvikaga seda keskmist klemmi ja voila sain jälle laadima oma ego aku.Nii,et tänud teile Share this post Link to post Share on other sites